Отговори
# 525
  • Варна
m.mega ,честит рожден ден. Бъди жива и здрава и скоро един хубав завършек на бременноста.

Добре дошли на всички нови мами, къде бяхте досега?Simple Smile
По повод одеялцата-аз ли съм старомодна, но предпочитам нещото,с което се завивам да спя да има калъфка отгоре. Със сигурност ще отида да купя плат,за да ми направят калъфи за одеялцата.
Иначе съм купила 2-3 поларени одеялца за нас, ММ обича да поспива докато гледа ТВ и се завива, ама от често пране приличат на нищо. Не че другите не ги пера:)
Но понеже никой не споменава калъфи за одеяло-не е желателно, или..?
Аз се връщам да чета за болките на срамната кост,че нещо втори ден дори не мога да седна-после пък няма изправяне:(

# 526
  Добро утро и от мен!!!
  Честит рожден ден на m.mega  ura  party023 - бъди здрава и усмихната, за да родиш едно здраво, прекрасно, спокойно бебче напролет! И времето ти се усмихва за празника- поне при нас е вече слънчево и ми създава страхотно настроение в началото на деня  Laughing А, и благодаря за ободряващата почерпка   bouquet
  От днес пак съм в отпуска, после болнични и идва майчинството. Та, аз приключих с работата  Mr. Green и сега ще се отдам на четене по въпросите за кърменето, търсенето на колички и бебешки дрешки и шиене на гоблен с Мечо пух.
  Наистина много нови мами се включиха  welcome Това го приемам като комплимент за нашата дружинка- достатъчно готини изглеждаме, за да се престрашат повече априлки да споделят емоциите си с нас  Peace
  Mwpo , защо да  е старомодно това с калъфа за одеялото? На мен ми звучи добре, пък и по-лесно се пере от самото одеялце.
  bvl , стискам палци мъжа ти да е пипнал настинка  Hug

# 527
Добро утро мами

М.мега Честит Рожден ден! Да си здрава  и обичана.   ura  Gift

Гале, ами аз си ползвам нормална завивка за бебо - от олекотените, но с по-малък размер, а пък одеялцето е отгоре, ако е студено или пък го ползвам когато спи следобеден сън и не е с пижама... или пък за количката...

Добре дошли на новите майчета Simple Smile

Днес продължава да е смотано времето и с малкия ще сме в къщи и един на друг ще си вдигаме нервите, ама няма как...

# 528
  • София
Добро утро! След препоръката на Петя ще пусна одеалцето, изглежда сладко и цената му е супер. Иначе от Ла Редут все още се чудя на бебешки дрешки и проучвам размерите. До сега нищо не съм купила за бебка, но от следващия месец ще започна, като изляза в болнични и имам повече време, защото планирам да искам от доки болнични по-рано, няма да издържа до март.
Сана Фейри, какво приятно коремче, моето е доста по-голямо  Confused

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 09:56 от usagi

# 529
Добро утро!  newsm46  food010
Аз тези дни направо отспах за години наред. Но, както обича да казва мамчето - "Спи, че сега ти се е паднало! После не се знае..."
Добре дошли на новите майчета, лека бременност и здрави бебоци.
m.mega, честит рожден ден! Много здраве и любов на цялото ти семейство Simple Smile
Bvl, не се притеснявай. Вирусно е. Това е сегашния вирус - температура, и гърло. Може и без сополи да мине. Моят мъж видгна 38,9, а сополи хич нямаше. Само внимавай да не те тръшне и теб. Аз така заразих мъжо, после той неговите колеги, абе ... мазало.
А за тези одеалца и кошарки дето говорите... не ми се мисли. Аз със сигурност ще взема от тези сгъваемите, защото смятам цяло лято да не се появявам много много в София. Искам да калявам детето, а къщи по балканите имаме и смятам да сме там. Къде с баба и дядо, при другата баба или при прабаба... Лошото е, че с мъжо няма да се виждаме много, ама ... той пък ще ни води на моренце, ЖЗ. А и събота и неделя са ни достатъчни.
Засега е това от мен... прозяв!!!
П.С. Между другото май в време за среща в София - какво ще кажете да другата седмица?

# 530
  • sofia
m.mega, честит рожден ден! Много здраве и щастие и през пролетта едно прекрасно бебенце!
chorlamata , вече планове за моренце правиш, браво. Моето синче само говори как щял да ходи лятото на море и аз един ден му попарих ентусиазма като му казах, че с малко бебе няма да можем да отидем и той се натъжи. Чак ми стана жал за него. А нашите баби не са от всеотдайните, които ще го заведат или ще гледат бебе, за да го заведем ние. Има още време, може и да си променя мнението.
Ох, аз от няколко дни имам неприятно усещане и тежест в срамната кост. Определено тази бременност ми е по-тежка, то и ЕГН-то си казва думата. Едно е да бременееш на 26, друго на 34. Crazy

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 11:54 от мирта

# 531
Мирта, с две деца и то с такава разлика е по-сложно. Ние с ММ по принцип ходим рано сутрин и късно следобед на плаж и ще се съобразяваме само с бебо, което е много по-лесно, защото поне режимът ще е един, а децата около 7 както е твоя син не можеш да ги отлепиш от плажа. Хубаво щеше да бъде, ако бабите можеха да го заведат. Ееееехххх, как се размечтах....   grinning039

# 532
За морето и ние сме навити да водим бебка, но за съжаление тази година има избори и на моя мъж отпуската ще му трябва за кампанията. Поне засега такива са плановете. Иначе цялата компания се е настроила бебе да гледа. Дори и баткото, който тогава вече ще е на 12 години. Сега обаче на първо време имам доста административна работа. Трябва да си сменям лината карта заради постоянния адрес, който ми е в друг, а за по- лесно трябва да се регистрирам тук. Хич не ми се занимава, ама тя и без друго по- късно през годината ще ми изтече...Но да ви кажа честно, макар че от 15 години не живея в родния си дом ще ми е много мъчно да сменя адреса.Може да звучи глупаво, ама...вече е неизбежно, както се казва нали си имам мой дом. Ох, стига глупости.Обличам се и излизам на разходка в слънчевото време(с отбивка през паспортна Sad ).

# 533
Здравейте, мами и от мен в този толкова мъглив понеделник!
Привет на всички новодошли и от мен! Дано сме си заедно докато дойдат щъркелчетата с нашите бебоци, че и след това   bouquet
ЧРД на рожденичката - здрава, щастлива и усмихната априлска мама!   bouquet  bouquet  bouquet
На всички дали мнение за легълцето - много Ви благодаря, че се отзовахте, че с тези неща ми е мн трудно да взимам решения  hahaha hahaha hahaha
Аз днес съм на работа след 5 дни по вкъщи болна, та честно казано ми е готино! Е, малко ми се спи, но ще го преживея. Всички така ми се радват на толкова порасналото коремчееее Joy Joy Joy, че няма как да не ми стане мило! А то наистина сякаш расте с минути  Mr. Green
Гледам вече кроите планове за лятото, което е страхотно - и аз нямам търпение да се разхождаме с Жорко насам- натам под топлите слънчеви лъчи. И в този ред на мисли се чудя нещо - родителите ми, както съм Ви споменавала са доста далечко - в Арабския свят. Та те искат да заминем с Жорко при тях за 2-3 месеца - някъде около октомври - как Ви се струва  6 часов полет с 6 месечно бебе?
Дали ще ме обявят за луда? newsm78
Ми май е това е от мен за сега!

# 534
  • Варна
e.damyanova звучи така,все едно някоя мама от Щатите се прибира в БГ,нормално. Температурите  тогава ще са поносими ,така че нищо не ти пречи. Предполагам няма да пътуваш сама, ще има кой да помага с багажа,но и не вярвам да се помъкнеш с кошарите и др. Блазе ти, обичам арабския свят-цивилизования арабски свят,изкл. Медините по градчетата:)

# 535
Включ и от мен.
 m.mega,Честит празник,желая ти една прекрасна и спокойна година!А как ми се пийва коктейлче..ммммммм
Добре дошли на новите мами и от мен..Сана Фейри  ,снимката ти е много хубава ,а коремчето много мило.
И аз вече имам планове за море,минат ли коликите и сме там...хубаво е децата да сменят въздуха и да се каляват.Ще се пробвам малкото и на морето да водя.
e.damyanova .виждала съм много по-малки бебоци на полети от по 14 часа.Те спят през повечето време ,а и можеш да се разходиш,за да не се схванеш-все пак ще е в ръцете ти.Аз бих отишла.
Аз днес съм се захванала с голямо чистене ,но нещо препаратите доста ме дразнят..доста ми се е изнежил носа май.
МИрта и аз отчитам разликата в бременеене преди и след 30 .И на мен ми е по-трудничко и това няма нищо общо с грижите около каката.
Отивам да довърша банята,че да мисля обяда.Хубав ден на всички.

# 536

[/quote]Благодаря на всички за топлото посрещане и напишете открито тази парола за снимките за да можем да ги видим

# 537
 Определено тази бременност ми е по-тежка, то и ЕТН-то си казва думата. Едно е да бременееш на 26, друго на 34. Crazy
[/quote]Аз съм напълно съгласна с теб сега бременноста ми тежи много повече а и килцата се трупат много по лесно #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 538
момичета някое мамче ходило ли е на ФМ вав Фемина по спешност ме пратиха там заради мн околоплодни води,някои има ли отзижи и каква е цената  за ФМ

# 539
  • Бургас/Пз
Честит Рожден ден на Мега! Да си жива и здрава и винаги много щастлива и обичана!

Момичета, искам да ви кажа , че вчера моята приятелка взе на снаха си ето тази помпа и се оказа, че е много сполучлива и е прекопирана изцяло от авент, а цената й е супер приемлива! http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3822&cat=16

За момичетата от Бургас -  взехме я от магазин Делфин зад Операта

Малката Мирела, абсолютно съм съгласна с теб - аз намирам разлика между 30г и 33г, пък изобщо не искам да сравнявам с първата бременност, когато бях на 22г  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт