"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 254
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Галке, дали аз съм за очили... newsm08 , или само си ми копирала поста?
Кажи нещо деее...? Praynig

сори грешка

# 601
Относно Берг аз и в 1001 нощ не я харесвах кой знае колко като игра  Thinking малко като недоразвита играе  ooooh!/сори ако зъм засегнала нпкоя от вас която я харесва като актриса/  Hug

# 602
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Относно Берг аз и в 1001 нощ не я харесвах кой знае колко като игра  Thinking малко като недоразвита играе  ooooh!/сори ако зъм засегнала нпкоя от вас която я харесва като актриса/  Hug
Няма за какво да се извиняваш. Peace
Всеки има право на мнение. На мен в 1001 нощ ми харесваше като игра...ама в БП определено НЕ!!!

Ей, ама как разбуних духовете...балкона се напълни... Mr. Green

# 603
И на мен не ми харесва Берг като актриса, вдървена ми стои и сякаш всичко и е изкуствено, аз и в 1001нощ, много много не я харесвах, ама нямах с какво и с кого да я сравня че беше първи филм в бг., но вече като я сравнявам , и намирам повече кусури.
На Бюлент/Яман ролята му е добре, пасва си му на Мачоменовата визия, ама и аз незнам какво ще се покаже по натам, най-много да е бременна и да бяга да не и вземат детето, както във всеки сапун и Яман да я гони, пък Сервет да я крие или и той да я гони абе каквото стане ще го гледам почнала съм.

# 604
И на мен не ми харесва Берг като актриса, вдървена ми стои и сякаш всичко и е изкуствено, аз и в 1001нощ, много много не я харесвах, ама нямах с какво и с кого да я сравня че беше първи филм в бг., но вече като я сравнявам , и намирам повече кусури.
На Бюлент/Яман ролята му е добре, пасва си му на Мачоменовата визия, ама и аз незнам какво ще се покаже по натам, най-много да е бременна и да бяга да не и вземат детето, както във всеки сапун и Яман да я гони, пък Сервет да я крие или и той да я гони абе каквото стане ще го гледам почнала съм.

точно вдървена  Grinning..иначе е красива спор няма

# 605
Относно Берг аз и в 1001 нощ не я харесвах кой знае колко като игра  Thinking малко като недоразвита играе  ooooh!/сори ако зъм засегнала нпкоя от вас която я харесва като актриса/  Hug
Няма за какво да се извиняваш. Peace
Всеки има право на мнение. На мен в 1001 нощ ми харесваше като игра...ама в БП определено НЕ!!!

Ей, ама как разбуних духовете...балкона се напълни... Mr. Green

е как бе всички слезнахме.. коя с манджа коя с кафе  Joy Joy

# 606

На МачоМен ако му бяха пуснали Туба...щеше каста да е право в целта. Peace
Но, с наличния каст...нещата са трагични...ни Сервет кат Сервет, ни Кевсер кат хората ни Селма, ни Кадир и тн...и ся кво? Пънежи...пълнежи...и никво развитие.
Замина хубавия замисъл на сюжета.  ooooh!
И аз ще го гледам...щото съм го почнала...ама можеше и да е друго...

# 607
Абе от цяла милионна Турция друг Сервет немаше ли, и от клошар е по грозен  Sick Sick Sick
А тая проста Селма немам думи, въобразяваш си и ако не е на твойто отмъщаваш, те са болни от себелюбие тия хора и дразнят, дразнят до плюс безкрайност.................

# 608
Относно Берг аз и в 1001 нощ не я харесвах кой знае колко като игра  Thinking малко като недоразвита играе  ooooh!/сори ако зъм засегнала нпкоя от вас която я харесва като актриса/  Hug
хич не я харесвам ,брей днес от тия хлапета не  мога да седна бе

# 609
мисля че бюлент и туба играят убедително щото по време на филма е имало нещо между тях ,същото важи и за Берг и Халит в 1001 нощ майката му е като няма нещо между главните герои да се получи магията

# 610
мисля че бюлент и туба играят убедително щото по време на филма е имало нещо между тях ,същото важи и за Берг и Халит в 1001 нощ майката му е като няма нещо между главните герои да се получи магията
Е, те за тва написах цел пост...всеки знае да играе на влюбен когато е...ама ако не е е цаката. Когато не е подбран правилно каста, единия дори да се опитва, другия ако не може...уйде коня у ряката.

# 611
абе не знам колко е вярно ама нали писаха че Бюлент игре в този филм заради дългове

# 612
абе не знам колко е вярно ама нали писаха че Бюлент игре в този филм заради дългове

в кой филм играе заради дългове?

# 613
ми в песента

# 614
ясно  Hug мерси
Сега загледах и ЛиН...ма как забременяват така от първия път бееее  ooooh! ма ние се мъчиме с години Thinking а те хоп и айде  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт