Отговори
# 645
Lady DiDi Наистена така е по-добре.

# 646
  • София
К А Т И, твоят доктор до коя седмица ти позволява да летиш? На мен ми казаха до 32-ра, а аз много исках да летя и след това, но сега вече не знам дали ще стане.

Nelinka20, мен не ме изпрати наблюдаващия натакова изследване и въобще не ме изпрати на кръвни изследвания сега, а последното ми е от преди 2 месеца, но четох в списание 'Бременна', че точно сега е момента.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 16:04 от ЕлБиЕн

# 647
  • Пловдив
Първо да кажа и тук, вече писах във фейсбук - от 18ти ще има Asda Baby Event за една седмица с много промоции в магазините и онлайн, така че тези които обичат да пазаруват от английски сайтове, може да се развихрите  newsm71
Благодаря за инфото!!! Отново много ми беше полезна!
И за табличката съм за - интересна идея , ще разгледам, само дето няма да мога да пиша много неща в нея, най-много памперсите и някой козметика, че за другите няма какда сложа линк  Peace

# 648
Мили майки, бих искала да се присъединя към вас, защото и аз съм родена през месец април - овен съм!
Мисля си, че това е един хубав месец за раждане на бебца и като че ли на момиченца, защото този месец е месец от пролетта! Охй, колко мило ми стана като видях колко много бебенца ще имаме през този месец!      bouquet  Поздрави, аз съм Ласи!

# 649
Мамчета,аз попълних таблицата с нещата ,които имам и съм ползвала,но матрака ми влезе в графата на Мони и не мога да го кача горе..помощ!

# 650
Привет на Ласи и добре дошла!   bouquet Дай повече инфо за себе си и бебока, за да ви впишем на първа страничка Simple Smile

За таблицата - Който няма линкове да слага имена на модели, марки, ала-бала, каквото има  Laughing
Erria, оправи ли си проблема??? То автоматично се променя големината на таблицата, за да пасне на текста, не би следвало да има проблем...

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 16:42 от LadyDiDi

# 651
Май го оправих.Диди,знам за размера,аз бях объркала клетката и не ми даваше да я изчистя.Идеята за таблицата е много добра,защото мамите ще могат да видят и да си преценят сами.Когато някой е обяснил за момента мислиш,че ти е ясно и после хоп и си забравил какво беше.Може би да се включи графа мокри кърпички-има доста некачествени и е хубаво да се избягват.Какво мислите?

# 652
Мамчета,аз попълних таблицата с нещата ,които имам и съм ползвала,но матрака ми влезе в графата на Мони и не мога да го кача горе..помощ!
Ама аз също слагах този матрак и си мислех,че се е качил при теб,охх,Божее hahaha

# 653
хаха, ще ме убиете вие двете от смях  smile3532
Erria, добавяй каквото се сетиш, пък и нека всеки да го прави, така ще е по-богато менюто  smile3521

# 654

[/quote]
Ама аз също слагах този матрак и си мислех,че се е качил при теб,охх,Божее hahaha
[/quote]
Оххх,с глас се смея,разтресох бебето Joy

# 655
 newsm51 smile3501  love001 браво Диди,радвам се че идеята допадна и на други маминки
моето бебе не се спира прави ми корема в какви ли не форми  Mr. Green

# 656
Лейди Диди, страхотна идея е това за таблицата   bouquet
Само да се разберем и къде ще е запазена по - принцип, че ако е по темите някъде пак ще зачезне и ще я забравим.
Аз като измисля нещата по - конкретно ще се включа с най - голямо удоволствие!
Олееее, по - голям мързел не ме е хващал отдавна  hahaha  hahaha  hahaha - добре че шефа е на някъде и не ме вижда какво правя, иначе ще си остана вкъщи преждевременно!

# 657
Здравейте мамчета,как са тумбачетата Simple Smile
Браво за прекрасната идея на Веси и изпълнението на Дидка  newsm51
Целувки

# 658
Ами ще я лепнем на първа страничка, ама сега ме мързи, че бродирам Йори и неееещооо хич не ми харесва тази схема, пак ще правя промени  newsm62

# 659
Направо я добавих в новата тема при линковете за "Списъци с необходимото за мама и бебе".А идеята е страхотна.Браво Диди и Веси   bouquet.Няма нужда сега да се редактира тази тема след няколко странички пускам новата.

Общи условия

Активация на акаунт