"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 133
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Аз цял ден гледам филми с мъжо  Laughing
а утре едва ще изчкам да стане 22.00 ч. че да гледкам...нямам търпение,много съм зарибена  Embarassed
дано след него пуснат някой готин сериал..да не е някоя тъпня

# 676
ЧРД И НАЗДРАВЕ ЗА ПРАЗНИКА ВИ, ЗИЗУ! nbirthday

Да ти е жив и здрав мъжо и само хубави съвместни мигове ви желая!

# 677
а утре едва ще изчкам да стане 22.00 ч. че да гледкам...нямам търпение,много съм зарибена  Embarassed
Айде цялата компания избираме общ филм и се местим там да не се разделяме, като свършат липичките.

# 678
Айде цялата компания избираме общ филм и се местим там да не се разделяме, като свършат липичките.

ти кой филм предлагаш

# 679

ти кой филм предлагаш

http://www.imdb.com/title/tt1244754/
този е много готин

# 680
Аз съм пристрастна  засега винаги ще предложа нещо с Бюлент, та ще предложа
темата да стане нещо от рода на Липите запяха и отново ни събраха
и да гледаме и коментираме дружно песента.

# 681
взе ми думите от устата и аз съм за песента, снощи гледах серийката тя нали е от новия сезон,очертава се като доста интересен  newsm10

# 682
Злате и аз обичам да гледам филми ама с тия хлапета нямам много време , ти за кой сериал си  newsm12

# 683
взе ми думите от устата и аз съм за песента, снощи гледах серийката тя нали е от новия сезон,очертава се като доста интересен  newsm10

И сценаристите са нови та ще има май раздвижване на нещата и може още по интересен да стане.

# 684

И сценаристите са нови та ще има май раздвижване на нещата и може още по интересен да стане.
днес гледах интервю с Бюлент по ATV дето има едно предаване DIZI TV беше посветено на песента как е отслабнал не можах да го позная като в липите е

# 685
Да четох че бил подложен на строга диета и фитнес, че имал проблеми с теглото.

# 686
да ти кажа това градче дето снимаха досега - Урла спокойно местенце, много ми хареса

# 687
  • Пловдив
Здравейте компания задружна HugГледам вече търсите нов филм newsm10Само кажете къде!!!!За песента обаче как ще стане като то има вече тема newsm78Ама там Мечо е на втора линия,щото те са преди всичко фенки на Берг и на Халид newsm78Освен да си спретнем някакъв наш вариант и да си коментираме отделно,възможно ли е според правилата на форума?

ПП Зизка ЧРД на съкровището ти newsm51 newsm59Да ти е много здрав и много,много да се разбирате  bouquet

# 688
Здравейте компания задружна HugГледам вече търсите нов филм newsm10Само кажете къде!!!!За песента обаче как ще стане като то има вече тема newsm78Ама там Мечо е на втора линия,щото те са преди всичко фенки на Берг и на Халид newsm78Освен да си спретнем някакъв наш вариант и да си коментираме отделно,възможно ли е според правилата на форума?

ПП Зизка ЧРД на съкровището ти newsm51 newsm59Да ти е много здрав и много,много да се разбирате  bouquet
що да не може ми то тва не е тема за песента те там обсъждат повече Берг и Халит , а пък ние само филмчето ще си обсъждаме, ще трябва май Зизу да се изкаже

# 689
Те го гледат и коментират заради Берг, а ние заради Бюлент, би трябвало да може.

Общи условия

Активация на акаунт