"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 259
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ясно  Hug мерси
Сега загледах и ЛиН...ма как забременяват така от първия път бееее  ooooh! ма ние се мъчиме с години Thinking а те хоп и айде  ooooh!
Като на филм души... Joy Joy Joy
Във сериал може да видиш как си лягат със скафандъра и после булкЯта бременна.
Как фащат тези булки...? Сигурно от употребявано бельо... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 616
ясно  Hug мерси
Сега загледах и ЛиН...ма как забременяват така от първия път бееее  ooooh! ма ние се мъчиме с години Thinking а те хоп и айде  ooooh!
не се притеснявай и при нас беше така ,вторите стават по - лесно hahaha

# 617
да ви кажа какво ме дразни в Липите в момента 20 ЕПИЗОДА Йълмаз не знае че бебето е негово ей тва най го мразя от цяла Турция и половина България тъй ли нямаше кой да му каже Laughing

# 618
Обаче да обърна внимание на Захидето - няма такъв човек , ако ми беше свекърва трябваше да сменя планетата, евалла много добре си играе ролята, филма е 30 човека и тя се опитва да ги командори всички пък тая Мелег тя с акумулатор диша

# 619
мисля че песента тепърва ще става интересен , ролите на Бюлент - в липите и песента според мен много си приличат и в двата сериала няма късмет с жените,много дава от себе си а насреща нищо.В песента Ферайето си заслужи шамара щото то като се ожениш не се жениш да лъжеш другия пък тя се съгласи май повече заради Топрак.Йълмаз трябваше и на Филиз да забие един че да й отвори очите ама не е такъв. Между другото четохте ли резюмето на 18 епизод на песента- Ферайе и Сервет били биолог.родители на Топрак.

# 620
Обаче да обърна внимание на Захидето - няма такъв човек , ако ми беше свекърва трябваше да сменя планетата, евалла много добре си играе ролята, филма е 30 човека и тя се опитва да ги командори всички пък тая Мелег тя с акумулатор диша
Захидето...или Съслара Девил както съм я кръстила е най добрия играч във филма. Реално тя нои целия филм на плещите си...еми какво да прави...каст та дрънка... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 621
мисля че песента тепърва ще става интересен , ролите на Бюлент - в липите и песента според мен много си приличат и в двата сериала няма късмет с жените,много дава от себе си а насреща нищо.В песента Ферайето си заслужи шамара щото то като се ожениш не се жениш да лъжеш другия пък тя се съгласи май повече заради Топрак.Йълмаз трябваше и на Филиз да забие един че да й отвори очите ама не е такъв. Между другото четохте ли резюмето на 18 епизод на песента- Ферайе и Сервет били биолог.родители на Топрак.
newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
Да беее...нали беше изнасилена от доведения си брат? от къде ся тия глупости? Аз доколкото знам, двамата никога и по ниакъв повод не са се засичали в едно и също легло...

# 622
ясно  Hug мерси
не се притеснявай и при нас беше така ,вторите стават по - лесно hahaha

за втори път ясна е работата  Laughing ама те фащат от първия кекс в живота си  Joy Joy както казва Зизанка от упоребяваното бельо ще да е  Joy Joy Joy

# 623
за Месут и Селма мисля че ще стане като Филиз и Йълмаз уж да си отмъсти  ще се влюби в него

# 624
Златееее значи нови гащи няма да купуваш само употребявани Joy

# 625
така бе Зизу незнам как са се завъртяли нещата ама е така

# 626
Молим за координати на резюмето много бърже...да видим ква е тая работа. newsm78

# 627
Молим за координати на резюмето много бърже...да видим ква е тая работа. newsm78
ми в сайта на филма в ATV и на друго място ама като се върна ще го потърся, сега ще ходя на кафе като се върна пак ще пиша айде до после

# 628
Привет!
Брех каква хубава дискусия сте подхванали, дето се казва без маска и грим Laughing
Безкрайната песен я устисках само до 4 епизод.
Според мен не им се получава химията между влюбените, въпреки, че и двамата -
Бюлент и Берг ги харесвам поотделно.
Същото ми е и в ЛиН, както и в Езел - Кенан и Джансу Дере.
ЛиН си го гледам и сега, а Езел го зарязах около 18 серия май беше...
/ Сори Зизу, малко ми е противоположно мнението за химията в Аси и ЛиН, но предлагам
да не наблягаме на обсъждането на тези 2 сериала, че да не стане мамма миа в темата Rolling Eyes/
Беше ме впечатлила химията между Еркан Петеккайя и Айча Варлиър в Любов назаем,
ако сте го гледали може да споделите...
Между другото аз не случайно питах преди няколко поста Нервакова за мини сериала
Ask yolu, в който се снимат след Липите Бюлент и Туба и би трябвало вече да не са заедно.
Направи ми впечатление, че при Бюлент пак се получаваха нещата на влюбен мъж,
но при Туба честно казано не особено...

# 629

Беше ме впечатлила химията между Еркан Петеккайя и Айча Варлиър в Любов назаем,
ако сте го гледали може да споделите...
Между другото аз не случайно питах преди няколко поста Нервакова за мини сериала
Ask yolu, в който се снимат след Липите Бюлент и Туба и би трябвало вече да не са заедно.
Направи ми впечатление, че при Бюлент пак се получаваха нещата на влюбен мъж,
но при Туба честно казано не особено...

[/quote]

това ми е любимия сериал много ги харесвах и дватама Айча е прекрасна  Grinning а за Еркан  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт