Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 21

• 56 524
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Аз изобщо не харесвам образа на Бихтер.Смятам ,че много прилича на майка си ,а  дори е и  по-лош вариант.Мисля ,че не е обичала съпруга си и определено си е мислела ,че ще го върти на пръстите си , както и всички останали и че ще си прави каквото си иска , а влюбеният стар глупак ще задоволява всичките и капризи и материални нужди.
Разбирам страстта и увлечението и към по-младия и красив мъж, но човек трябва да е с разума си , да приеме  преживяното да си остане хубав спомен и да си седне на мястото както и да остави другият да бъде щастлив.
бб
Бихтер се проявява като ужасна егоистка ,която изобщо не се интересуваше от последствията на своите постъпки и какво ще причини на толкова много други хора , дори накрая поведението и беше като на луда. Бехлюл осъзна какво е извършил и се опитваше чрез Нихал да се измъкне от блатото в което беше потънал.Не смятам ,че и особено много е обичал Бихтер,по-скоро е било страст, усилена от забраненото.Пък и тя доста се постара да му се предложи .
Редно беше и тя да се осъзнае и да спре и всеки да продължи по пътя си.Но не, напълно егоистично и с държание доведено до лудост тя реши да унищожи и неговият живот.
Ненавиждам такива хора.

Интересно ми е в турските форуми какво е отношението на хората към тези образи и кого подкрепят.Имам чувството обаче ,че едва ли в Турция подкрепят образа на жена като Бихтер.

След като ти е интересно какво мислят в турските форуми, заинтересувай се, говори с някого, който знае турски и следи нещата, защото понякога чувството лъже.

# 631
sara bri ти ясновидка ли си да знаеш дали другите ще отговарят на нечий въпрос или не  Rolling Eyes

Понякога не е трудно да си ясновидец.

# 632
  • София
Аз си харесвам Мадмоазел, много хубава жена, много премерена и много силно излъчване има, а като се накипри...
Нихал също ми е много красива.
Не го загледах отначало сериала, а сега много ми харесва и го чакам с нетърпение.

# 633
  • в очите на дъщеря си
Я да питам нещо което няма връзка със сериала  Praynig Ако имам безжичен интернет мога ли да си вземам лаптопа навсякъде и да имам интернет или трябва модема задължително да е наблизо  Rolling Eyes

И да не е слам

ако достъпа не е забранен можеш и без модема, ама ако е забранен и нямаш парола не става

# 634
# 635
  • Пловдив
dterziiska, за кой ли път ще пиша - утрепваш рибата. Страшна си. Благодаря ти. Така ми липсват новини около Киво. Направо ми прилича на офицер за френско турски филм. Ама много мълчание. Дали вече се снима нещо?

# 636
  • Пловдив
sara bri, ти си една от моите любимки. Знаеш езика и си толкова необходима за която и да е тема.
Приемаш ли ме за виртуална приятелка? Ценя твоето мнение и в другата тема - за Фатмагюл.
Твоите разсъждения ме карат да мисля многостранно. Не залитам само в една посока. Благодаря ти, че те има.

# 637
  • Варна
Я да питам нещо което няма връзка със сериала  Praynig Ако имам безжичен интернет мога ли да си вземам лаптопа навсякъде и да имам интернет или трябва модема задължително да е наблизо  Rolling Eyes

И да не е слам

ако достъпа не е забранен можеш и без модема, ама ако е забранен и нямаш парола не става
Имам си парола и сама съм си го направила на безжичен с паролата дето ми дадоха бтк ама баща ми вика че нямало да стане да имам интернет и сега ще пробвам да видя дали ще стане

# 638
  • Missouri ,USA
Героят на  Къванч Бехлюлчо  в сериала си е плейбой и пей сърце Каквото поиска му се дава
Да,точно такъв е!Но дали е виновен по,или почти, или колкото Бихтер?

Никой няма да ти отговори на този въпрос. Мъжете не се пипат, те са неприкосновени! Виж, ако беше нещо за Бихтер, перушина щеше да хвърчи.
аз мисля,че ти отговорих,няма значение-мъже или жени-няма неприкосновени-всички и всичко е на показ Peace

# 639
  • Пловдив
На снимките наш Киво как се е навлякъл. Шал, фанела с висока яка. В Истанбул сигурно е студено за момчето.

# 640
  • Пловдив
Ако има от Вас някой, който гледа танците на Николай и Азра, напомням, че са тази вечер от 8 часа по шоу тв. Имаха новогодишна пауза. Сега продължават.

# 641
По едно кафе

# 642
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=VJw-JZh8BpQ
Поздрав за всички и за излизане от следобедната дрямка
http://www.izlemex.net/yok-boyle-dans-6-bolum-azra-akin-mambo/
Танца на Азра по същата песен

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 16:30 от mariana51

# 643
http://www.youtube.com/watch?v=VJw-JZh8BpQ
Поздрав за всички и за излизане от следобедната дрямка
http://www.izlemex.net/yok-boyle-dans-6-bolum-azra-akin-mambo/
Тавца на Азра по същата песен
newsm51 newsm51

# 644
  • в очите на дъщеря си

И да не е слам

10 метра е обхвата

Имам си парола и сама съм си го направила на безжичен с паролата дето ми дадоха бтк ама баща ми вика че нямало да стане да имам интернет и сега ще пробвам да видя дали ще стане

Общи условия

Активация на акаунт