Отговори
# 165
sweet_monii - ако си познала значе тази година няма да боядисвам великденски яйца  Laughing

# 166
И аз казвам "цък-" по принцип преносвам,с по-дълъг цикъл съм .Рони я преносх 6 дни,а ти ме метна 2 седмици по-рано  smile3534

# 167
И аз казвам "цък-" по принцип преносвам,с по-дълъг цикъл съм .Рони я преносх 6 дни,а ти ме метна 2 седмици по-рано  smile3534

Амиииии...какво да се прави,не ставам за ,ейй,че забравих думата,щях да кажа вещица..... Laughing Помощ...лелее,мисля,че трябва да стана да си избистря мозъчето...
Хайде,чао,че да взема и Ивон от градина!

# 168
  • Plovdiv - Thessaloniki
Здравейте и от мен в новата тема, поздрави на Мони за която  bouquet
Честит празник на мъжа на sosmy и колажите petia са много хубави - браво за творчеството!
Какъв празник е 7 април, че май аз нещо не съм в час?  newsm78
За име с Г - Гергина също има-празнува на Цветница, а от гръцките ми харесва Пандора, но едва ли се връзва с бълг. фамилия...
Уф, страниците бързо напредват и забравих какво още исках да коментирам...
До скоро!

# 169
  • Бургас/Пз
Айде да се наредя и аз при Мони и при Петя с мокрите сънища. Embarassed Малеее срамота, само секс ми е в главата. Мъжът ми вече взе да свиква почти всяка нощ да го будя. Ама не се оплаква де. Mr. Green

Джули, направо ме разсмя с твоя сън. Ама ще ти се карам наистина да знаеш - не давам да си болна.

Ние сме в задънена улица с името, нямаме нито един фаворит. Единственото е , че аз съм измислила Явор, но никой не го харесва, нито каката , нито таткото. А малкият като го питаш - Искаш ли бебето да се казва Явор, отговаря - Неее. А на въпроса как искаш да се каза - отговорът е Кума Лиса или Житената питка!  Mr. Green Mr. Green Joy Ще ме умори някой ден.

На вас как ви звучи имате Младен? И дали като е малък ще отива да му викаме Дени?  newsm78

# 170
  • Русе
Какъв празник е 7 април, че май аз нещо не съм в час?  newsm78
Ден на здравния работник e.Аз точно тази дата съм си избрала за плановото секцио  Mr. Green Мисля ако е сутринта няма да са успели да се почерпят още..ахахах  Mr. Green
Тука голяма веселба настанала мъже..секс...

# 171
Момичета, колко големи са ви коремите? Моя ми се струва супер голям. Една позната ме попита дали не съм в деветия месец  Shocked. Леко съм притеснена. Последния път докторът нищо не каза, но това беше преди 20 дни.....

# 172
  • София
Natali_ и на мен всеки ми се учудва, когато на въпроса "Кога го чакате?" отговоря "през април"  Laughing

На 20 дек. бях на консултация и нашия  малък Сава си беше съвсем наред - едър като за седмиците си. Все пак като знам, че има още да расте корема се чудя колко още може??? newsm78

vania_svet ваш бебко ще е голям веселушко  Hug

Между другото и аз се скъсвам да сънувам - хипер шантави сънища, но не са еротични  Simple Smile

# 173
  • Сопот, Пловдив
А при мен обратно с големината на корема  Laughing . Не че не е голям, тежа си цели 92 килограма, но като цяло не съм слабичка и може би оттам. Където живея сега, не бяха ме виждали в града две години. Преди две години бях 95 килограма, после отслабнах в Испания 15 килограма за три месеца. И сега въпреки че съм в щестия месец, съм по-слаба отпреди две години и си личи, че е корем на бремнна само с по-тясни дрехи, с по-широките просто си изглеждам дебела  Grinning ,и като кажа че чакам през април и ме гледат учудено - "Ама как така, ти не си ли още в началото?!"  Laughing

# 174
Най-накрая успях да ви изчета. Много сте активни след празниците. Като сте отворили темата за секса... Преди имах повече желание, а сега никакво. Даже не сънувам...
По отношение на кг - вече съм +10 и ми се струват много. 2-3кг качих само в началото на декември. За щастие покрай празниците съм наддала 0,5кг.

# 175
  • sofia
И аз сънувам едни сънища..........Оня ден сънувах, че ме блъска кола докато пресичам улица и не каква да е , а бяла лада. ooooh!
А относно 7 април - няма страшно. Аз съм родена на тази дата, майка ми не е казвала да има пияни доктори в родилната зала. Каза, че са се уговаряли след смяната да празнуват. Но ме е родила в 7,30 сутринта.

# 176
  • София
fishi_fishi, тогава е супер, особено ако може и да е обърнато към теб бебето в самото начало!

Момичета, само така нека има хубави татковци и мами, за да има и хубави бебета!!!

За коремите, нещата са много индивидулни. Както и за килограмите, като се сетя как подскочи моята докторка като разбра че съм качила 10 кг, а те всъчщност са 9. Все едно съм направила прастъпление, но аз през първите 3 месеца много повече ядях отколкото сега!?!?!?

# 177
Хаха,момичета,аз и тук да кажа...Моя бебо вече си има прякор- Бам-Бам,хахах,щото днеска не спря да рита,направо ме побърка...Представям си го като порастне точно като Бам-Бам с една бухалка,как ходи и троши всичко... Joy

# 178
  • Пловдив
Иначе вие мислили ли сте за това какво ще използвате в болницата - бикини за еднократна употреба или без тях. В окръжна Пловдив държат да си без бельо и да се използва лигнин след раждането. И задължително с нощница.
Да ти е жив и здрав рожденика много да се разбирате !!!  newsm67
Във "Весела " предния път израждащия ми беше забранил да слагам каквото и да било докато не ме изпиша освен лигнин, а на другите нищо не им бяха казали  Thinking, аз си спазвах тогава и не съм имала никакви проблеми освен с подвижността докато свикна, мисля и сега така да практикувам.
Erria - честито ти удобство в къщи, със здраве да си я ползваш, вярвам, че тепърва ще те облекчи страшно много тая придобивка.  Party Аз откакто я имам нашата съм особено доволна - забравих веднага за гладенето на дрешките на малкия.  Sunglasses

# 179
Ехеееее ,колко се писали ,само няколко часа ме нямаше и нямате изчитане  :Lil:.
Мони ,абе и аз от няколко дни ги сънувам едни мокри сънища ,много ми се секси напоследък ,но като се се погледна на огледалото какъв кит съм и май ще чакам до лятото  Sick,пък може и да напия мъжо то и така да го направим ,че иначе гледката е свинска . Party
Предлагам вече всяка да си снима коремчето и да го видим ,че аз все си мисля ,че моето е много голямо   newsm78
ох на преглед съм на 25 чак ,преди 6 дни си го видях и вече пак искам .Ей не знам при вас как е ама тук в Русе е голям цепак ,егати студът ,на вън е само за мъже  Joy
оставям ви момичета ,че днес сме на семеен купон и трябва да се вкарам в ред ,че съм като бръкнала в контакт.

Общи условия

Активация на акаунт