Отговори
# 540
  • София
blagovesna аз ходих там в 12 г.с. при д-р Николов. Цената беше 60 лв. (при някои други лекари там е 80 лв.). Много беше внимателен и всичко обясняваше подробно. Само дето обърка пола, но в началото предполагам не е много лесно да се види Simple Smile
Вторият път ходих при Марков и съм още по-доволна.

# 541
  • София
момичета някое мамче ходило ли е на ФМ вав Фемина по спешност ме пратиха там заради мн околоплодни води,някои има ли отзижи и каква е цената  за ФМ
Само помня, че момичетата са много разочаровани от Димитрова. Количеството на водите ли ги притеснява?

# 542
да увели4ават се моя доки отхварли вси4ки аномалии само за едно се самнява запушване на хранопроводаа охххххх мн ме притесни и след малко трагваме за софия Cry

# 543
  • Варна
Хоп, и аз тук Simple Smile
Аз още чакам обещаното слънце днес... Crazy
Честит празник на рожденичката, да си много здрава, спокойна и щастлива, а на пролет - най-хубавият подарък за тази година!  bouquet
 welcome на новите мамчета, априлските щъркели ще са цяло ято! Laughing А за следващата варненска среща, трябва да сме поне 2 пъти повече!  Hug

Аз пак съм се паркирала вкъщи и почивам интензивно. След 3 дни вливане на магнезий, май контракциите са по-редки или поне не са болезнени, та си казвам, че сме много добре! Sunglasses

Trufel, не знам какво им става на лекарите с килограмите. Ами не им ли хрумва, че организмът ти се опитва да защити бебето, като трупва малка мазнини!?
Ами не им обръщам много внимание, килограмите са ми бели кахъри, колкото кача - толкова, мои ще са си, аз ще се оправям с тях! Crazy

Хайде, хубав ден на всички коремчета и по-бързо да минава и тази седмица. Аз броя дните до 7-мия ми месец, а те са още доооста!  ooooh!

# 544
Аз пък да си призная, че тази бременност ми е най-леката до сега. С първата надебелях ужасно много още в началото и едвам се носех по улиците лятото. С второата - повръщах доста и имах контракции непрекъснато, както и кървене. А сега - да чукна на дърво - нито неразположения, нито съм надебеляла... песен направо. И добре, че е така, защото с този малкия по цял ден не знам как щяхме да се оправяме. Майтапя се с докторката, че мога още 2-3 бременности да изкарам такива, а тя (с ужас в гласа) каза, че щяла да ми промени адресната регистрация (някъде с повечко ромско население  Mr. Green  Mr. Green)

# 545
  • София
blagovesna  Ако не успеете във Фемина, Мазнейкова знам със сигурност , че приема по спешност. Стискам палци всичко да е ок  Praynig

# 546
Здравейте,
Благодаря за включването..
Искам да ви питам ориентира ли сте се вече към лекар, който да следи бебето, когато се роди. Знам, че може би за някои това е още рано. Аз предпочтам да е педиатър а не JP. Знам, че преди да се роди е хубаво да си разговарял с някой и евентуално той да поеме прегледите на бебето. Пък и добрите специалисти са заети и трудно приемат нови пациенти.Аз нямам абсолютно никакакво наблюдение над педиатрите. Незнам кое е най-добре да питаш познати за препоръки или да стреляш насляпо. А също така трябва да е близо до дома ти за посещения. Голяма дилема. Незнам дали да не направим някакъв списък на лекарите, за които сте чували и имате лично мнение - по Градове и квартали примерно....

# 547
  • Бургас/Пз
Благовесна, стискам палци всичко да е наред! Чакаме те с добри новини, дръж ни в течение, че цял ден ще те мисля!

Момичета, днес в Бургас е ужасна мъгла, направо дърветата срещу блока не се виждат и като гледам ще изкарам цял ден в къщи и на компютъра. Ровя се къде ли не, та попаднах на няколко интересни колички, мисля ,че ще са интересни на тези , коит оне им се дават много пари за количка. Ето ги, всички са в диапазона 300-350лв :http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5737&cat=66

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5885&cat=66 - тази е супер евтина, едниственото е че е с двойна дръжка иначе не виждам какво не й е наред, може би е по-стар модел

Тази на мене лично много ми допадна http://kasida.bg/detska-kolichka-obaby-zoma-4-wheeler-sport-red-327-5009.html

http://kasida.bg/esprit-detska-kolichka-vegas-black-178-3818.html

За близнаците мисля , че това е много подходящо http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-tango-zooper-chervena-278-3299.html

Сигурна съм , че има още много които си заслужават, ако попадна на нещо интересно ще ви ги пускам, дано да не ви досаждам  Embarassed

# 548
добър ден на всички мами!!!!  bouquet Hug

# 549
Ани, и на мен ми харесва тази количка http://kasida.bg/detska-kolichka-obaby-zoma-4-wheeler-sport-red-327-5009.html - която и на теб е харесала

Както и тази http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=191 

# 550
Здравейте и от мен!

m.mega честит рожден ден!  newsm67 Пожелавам ти най-вече здраве и една много лека и приятна първа среща с твоето бебче  Hug

delilah_qk еднократно ми беше предписан, доки ми обясни, че гъбичките са малко, затова. Сега тази седмица ще видим какво ще е положението с контролната МБ. Освен това спомена, че дори и да ги няма сега до края е много възможно да се появят отново и в по-късните седмици ще ги лекувам отново, за да изчезнат преди раждането.

Mwpo, ако намериш някакво инфо за облекчаване на тези болки сподели тук, до сега се търпеше, но днес ми е малко трудно ходенето.

Mama Ivy и аз съм по твоята схема  Laughing На работа съм до края на тази седмица, след това болничен и то дошло време за майчниство  Party

Добре дошли на новите момичета! Априлската дружина става все по весела и голяма   Party Peace

По отношение на коластрата не забелязвам течове за сега  Grinning но имам засъхнали бели нещица по зърната и предполагам, че е от това.

Количка ние си взехме декември, беше на коледно намаление от 579 на 499, сега пак си е на старата цена. За този модел е имало някакъв дефект в рамката, който са отстранили в по-новите пратки и се надявам да нямаме произшествия. За тази цена обаче само това имахме като избор, а и имам познати, които са много доволни от нея:

За легълце сега се ровим, но мислим да го вземем в началото на март. Вече сме набелязали едно, което после става на детско легло и бюро:

Единствено за матраче все още не съм проучила въпроса, пък той си е най-важен според мен, но има време и за това. Ако имате идеи и впечатления споделете.

Обещавам от следващата седмица да бъда по-редовна, покрай отпуската и болничния след това, а за срещичката в София съм ЗА  Peace

# 551
blagovesna, най - искрено ти препоръчвам Мазнейкова да те види. Както бях писала и по - рано - за мен тя  е много добър специалист и аз съм много доволна от нея. Там прегледът е 80 лв.
Мамита, много са хубави количките - можете да пуснете и други ако намерите за такива като мен дето все са на работа и все нямат време. Благодаря, че ни ги представяте на готово - златни сте  Hug По отношение на количките, много се чудя дали с тези нормални единични гуми са ок, вие, които с  опит споделете, Моля?
А за пътуването дето бях писала само ще допълня, че най - вероятно ще пътувам сама с Жорко, а ММ и брат ми ще дойдат по - късно, че тях 3 месеца няма кой да ги пусне да почиват и да се шляят из красивите арабски центрове, но се надявам да има директен полет и тогава чуденките ми отпадат. И няма да мъкна нищо освен една кошница, където е бебо и куфар с неща от първа необходимост.
Целувки, ще влизам, да ви преглеждам, така че си пишете на воля..... Joy

# 552
  • Бургас/Пз
По отношение на количките, много се чудя дали с тези нормални единични гуми са ок, вие, които с  опит споделете, Моля?

Моето мнение , че се управляват мнго по-лесно отколкото с предни двойни гуми. Лятната ни количка е с двойни и е някакъв ужас, така и не можах да им свикна! Същото се отнася и за двойната дръжка. Пак казвам това е мое мнение!  Peace

# 553
Здравейте, момичета, тук още е мъгливо... Confused Аз не изтърпях и пак ходих на УНГ, за мое щастие каза, че не съм за АБ, но трябва да потърпя дискомфорта от запушения нос още няколко дни...Хем се зарадвах, хем сега не знам как ще изкарам деня дишайки с такива усилия... ooooh! За щастие се свързах и с хомеопата ни и ще смуча гранулки, които се надявам да облекчат малко състоянието ми...
Като за капак мъжът ми си секна нещо кръста, а свекървата в момента е в операционна ( Praynig дано всичко мине наред) - планова операция, уж не е нещо сериозно, но ми е много свито такова. Надявам се скоро всички да сме ок и да се съберем заедно на по чашка...за здраве Joy

За финал да кажа, че другата седмица съм на ЖК и я очаквам с нетърпение...Да протокола да сега съм +7кг, а коремчето ми е едно щръкнало и кръгло Joy

Лек и спорен ден на всички...  

# 554
Ели, аз исках да ти пиша, че малкия като беше на 7 месеца ходихме на ски, бяхме взели и бабата. Е, не сме летели със самолет, но бяхме на хотел, все пак малко или много - походни условия. Но той се чувстваше мн добре и не сме имали никакви проблеми. И пътуването с кола му понесе съвсем добре.

Общи условия

Активация на акаунт