Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 21

• 56 524
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • в очите на дъщеря си
Имам предложение за анкетата:
"Ако в живота Ви се случи да срещнете любовта-ще постъпите ли като Бихтер?"

много ти е хубава идеята , но нека да я пуснем по късно когато се разгорещят Б и Б запази си мисълта и ще я пуснем след около 15 епизода

# 691
  • в очите на дъщеря си
Славенке никаква те няма днес, само по балконите висиш

# 692
  • в очите на дъщеря си
хайде пишете , че преди обедната почивка да ви пусна новата тема , че иначе след 13.30  Mr. Green

# 693

много ти е хубава идеята , но нека да я пуснем по късно когато се разгорещят Б и Б запази си мисълта и ще я пуснем след около 15 епизода

Благодаря Тина  bouquet
А възможно ли е да противопоставим образите на Бихтер и Нихал?
Коя е права и коя-не.
Някаква такава анкета да заформим според случките в епизодите,които дават.
Само правя предложение.

# 694
  • в очите на дъщеря си

Благодаря Тина  bouquet
А възможно ли е да противопоставим образите на Бихтер и Нихал?
Коя е права и коя-не.
Някаква такава анкета да заформим според случките в епизодите,които дават.
Само правя предложение.

ами възможно е ама измисли как  newsm78 Mr. Green

# 695
  • в очите на дъщеря си
ето предложението на Салвенка

Коя от героините в сериала Ви дразни най-много?/максимум две опции/Обосновете се по долу в темата.

1.Фирдевс
2.Бихтер
3.Нихал
4.Мадмоазел
5.Джемиле
6.Катя
7.Пейкер
8.Други

после ще направим и мъжка класация - дразнител на дразнителите и мисля че след това ще дойде ред на Бихтер и на Нихал , то тепърва м/у тях ще има буря, а и мисля , че тепърва филма ще ни кара да разсъждаваме над нещата от живота и кой прав кой крив

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 10:55 от tina86

# 696
тина Имам много работа и затова  smile3548 мятам само по един поглед,  я поправи името на Фирдевс Mr. Green

# 697
  • в очите на дъщеря си
тина Имам много работа и затова  smile3548 мятам само по един поглед,  я поправи името на Фирдевс Mr. Green

тя и така няма да се обиди

# 698
  • Пловдив
Анкетата предложена от Тина е супер - после за мъжете - супер, и както каза, да се доразвият събитията, новите идеи на usmivkata20  са също много добри.
И аз имам много работа днес, та чак до сряда. Но се вмъквам.

# 699
Анкетата предложена от Тина е супер - после за мъжете - супер, и както каза, да се доразвият събитията, новите идеи на usmivkata20  са също много добри.
И аз имам много работа днес, та чак до сряда. Но се вмъквам.

newsm03 съгласна съм-хубави идеи!

# 700

Коя от героините в сериала Ви дразни най-много?/максимум две опции/Обосновете се по долу в темата.

1.Фирдевс
2.Бихтер
3.Нихал
4.Мадмоазел
5.Джемиле
6.Катя
7.Пейкер
8.Други

после ще направим и мъжка класация - дразнител на дразнителите и мисля че след това ще дойде ред на Бихтер и на Нихал , то тепърва м/у тях ще има буря, а и мисля , че тепърва филма ще ни кара да разсъждаваме над нещата от живота и кой прав кой крив

Я сложете и Джемиле като опция да видим колко процента ще събере зверчето

# 701
  • в очите на дъщеря си

1.Фирдевс
2.Бихтер
3.Нихал
4.Мадмоазел
5.Джемиле
6.Катя
7.Пейкер
8.Други

Я сложете и Джемиле като опция да видим колко процента ще събере зверчето

5 позиция

# 702
  • в очите на дъщеря си
Значи остава тази анкета като гледамще я пускам след 13.30 като се върна

# 703
тина ме изпревари с отговора Laughing

Ето какво ще гледаме довечера ,от сайта на бтв

Епизод 32

Несрин и Бешир се чудят как да платят на Фирдевс съсипаната нощница. Бехлюл и Бихтер започват да се обвиняват взаимно за бележката, която Аднан е намерил. Подозренията на единия ще бъдат засилени от поведението на другия. Бехлюл е твърдо решен да възстанови взаимоотношенията си с чичо си

Епизод 33

Дениз търси разрешение на проблема с нощницата на Фирдевс. Дали ще успеят да я заменят, без собственичката да научи? Междувременно Фирдевс започва да разпитва Нихал. До къде ли ще доведе разговорът им? Бехлюл и Нихал се опитват да накарат Аднан да позволи на дъщеря си да излезе, но никой не е наясно каква точно среща е това.

# 704
"Зверчето"  hahaha -това ми хареса!  Peace Може да оприличим героините на какви "зверчета" ни приличат!  Mr. Green Фирдевс е като пепелянка,Бихтер-хитра лисица............    Wink

Общи условия

Активация на акаунт