"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 389
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро мацоранки  Hug    love001 kaffeetrmker_2 айде по едно кафенце да пийнеме аз черпя   chef
завиждам ти благородно  smile3521че сега ставаш на крак съм от 3ч. мечтая за деня в който няма да се будя от бебешки рев

хахаха аз мечтая за деня в който ще се будя с бебешки рев  Joy Joy Joy

# 481
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здрасти на компанията...! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ей, ме на и мене у кючека. Мноооо работа бре...ще изгърбавеем вече. ooooh! ooooh!
Златце, буденето от бебешки рев...особенно по нощите...не е никак романтично...ПОВЯРВАЙ МИ!!! Peace

# 482
Днес да не е Първи април newsm78

--------------------------------------------------------------------

Само няколко месеца след като обяви, че ще се ожени за приятелката си Мелис Тюйсюз, Бюлент Инал, който изпълнява ролята на Йълмаз в турския сериал „Под липите”, изненадващо се раздели с годеницата си.

Връзката на Бюлент с Мелис, която беше костюмиерка, а сега е продуцент, продължи една година. Преди няколко месеца Бюлент изненада и самата Мелис като заяви публично, че е намерил жената на живота си и през лятото на следващата година ще вдигнат сватба.

Една година продължи и връзката на 37-годишния сега актьор с Берен Саат. И тогава точно когато се заговори за сватба, двамата тихомълком се разделиха.

Появиха се слухове, че Бюлент се е върнал при голямата си любов Туба Буюкюстюн, връзката с която започна по време на снимките на сериала „Под липите” и приключи с края на поредицата.

Екипът на сериала „Несвършваща песен”, в който сега се снима Бюлент Инал заедно с Бергюзар Корел (Шехерезада от „1001 нощ”), бе зарадван от новината, че след успешния първи сезон, поредицата ще продължи и след Нова година, а снимките ще бъдат преместени в Истанбул.

До края на годината ще започнат снимките на нов игрален филм, в който ще участва Инал. Това ще бъде първият турски филм, разказващ за изтезанията в затвора в Диарбекир, където повечето затворници са кюрди.

Партньори в лентата на Бюлент Инал, който е от кюрдски произход, са известният актьор Тарък Акан, както и познатите на българските зрители Тунджел Куртиз (дядото от „Гордата Аси”) и Еркан Петеккая (Галип от „Любов назаем”).

Български източник - tvnovellas.info

# 483
ОООООФ ФФФФ, ООООФФФФ, ООООФФФФ
Много са на клона за мойта любов и все хубавици, мен нема да ме огрее и в следващ живот  newsm45 newsm45 newsm45

# 484
това че се е разделил с годеницата си го пише поне в 2 сайта единия е slava.bg снощи го прочетох случайно и от Нова са потвърдили.

# 485
Здрасти на компанията...! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ей, ме на и мене у кючека. Мноооо работа бре...ще изгърбавеем вече. ooooh! ooooh!
Златце, буденето от бебешки рев...особенно по нощите...не е никак романтично...ПОВЯРВАЙ МИ!!! Peace

Мараба душкооо  Hug
нищо,нека да ми е гадно аз съм мазохист  Joy Joy ще го издържа тоя бебшки рев хахах а понже съм и късметлийка мойто ще реве денонощно  Joy Joy Joy

# 486
Споко Нервакова нали график щяхме да правим  Laughing

# 487
Златееее бебешкия рев е за каляване на нерви Laughing

# 488
аз ги хресвам като двойка наще хубавци и ако и в живота останат заедно много ще се кефя  newsm44

# 489
аз ги хресвам като двойка наще хубавци и ако и в живота останат заедно много ще се кефя  newsm44

хах х после ще открадна ника на Нервакова а?  Joy Joy Joy Joy

# 490

Няма да се наложи да крадеш, ще ти го подаря, защото моя следващ ник ще е ПСИАРКАТА С РОМАНТИЧНА ДУША или Г-ЖА ПОТОП

# 491
Аз наистина намерих на едно място само в един турски сайт от 25.12.2010г
че се е разделил с Мелис, но НЯМА новина да се е събрал с Туба
Peace

http://www.gazetevan.com/haber/Flas_Bir_Ayrilik_Daha___Bulent_In … i-11176gztvn.html

# 492

Няма да се наложи да крадеш, ще ти го подаря, защото моя следващ ник ще е ПСИАРКАТА С РОМАНТИЧНА ДУША или Г-ЖА ПОТОП

Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha Joy сладуранка

# 493
Добър ден на компанията дет я няма  bouquetМацки чок интересна новинка за Бюлент,ама малко се съмнявам да е вярна,особено пък за Туба newsm78Обаче ако наистина се е разделил,Нерваковааааааааааааа,дерзай джанъм Joy Joy Joy
Абе мами вие мъже,деца,работа нямате ли си,че по цял ден седите във форума и коментирате сериалите. smile3550

# 494
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър ден на компанията дет я няма  bouquetМацки чок интересна новинка за Бюлент,ама малко се съмнявам да е вярна,особено пък за Туба newsm78Обаче ако наистина се е разделил,Нерваковааааааааааааа,дерзай джанъм Joy Joy Joy
Абе мами вие мъже,деца,работа нямате ли си,че по цял ден седите във форума и коментирате сериалите. smile3550
Абе, души...що крещиш...? Това е признак за разклатени нерви. Предлагам ти като дестинация "Наречен". Там има клиника за такива МАМИ като тебе. smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3533 smile3533

Общи условия

Активация на акаунт