жив и здрав да е рожденника :

Айде да идва утре вечер,че цели две серийки ще гледаме

ако знаеш колко е хубаво и съдържанието на тази песен(сигурно знаеш),много харесвам този изпълнител,благодаря ти,разведри ни от многословието
да ти е жив и здрав рожденика , много любов и разбирателство ви пожелавам и все така да се подкрепяте !
Четох с интерес различните мнения и във всяко открих част от нещата , които аз мисля ! Факт е ,че всеки има свота истина за нещата , факт е , че всеки пречупва посланията на филма през своята житейска призма и затова мненията ни са различни и цветни ! За да има дъга , както казва Бехлюл !
И аз като mariana51
, винаги започвам с "Аз мисля "... и гледам да не забравям , че все пак тълкуваме филм , където много често образите на героите са хиперболизирани , поведението и постъпките им също , за да е по- въздействащо внушението , което са имали предвид сценаристите и режисьорът ! Затова и понякога срещаме толкова поляризирани образи - само добри или пък само лоши . Тук ми харесва , че са се постарали да няма такава абсолютизация и героите да са пълнокръвни и да предават емоции ,чувства и мисли от живия живот ! А той е многоцветен , пъстър и разнообразен , слава Богу ! И понякога нещата се случват , независимо от нас и често въпреки нас ! Имам горе - долу бегла представа от развитието на филма и затова не мога и не искам да бъда "съдница " на никого от героите , защото , както и dterziiska
казва " Бай бабо , да не те стига ... " - никой не е застрахован от нищо в този живот , не знае нито в каква ситуация може да попадне утре , нито как би реагирал !Затова често коментирам конкретната ситуация или поведение на героите , без да правя квалификации .Сега отивам да си довърша маратона ! 
благодаря ти за уточнението , така ми е по- спокойно !
Дано имаш връзка с нас , да те разсейваме , че независимо от причините , престоят в болница никога не е приятен !
Препоръчани теми