На пазар във Варна - 13

• 54 897
  • 739
  •   2
Отговори
# 660
  • Варна
къде мога да намеря малко бързоварче, да топля вода в чаша?

струва ми се, че преди време гледах в Елитис Запад на 2 ет, ама дали имат и сега, че да не се разкарвам напразно...
Малки бързоварчета има и по кварталните магазинчета за техника и резервни части. Скоро в един такъв магазин намерих - цената на бг- бързоварче беше 6лв.

# 661
Търся си цвете от плат- черно или тюркоазено, за да го нося на ревера на сако. Къде мога да потърся ?

# 662
  • Варна
http://www.facebook.com/#!/album.php?id=100001233019204&aid=52661
Виж тези и ако ти харесват можеш да си купиш готово или да си поръчаш да ти направят по твой вкус ул.д-р Басанович 6 /над стадион "Черно море" - сега е "Тича"/. Магазинче за цветя July art.

# 663
# 664
  • Варна
Търся си цвете от плат- черно или тюркоазено, за да го нося на ревера на сако. Къде мога да потърся ?

http://www.facebook.com/pages/Darla-home/109960382378262?sk=photos

Разгледайте им албумите, имат много цветя като брошки. Продават си нещата онлайн и в магазин Сладури. Аз имам цикламена роза и от рошавите им брошки.

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 16:05 от ria

# 665
  • Варна
Да, страхотни са на Дарла нещата, по блед спомен ги има и в м-н "Елемент" на ул."27-ми юли"

# 666
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=190306744343625&set=a … 78262&theater

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 09:33 от АссолИ ВилАр

# 667
Някой виждал ли е Хенри-щъркелът, приятел на кучето Випо?Бети и Випо ги има в Тойтаун, но не успявам да намеря Хенри.

# 668
Ако искам да скъся плетена туника да ми подскажете някъде такова ателие ?

# 669
  • Варна

Във верига магазини "Шихо" (бельо, по 1 лв, бижутерия), на ул. Дрин има един за бижутерия и чанти, от там ми купиха брошка във формата на цвете от плат само за 1,50 лв (моята е черна, имало е тъмно сини и вишневи), има 2 закопчалки - както за дреха, така и за косата.  Simple Smile

# 670
От къде да купя готов фондан?

# 671
Аз си търся боди за танци за малката,къде мога да открия???Имаме тържество на 22.3 и трябва да сме с такова боди. Rolling Eyes Peace

# 672
Навсякъде в детските магазини има  Peace

# 673
 Реа, готов фондан купувах миналата година от Илчовски, намира се над спирка Патриарха, на ул. Български орел, ако не греша. Мисля че в гугъл ще ти излезе адреса им, но продават на големи пакети. Ако не ти е за веднага и не ти трябва цялата опаковка бих могла да купя половината  Flutter, а ако намериш и друго място където се продава ще се радвам да споделиш.

# 674
Реа, готов фондан купувах миналата година от Илчовски, намира се над спирка Патриарха, на ул. Български орел, ако не греша. Мисля че в гугъл ще ти излезе адреса им, но продават на големи пакети. Ако не ти е за веднага и не ти трябва цялата опаковка бих могла да купя половината  Flutter, а ако намериш и друго място където се продава ще се радвам да споделиш.

Какво ще значи цяла опаковка. За първи път ще купувам и затова питам, нямма нищо против да си го разделим иначе!

Общи условия

Активация на акаунт