"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 386
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • Разград
ОООх! И Филизката хем знае, че майка й е изяла ...... и пак горда и наранена. Ще ни късат нервите. Ами и Йълмаз като си хвана главата и без много да мисли право при Аслъ!
Ревността прави човек прост!!! Mr. Green Mr. Green

Аслъто май по-нататък сама се отказва, щото и се изясняват нещата.
Тя излезе с достойнство от тази нелепа ситуация. Peace

Излезе ама кога чак на свадбата, а можеше и по-рано без да достигат до свадбата. Горкия Йълмаз на два пъти го зарязват в деня на свадбата.

ББ   Като го видя преди това при Филиз си дигна багажерите и замина . Разбра че е от съжаление с нея ама не - продължаваше да си натиска парцалите. Той заради Филиз едва не умря като хукна да я спасява

# 466
ако майка й не беше казала на Джем за изследванията и за това че ще се видят вечерта той нямаше да довтаса с количката ,майка й е най-виновна тя през цялото време пробутваше Джем на Филиз

# 467
Много са ни темпераментни комшиите-няма диалог, първо се действа послле се мисли.

# 468
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Важното е, че го направи...все пак до края можеше да се прави на луда.
За туй тези малки прегрешения са й простени. Peace

# 469
  • Разград
Една щастливка.

# 470
между другото разбрахте ли че Бюлент се е разделил с годеницата си някой да знае нещо по въпроса  Thinking

# 471
  • Разград
tuba büyüküstün with great song of engelbert humperdinck the way it used to be.

http://www.youtube.com/watch?v=yvDIFk7ig-g

# 472
  • Разград
между другото разбрахте ли че Бюлент се е разделил с годеницата си някой да знае нещо по въпроса  Thinking

В турската преса до сега не съм го срещала това, а само в нашта - предполагам че пак не са до разбрали нещо.

# 473
пише още че бил се върнал при Туба

# 474
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
пише още че бил се върнал при Туба
newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

# 475
Добро утро мацоранки  Hug    love001 kaffeetrmker_2 айде по едно кафенце да пийнеме аз черпя   chef

# 476
Айде сега разсънена да си излея душицата за снощната серия  ooooh! леле майко колко ме ядосаха и двамата ни герои  #Cussing out то бива гордост бива ама това на никъде не ходи  Crossing Arms

# 477
  • Пловдив
Добър ден на компанията дет я няма  bouquetМацки чок интересна новинка за Бюлент,ама малко се съмнявам да е вярна,особено пък за Туба newsm78Обаче ако наистина се е разделил,Нерваковааааааааааааа,дерзай джанъм Joy Joy Joy

# 478
Добър ден  Злате  Hug бих се радвала ако двамата се съберат newsm10

# 479
Добро утро мацоранки  Hug    love001 kaffeetrmker_2 айде по едно кафенце да пийнеме аз черпя   chef
завиждам ти благородно  smile3521че сега ставаш на крак съм от 3ч. мечтая за деня в който няма да се будя от бебешки рев

Общи условия

Активация на акаунт