"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 258
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Здрасти Зизу  Hug дано не сме те обидили

# 586
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здрасти Зизу  Hug дано не сме те обидили
Не, Галке! Hug Hug
За какво да съм обидена? Просто ще направя един разбор на филма в резюме което засяга актьорите, а не сюжета.
Ще изложа мойте лични впечетления...ЗА и ПРОТИВ.  Thinking
Нали няма проблем...? Ще обменим впечетления и ще поставим параралел между двата сериала.
Тъкмо няма да спамиме... Wink Wink Wink

# 587
от поста ти разбирам че си се засегнала , извинявай  bouquet

# 588
от поста ти разбирам че си се засегнала , извинявай  bouquet
Не, бе Галкеее...сигурно не съм се изходила компИтентно в поста. Crazy
Изобщо не мога да се засегна от такова нещо...просто реших да участвам в дискусия която може ей така от двата сериала да си спретнеме.
Така ще почешеме клавиатурите. Peace Joy Joy Joy

Нали трябва да си имаме някаква тема за дебат? Тази ми се видя добра като идея.

Ще участваш ли? Hug

# 589
да с най - голямо удоволствие, ти докъде си гледала песента

# 590
да с най - голямо удоволствие, ти докъде си гледала песента
До където са го давали. Peace
Сега ще си напиша поста, напиши си и ти твоя и почваме дебата.
Очаквам и Златцето да се включи. Peace

# 591
Такаааа,  Thinking

"Безкрайна песен" има хубав сюжет и това е причината поради която започнах да гледам филма.
Но, по отношение на филма и сюжета до тук. Вече нямам това влечение към него дето беше в първите серии, гледам го с клизма едва ли не...ей, така...да си запълня времето...ЗАЩО?
Защото открих, че от 7 серия натам...филма се разводни...почнаха много бързо да се разкриват тайните и това напълни филма с пълнеж. Сценаристите поднесоха много на бързо нещата...предстоят им серии напред, а вече няма какво да дават дето да запълни времето и да поддържа зрителския интерес.

Актьорите...
Бюлент и Берг изобщо не са добрия каст.  Peace
Седят ми сковани...няма я тая химия между екранни партньори. Това от своя страна води до това да забелязвам всички кусури в тях. Дали ще са визуални или актьорски все едно.
Берг вече не ме кефи...друго беше в "1001 нощи"Там се отдаваше напълно на магията, а сега като я приближи Бюлент...тя неволно почти винаги се дърпа... #Crazy Crazy
Бюлент също...няма я магията от "Под липите" В никой кадър не могат да ме убедят, че се обичат, а това е много лошо. За поддържащия каст да не говорим...само дъртата невестулка става за нещо...ама тя сама не може да носи филма на плещите си.
Вчера пак се замислих над тия неща и реших да направя друг паралел между два други сериала  "Аси" и " ЛиН" Открих същите неща. Демир 71 серии не ме убеди, че обича Аси, нито тя ме убеди, че обича него. Докато в ЛиН нещата са други...Саваш ме убеди още преди да срешне Яска. Аз вече не виждах голеееемия му нос...просто гледах играта на актьора. Аферим както се казва.
В "Под липите" Бюлент и Туба са в състояние да разплачат корава гад като мене, а в "Безкрайна песен" гледам картинки...познати лица ми се мандахерцат по екрана и до там.

Да обобщя...за мене в един сериал е много важен каста. Екранните двойки трябва да си пасват, а по този начин и пълнежът в сериите ще е по-малък. Peace

Това е от мен...сега очаквам да рзбера и вашите впечетления от двата сериала. Hug  bouquet

# 592
ето го и златцето  Hug Hug цунам ви и двечките   love001 до сега  cook

# 593
аз за съжаление още не съм гледала нито ЛиН нито безкрайната песен ...уж да почна да почна и още нищо ама тая седмица ще ги загледам  Naughty

# 594
ето го и златцето  Hug Hug цунам ви и двечките   love001 до сега  cook
Ехеее, фърли некоя мекица и насам...да хапваме по време на дискусията. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 595
фърлям фърлям  newsm64

# 596
аз пък досега храних малките feeding

# 597
Галке, дали аз съм за очили... newsm08 , или само си ми копирала поста?
Кажи нещо деее...? Praynig

# 598
# 599
Зизу според мен Бюлент играе доста по- добре от Берг, тя нещо не е в час

Общи условия

Активация на акаунт