Отговори
# 195
Мами, много съм притеснена. Слагам едни глобули - Макмирор , и днес видях, че има кървав съсирек, когато ходих до WC. И веднага при лекарката - тя направи ехографски и гин. преглед и каза, че няма никакъв повод за кръвотечения... ама аз ще се побъркам. От какво ли може да е  newsm45

# 196
  • Сопот, Пловдив
Аз съм качвала мои снимки във групичката във фейсбук, ама да се отчета и тук с едно "коремче".  Grinning

Uploaded with ImageShack.us

lady1 , щом лекарката е казала, че е ОК, сигурно е така. Тя не каза ли мнение от какво все пак може да се е получил съсирека?

# 197
http://aprilki2011.snimka.bg/baby/nashite-koremcheta.537219  мамчета ето го и мойто тумбаче Simple Smile

# 198
  • España (Плевен)
Момичета много пишете  Wink Тъкмо изчетох предната тема и гледам вече има нова. Цял ден ми е нужен, за да ви изчета...  Mr. Green Спрете се малко.  hahaha hahaha
Мони благодарско за труда  Hug Страхотна е...
Гласувах и в темичката за имената. Най ми допадна Виктор. Такава идея имах за момченце, но уви ние сме момиченце. Нооо да са ни живи и здрави.  Heart Eyes
Аз съм на консултации при д-р Петрова в Авис Медика. Доволна съм.  Peace
А с теб Иве,може и да се засечем Laughing Peace
Дааа, Мони, като нищо. За мен ще бъде удоволствие...
Мен също ме бройте.  Grinning Обаждайте се като сте на Плевен да се видим. Ще ви пратя телефона си на лични и ще сте моите щъркелчета..

Trufel поздравление за новата придобивка. И аз като теб при нова покупка, я разглеждам по няколко пъти и не мога да й се нарадвам.  Laughing Laughing
kroelahai на мен ми харесва името Калоян..  Peace Успех при избора.
petia47 страхотни творения и дъщеричката е красавица голяма..
Легълцата ви са страхотни като избор. Ние си имаме от каката. И е като новичко, не е мръднало.
hristis моето предложение също е Габриела. Красиво е.. а вагинален секрет са ми взимали един път до сега.  Peace
Аз колички все гледам и имам няколко харесани: тук, и тук
Mwpo Пламена ми харесва като вариант.
sosmy Да ти е жив и здрав рожденника.   bouquet

Аз днес бях леко отпаднала. Като ми падна кръвното и като ми се зави свят едвам преминах коридора и на леглото. 10 мин.  и се пооправих. Но все още ми е някакси отпаднало. Нелито излези с баба, че има празник тук /Трите Краля- минават по улицата преоблечени хора, камили, коне, музика и хвърлят бонбони за децата/. Аз не можах да излезна, но баба отиде. А тя оня ден какав сън санува горката. Събуди се с писък чак аз се стреснах.
 Blush Аз съм същата с тези сънища  Mr. Green Mr. Green Ама вие сте уникални  : hahaha hahaha               

# 199
здравейте, мами,
По темата за килограмите аз съм +10 вече и все повече ми се яде. Дано не стана слон до финала Simple Smile
За раждането аз мисля да раждам в Авис Медика в Плевен, но все още не съм запозната с условията.Ако разбера нещо веднага ще пиша.
Исках да питам как се става щъркелче, или на мен трябва да ми стане някой щъркелче, и как ще си общуваме като на Плевен нямам интернет, сигурно телефончетата ще трябва да си разменим?Незнам нито къде да се запиша, нито как.
Име на нашето момче и ние още нямаме.Ивайло е супер, но ММ се казва така.А и от всички най-харесвани за 2010 сякаш никое не ми харесва,всички са полудели по Александър, Кристиян или Симеон.Ще го измислим като му дойде времето.
Много са ви хубави коремчетата Simple Smile

# 200
днес видях, че има кървав съсирек, когато ходих до WC.

А от къде е кръвния съсирек - сигурна ли си, че е от влагалището. Има вероятност да е от хемороид, които са мноооого често срещани при бременните, поради притискане на кръвоносните съдове. Преди време и при мен прокърви, но ако е това няма място за притеснение, след края на бременността обикновено изчезват.

# 201
Ох, момичета... тя не каза нищо от какво може да е, точно това ме притесни... колкото чета повече се плаша повече... не може да е тапата нали. Не мога да си намеря място от притеснение, не ми се вижда да е от хемороид

# 202
  • España (Плевен)
Забравих да кажа, че съм +7 кг. до сега..  Peace 
Да е жив и здрав малкия Габриел , и вижте само каква статистика има списание "9 месеца" по надолу в статията.

# 203
  • Сопот, Пловдив
lady1, а нещо боли ли те, усещаш ли нещо по-различно? Моята АГ ми беше казала, ако видя че съм прокървила да пия нош-па и директно да заминавам в АГ отделението, но говорехме за прокървяване, не за съсирек и при мен случая е, че явно имам някакави ранни контракции и плацентата ми е ниско, затова. Не се притеснявай, сигурно няма нищо, щеше да каже лекарката, ако имаше нещо, нали е проверила.

Да се оплача и аз като за "лека нощ" - утре ще ходя да си подавам документи за вадене на лична карта и ужас ме обзема. Разбрах, че се чакало със дни. А където се намира така нареченото помещение за подаване и чакане на ред е студено, пренаселено, няма къде да седнеш... Не знам. Не знам да има и тоалетна, а аз съм през един час там. Хич не искам да си мисля как ще стоя цел ден права и ще се побутвам на опашката, И ако е един ден добре, дано дане ми се наложи да ходя и на следващия.  Shocked

# 204
Нека някой да обясни как да си качим снимка,че на мен не ми се получава! Embarassed

# 205
lady1 ако се притесняваш много най-добре отиди в някое от спешните АГ-та да те видят и те,тоя съсирек от влагалището ли е със сигурност,има ли вероятност да е от урината.И все пак сигурна съм,че не е нищо притеснително.Стискам палци  Hug

# 206
  • España (Плевен)
Аз използвам  http://picbg.net/login.php   Peace

# 207
Ето го и моето коремче.Вече съм +10 кг,но според калкулатора за бременните ,за седмиците и с близнаци съм в норма.Erria снимката ти отскоро ли е!!?На теб направо не ти личи !:)

# 208
asq81 ,страхотно тумбаче!

Абе на всички коремчетата са много сладки! Heart Eyes
Кате,ами пускай телефонче на ЛС,аз ще идвам на 31.01 пак на Плевен,ако ми остане време ще ти звънна,може да пийнем по едно...сокче някъде Wink
lady1,не се притеснявай,щом лекарката не ти е казала,че има проблем...Но все пак за твое успокоение може да отидеш и при някой друг,а и да попиташ какъв е проблема и от къде е този съсерик....

# 209
  • Свиленград
Оле момичета какви коремчета показвате, а аз няма нито една снимка на моето.Само че ми се струва че моето е с една опъната кожа и е много твърдо.Да ви питам нещо за кафявата линия разбрах, но нормално ли е и пъпа да ми е кафяво-лилав.

Общи условия

Активация на акаунт