На пазар във Варна - 13

• 54 891
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Почти навсякъде в оптиките могат да ти го направят, ноооооо не всички слънчеви очила стават да им се сложат диоптрични стъкла.
Миналата година когато търсих това се оказа, че само модели , които са по изправени само на тях могат да се сложат такива стъкла. А на мен точно такива модели не ми харесват.
Има една оптика зад операта, която предлага  диоптрични  рамки SOLANO. Има някои модели от тях, които с  един много елегантен клип се слага отгоре върху диоптричните стъкла и стават слънчеви очила. Моделите са унисекс и ако ти отиват можеш да си вземеш. Цените тогава се въртяха около 70-80 лева май . newsm78

# 691
  • Варна
Благодаря ви, ще проверя на тези места   bouquet Днес минах през оптиката в градска болница, понеже оттам са другите ми очила, и правят отстъпки за следващи поръчки. Та ми казаха същото, че зависи от модела на "слънчевите" рамки, освен това цените там бяха около 100-тина лв минимум.

# 692
  • Варна
Някой да знае, в коя оптика мога да си избера слънчеви очила, и да ми сложат диоптрични стъкла на тях? Решила съм тази година да не съм като слепите срещу слънцето  Embarassed Нямам възможност много да обикалям и търся из града, така че ще се радвам ако някой има информация за конкретни оптики.
аз имам такива от оптика Христови-на кръстовището на колхозния пазар
доста време търсих рамки които да стават-пък и моите диоптри не са много малки
трябва да питаш кои рамки биха станали за тази цел-и хората ще ти кажат

аз да питам- търся такъв бански
http://www.clothingattesco.com/f+f/f+f-shark-stripe-sun-protecto … oys-boys-ages-1-7

# 693
Само не ходете във Vision Care на бул. Владислав Варненчик 51  #2gunfire

# 694
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Защо?

# 695

Това дали е същия, за който се коментираше, че се шият на място?

Не се шият на място, но е същият. Магазинът се казва "Мечо Пух", наистина има картинка на витрината. Бельото се шие обаче на Колхозния, в едно малко магазинче срещу втория блок с гаражите. На тротоара са наредени разни грънци и керамични фигурни - до тях е шивашкото ателие. Там съм поръчвала чаршафи с ластик по нестандартни размери, много сполучливи са...само хасето с детските мотиви е от по-твърдото, но пък има голям избор....

# 696
Търся си спортно-елегантно вталено сако, преди бях гледала едно много хубаво каре, но вече е свършило Sadи да има малки р-ри 36 или xSИскам го за дънки.Гледах в Кенсол, но там са над 100лв., а не ми се дават толкова пари и то за нещо което не ми харесва чак толкова.Благодаря предварително  bouquet
ще си позволя да цитирам, че и аз си търся нещо подобно до 60-70лв примерно...

# 697
Съществува ли още магазинът на X-ti, до бившите хали Шипка?

# 698
  • Варна
Съществува ли още магазинът на X-ti, до бившите хали Шипка?
Не,имат под хотел Черно море. Peace

# 699
Да, знам го него, тоз беше аутлет, май. Благодаря!

# 700
Момичета къде във Варна мога да видя количка Конкорд Фюжън? На всякъде ми казват само по поръчка, а аз не искам да я поръчвам без да я видя!

# 701
Здравейте.Да попитам някой виждал ли е пееща свещ, която се предтсавлява цвете, което се разтваря?Преди години видях такава на един детски рожден ден и много искам да взема за първия рожден ден на малката

# 702
  • Deutschland/HE

аз да питам- търся такъв бански
http://www.clothingattesco.com/f+f/f+f-shark-stripe-sun-protecto … oys-boys-ages-1-7
[/quote]

миналата година по това време купих от магазина на Н2О, който е срещу хотел Черно море, но тази година още не са ги извадили. Струваше около 50лв, но ще може да се носи и тази година.

# 703
  • Варна
Здравейте,
търся да купя шапка от тези плетените с цветя за дъшеря си. Аз единствено в магазин Сладури съм виждала, но сигурно ги има и на друго място. Ето за нещо такова става въпрос: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=250782883635

# 704
  • София
 spam2 днес пообиколих за пролетна шапка на малкия и влизайки в един магазин за дрехи (с/у "бебе депо" на Чаталджа) продавачката направо ме шашна със супер грубо отношение. Изрепчи ми се за номерата на шапките, в този момент влезе някаква жена да пита за яке на по-голямо дете и продавачката "ние тук сме до 114 номер, не четете ли на вратата, нямаме за големи..........." и като започна едно викане   ooooh! ooooh! ooooh!

в този ред на мисли, къде мога да намеря пролетна шапка без да ми се чупят и крещят?

Общи условия

Активация на акаунт