Отговори
# 630
Ванче, тъкмо ще минеш по-лесно с големия тумбак. И аз съм на защита в края на март и се надявам да мине по-бързо и лесно.  Wink

e.damyanova -  относно икономическите специалности аз съм за Маркетинг (но съм пристрастна). Иначе трябва да прецениш кое ще ти харесва повече, какво ще работиш и тогава да вземеш решение.

# 631
Ване,не отлагай,аз отложих и ела ме виж сега вече втора година не съм седнала и един ред да прочета нито да начертая нещо нито да реша една задачка закачка.Действай!

момичета,харесах един бебефон на Fisher Price от MyToys,точно този модел ще ми дойде с около 20лв по евтин,ако някоя от вас си хареса нещо може да се включи с каквото и да било
И аз нищо не съм купувала и сега ,като прочетох за твоята покупка,реших да си направя справка и да сравня цените от този саит и тези в Бг.Ето разликата на пръв поглед,като не зная колко ще е доставката!
http://www.pakostnik.com/en/productdetails.php?id=8230&cat=35

http://www.mytoys.de/AVENT-Babyphone-DECT-SCD530-00/Babyphone-Co … a02.13.01/1784205

Защо така се надуват цените в Бг !!

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 12:37 от asq81

# 632
asq81,v BG bremenni i deca ne se tolerirat,naprotiv.Politikata v nashta lubima darjava e ne na decata mai mai  newsm78

Izvinqvaite za latinicata

# 633
  • Plovdiv - Thessaloniki
Момичета днес правих изследването за кръвната захар - 5 пъти ме дупчеха на всеки половин час да ми вземат кръв, а в началото ми дадоха да пия едно сиропче-глюкоза. Довечера ще имам резултатите и ще знам дали имам гестационен диабет. Вие правихте ли такова изследване?

# 634
  • Бургас/Пз
asq81,v BG bremenni i deca ne se tolerirat,naprotiv.Politikata v nashta lubima darjava e ne na decata mai mai  newsm78

Абсолютно е права Веси. Ако някой си направи труда да види колко много се поръчва от чужбина, ще види че е по-добре да свалят цените и тези пари да влизат в Бг, да ама никой явно в тая държава това не го интересува!

# 635
  • Варна
Nelinka20 Лили днес го прави това, довечера и тя ще се отчита. На мен още не ми го е пуснала-видя се,че имам захар 8, тя реши да повтори изследването и ако е пак висока -тогава да обременява. Обаче аз бях закусвала, и докато чакам да стане 8,30 да отида, при положение че ставам в 5 до 8 съм зверски гладна и не мога да се наканя да пусна втората кръв.
За първи път мисля в Австрия, забелязах, че детските храни, дрехи и стоки като цяло не се облагат. 
Скоро имаше интервю, че до 10 години българите в България ще бъдем малцинство, ако продължава така. Не сте ли оптимистично настроени за бъдещето?Simple Smile

# 636
  • sofia
Nelinka20, на мен ми правиха с първата бременност такова изследване и веднага ми казаха резултата. Важното е при всяка проба кръвната захар да намалява и там след третия час май беше да е в норма. Не ти ли казаха какви са ти стойностите?
Аз очаквам в края на месеца да ме нагънат да правя това изследване. Всъщност малко ме пренебрегнаха относно увеличените околоплодни води като им казах, че и с първата бременност съм била така. От ЖК май го приеха, че за мен е нормално. newsm78

# 637
  • Пловдив
момичета,харесах един бебефон на Fisher Price от MyToys,точно този модел ще ми дойде с около 20лв по евтин,ако някоя от вас си хареса нещо може да се включи с каквото и да било
сериозна зарибявка , и аз ще разгледам!  Wink Все повече се паля по интернет пазаруването от чужбина, ама не ми остава време да се разровя и обуча.

# 638
Момичето,на което ще поръчвам ще я пуска утре в 7 сутринта затова побързайте мераклийките  Laughing

# 639
  • Пловдив
е, тук ме попари направо- тъкмо се развихрих, ама се надявах да има поне два -три дни да се разгледам спокойно, май ще изчакам някой друг шанс;  поръчвате ли често от тук изобщо или е нещо инцидентно (тъкмо нарочих 2-3 нещича набързо, ама иска обмисляне, че много лесно харча напоследък  Blush)

# 640
Не мога да ти кажа,аз снощи харесах бебефон и реших да попитам момичето,на което поръчвам и каза утре в 7 пускам  Crazy и аз съм на бързи обороти,ако смогнеш супер

# 641
Здравейте и от мен мамчетаПо повод бебешки дрешки и аксесоари несъм си купувала още нищо оставила съм го за края на този месец.А може и в началото на другият все още оглеждам това-онова.А по отношение на количките съм си харесала една която не е нито много скъпа а и мисля,че ще е и комфортна ще ви пусна линк и ако някоя мама има отношение към тази марка колички моля да изкаже мнение. http://www.kolino.eu/bg/products.php?start=20&cat=28&subcat=0 Тук на този сайт има и още други хубави нещица а и са и на приемлива цена.

# 642
  • España (Плевен)
wavey  Ехооо, как сте тумбачета ???

Вчера си взех бележка за самолета, но доктора каза, че неговата жена и тя е бременна и не са и искали такава бележка да представя. Казваш, че не искаш да преминеш през проверката и ръчно да те прегледат. Но все пак ми извади...
И да ви се оплача - загубихме едната обица на Нели. Паднала е някъде. Търсихме я вкъщи къде ли не, но явно е паднала на вън. Сега сме с една златна обичка.  Sad  Май ще се купуват нови.

Видяхте ли това в новия облик на форума: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=names  Интересно е и полезно.  Peace

# 643
Привет, коремчета  Hug

Първо да кажа и тук, вече писах във фейсбук - от 18ти ще има Asda Baby Event за една седмица с много промоции в магазините и онлайн, така че тези които обичат да пазаруват от английски сайтове, може да се развихрите  newsm71
Второ - по инициатива на VesitoAJ направих таблица, в която всеки да сподели предпочитания за бебешките покупки и така всичко да е нагледно и да можем да сравняваме най-харесваните марки колички, видове легълца и т.н. Аз вчера набързо я спретнах, но всеки е добре дошъл да редактира и добавя нови графи с продукти, както и да попълни своите предпочитания. На същия документ има и втори Sheet с Онлайн Магазини, защото се дваат много полезни линкове, но след време остават назад в темите и се забравят. Надявам се да ви допада идеята и така поне няма да коментира едни и същи теми многократно и да се подпитваме непрекъснато за нещо  Laughing Не че ще се случи на 100%, но все пак ще е подредено и документирано  hahaha Ето тук може да видите таблицата.
Кати, повечето авиокомпании не изискват документ от лекаря до 28ма седмица, а след това са различни срокове им. Мен лично за 40-минутен полет София-Варна, както и обратния, от Bulgaria Air ми поискаха да подпиша на място декларация, че летя на моя отговорност, въпреки че бях в 23та-24та седмица. Така че всеки различно. Най-добре провери изискванията на компанията, с която летиш онлайн, за да няма изненади.
 Хубав ден на всички коремчета!

# 644
wavey  Ехооо, как сте тумбачета ???
Видяхте ли това в новия облик на форума: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=names  Интересно е и полезно.  Peace

...наистина интересно и полезно. Погледнах само първите две три странички момчешки имена, хм, "Арсен" е наистина интересно предложение..... Дали по-нататък няма да има предложение за "Стрихнин"? Simple Smile
Сега сериозно - наистина е много добра тази новост. Точно такъв списък ми се искаше да намеря някъде. Евала!

Общи условия

Активация на акаунт