Отговори
# 615
Лека Нощ Мамчета  smile3507 Спокойна и розовка с много розови сънища . smile3534До утре.

# 616
ROIS в едно градче до Барселона /Barbera del Valles/ градът, където ще раждам се казва Sabadell  Simple Smile

# 617
  • Пловдив
JUPETO - направо ми се прииска да се преместя при теб да раждам в същата тази болница, как ми се ще да имаше и в Пловдив такава и да си запиша един такъв курс и с вече готовия ми план за раждане да отида и да си родя като нормален човек, а не да се чудя как да ги надхитря че да не успеят да ми сложат окситоцин или пък да не ми измислят 100 причини за секцио... ИСКАМ НОРМАЛНО РАЖДАНЕ  smile3514 Приятно изкарване на целия курс, дано са ти от помощ за едно бързо и лесно раждане!  Peace
Добре дошли на всички нови мами - леле какъв мощен отбор се заформи!!!  Hug
Спокойна нощ на всички - утре пак ще ви проверя как я карате.  Wink

# 618
Добро утро от мен! Днес съм раничко на линия, но като пътуваме с ММ е така.
Искам да Ви се похваля, че постигнахме известен консенсус за бебешорските покупки и по последен план ще ги започваме от края на този месец  newsm44 newsm44 newsm44
Мислим да започнем с легълцето и нещата покрай него и към началото на март, ще са и останалите неща - дрешки, козметика и т.н.
Мисля, да взема малко дрешки, предимно от Джъмбо - какво ще кажете  за качеството им?, тъй като по съвет на много познати и близки не е необходимо да се уливам с дрешките и без това на погачи и т.н. ще ни наподаряват. Пък и баба и дядо ще дойдат с дисагите към началото на юни, така че май е добре да не прекалявам, че после ще се чудя какво да ги правя и къде да ги слагам. Най - важното е че и  ММ вече видимо се вълнува заедно с мен  и даже вчера е привикал майстор, за да видим как да преустроим гардероба, за да има място и за бебешорските неща.
Относно обсъждането на план за раждане, много ми се иска да знам нещо повече, но когато попитах доки, той каза, че още е рано  newsm78 и да не бързам толкова. Дали е прав или трябва да си поровя сама за повече информация.
fishi_fishi - на мен идеята ми е да си имам представа от нещата в тази област, тъй като смятам да си работя по моята си професия, но както е казал Мечо пух - колкото повече, толкова повече  Naughty Някой ден може да ми е от полза и за това се чудя дали сега не е удобния момент да я завърша  newsm78 Та последно останаха тези две специалности - Маркетинг и Финансов мениджмънт - Моля за мнения за тях!
delilah_qk  - мерси за подробните разяснения - аз лично ще ги имам предвид, тъй като се бях насочила към тези две колички на Кангуру.
Ами това от мен като начало на деня  Hug

# 619
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug.

Вчера нали писах, че си оставам в къщи, за да си напиша магистърската теза. Днес е излязла датата за защита и познайте - 04 април, а пък термина ми е на 11 април, но бебчо върви голям и по последни размери излиза на 03 април. От днес мисля да започвам да го хипнотизирам да не излиза по-рано от 05 април  Grinning. А пък представете си да започна да раждам на средата на защитата  Shocked Shocked Shocked. Все пак мисля да я напиша и предам пък каквото стане.

# 620
Ване,не отлагай,аз отложих и ела ме виж сега вече втора година не съм седнала и един ред да прочета нито да начертая нещо нито да реша една задачка закачка.Действай!

момичета,харесах един бебефон на Fisher Price от MyToys,точно този модел ще ми дойде с около 20лв по евтин,ако някоя от вас си хареса нещо може да се включи с каквото и да било

# 621
Ване,не отлагай,аз отложих и ела ме виж сега вече втора година не съм седнала и един ред да прочета нито да начертая нещо нито да реша една задачка закачка.Действай!

момичета,харесах един бебефон на Fisher Price от MyToys,точно този модел ще ми дойде с около 20лв по евтин,ако някоя от вас си хареса нещо може да се включи с каквото и да било

от кои саит и аз да погледна

# 622
# 623
Здравейте! Искам да ви попитам има ли някоя от вас опит с бебешките колички hauck защото съм харесала два модела, но са доста по - скъпи от Bertoni например и не знам дали си заслужава. Чудя се даже дали да не потърся на старо на по - изгодна цена. Ако някой е ползвал, моля да сподели мнение.
Иначе имам страшни сърбежи в областта на корема, като краставо магаре съм Simple Smile
Не спирам да се мажа по три пъти на ден, но явно доста го разтяга бебо.

# 624
JUPETO, чела съм много сладки и увлекателни истории за естествено раждане в Испания, направо ти завиждам за възможността да идеш там и да се насладиш пълноценно на този хубав момент! Бъди здрава, пази се и после непременно да разказваш надълго и нашироко, напоително Simple Smile

Иначе като чета тук за покупките пак се питам, защо така хич не ме е обхванала шопинг-треска..... Чакам да ми дойде вдъхновението за пазаруване, преглеждам онлайн-магазините, ходихме еднаж-дваж из магазини да разглеждаме и нищо не ми трепва отвътре, всеки път приключвам с "айде по-нататък". А ето, някои вече всичко са приготвили и даже играчки разглеждат. Само аз ли съм такъв "дебил"  Rolling Eyes?

# 625
Narina И  аз така като теб от неделя през нощта съм в ужасно състояние едвам дишам. Вчера звъннах на личната каза да пия Гило Миртол форте, коризалия на Боарон (за хремата) и да слагам Виброцил. Освен това вдигнах Т 38.2. Днес съм малко по-добре и Т. нямам за сега. Дано бързо да се оправям, че рожден ден ме чака.
Seagul Не си дебил. Спокойно и аз с първото си дете купих количка, кошара и други временни неща 1 седмица преди да вляза в болницата. Само за болницата нещата бях по-раничко приготвила, че на братовчед ми жена му роди 15 дни преди термина и аз реших да съм подготвена.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 10:35 от sosmy

# 626
  • Сопот, Пловдив
JUPETO , из Каталуня не съм се подвизавала  Grinning.

e.damyanova, и аз съм учила икономическа специалност, макар нито една от тези двете конкретно, и впоследствие съжалявах, че не учих маркетинг, но може би при мен е от гледна точка, че тази специалност ми се вижда по-раздвижена от повечето икономически и не чак толкова суха материя.

Seagul , аз нищо, ама нищо не съм започнала да купувам, нито гледам колички, нито нищо, само май модел на легло съм си харесала. Дрешки мисля почти да не купувам - имам подаръци, както и дрешки от мои приятелки с по-големи бебета, според мен ще се съберат достатъчно и без аз да се наложи да купувам много, ще си спестя парите за дрешки за някакви по-скъпи покупки.

Пожелавам на болните мами да оздравяват бързо!  Hug

# 627
  • София
Та последно останаха тези две специалности - Маркетинг и Финансов мениджмънт - Моля за мнения за тях!

Мисля, че като допълнение на основното ти поприще ще е по-удачно да запишеш финансов мениджмънт. По принцип съм учила и двете специалности които искаш и затова мисля, че ще ти бъде по-полезен ФМ. Но вече ако ти имаш по-други интереси и виждания в какъв сектор от икономиката ще се наместиш за да прилагаш правото, то ще трябва да си избереш нещо самичка. Но ти желая успешно завършване на каквото и да захванеш да учиш.

vania_svet  не се отказвай да си напишеш магистърската теза, ако сега го отложиш после ще ти е наистина трудно да го довършиш както казва VesitoAJ, ако живот и здраве се наложи да раждаш по време на защитата, то ти вече ще си я предала и ще имаш рецензия, а на защита ще идеш на следващата дата. Така, че действай смело и стискам палци да успееш да се вместиш в графика Simple Smile

# 628
sweet_monii и аз имах същата пъпка,само че моята ми излезна на челото.Тя ми беше станала като рог Laughingи си я носих около 2 месеца.И аз се мазах с ихтиол,но нямаше резултат Confused после си слагах листа от живовляк и незнам дали от тях,но накрая изби.
Аз  3 дни бях с невероятни болки в таза и мускулите между краката ме боляха страшно много Sadедвам ходех,но днес се чувствам добре.На вас случвало ли се е?

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 12:24 от asq81

# 629
Здравейте им от мен!Гледам обсъждахте годините аз като първа бременност и макар че съм почти на 33 нямам никакви болежки освен тези в кръста.Като цяло мисля че мога да съм бременна постоянно LaughingЗа пазаруването и аз още нищо не съм купила,само моят взе едни коледни чорапки за другата коледа PartyКоличка и легло ще ми дадат,ама още не съм ги виждала и т.н.Лек ден от мен че мн се разписах Hug

Общи условия

Активация на акаунт