На пазар във Варна - 13

• 54 880
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Аз си търся боди за танци за малката,къде мога да открия???Имаме тържество на 22.3 и трябва да сме с такова боди. Rolling Eyes Peace
Виж е tutu.bg, от Варна са, така че доставката няма да е проблем.

# 676
Реа, ако не греша опаковките бяха от 5 или 7кг  newsm78 на мен лично това количество ми стигна за 5 - 6 торти и да дам 2-3кг на приятелка  Crazy

# 677
Реа, ако не греша опаковките бяха от 5 или 7кг  newsm78 на мен лично това количество ми стигна за 5 - 6 торти и да дам 2-3кг на приятелка  Crazy
Искаш да кажеш, че даваш половината и с другата половина праавиш  пет-шест торти! Страшно много е! Това са по 10-12 торти?
Със седем килограмова опаковка излизат не повече от седем-осем, едноетажни 26см торти плюс украсата по тях.

# 678
  • Варна
Момичета в Илчовски моделиращата маса е 4.5 кг и струва 32 лв. за една торта 28 см на мен ми отива около 500-600 грама. Ако някой е навит да делим кофа да ми пише на лс аз тези дни трябва да купувам, но ми се иска да взема и бързо съхнеща и бавно съхнеща, така, че ако се съберем няколко ще е супер.

# 679
Амиии...може и да не съм ги правила като хората, защото бях и все още съм новобранец в тортоправенето  Blush От опаковката /чиито кг точно не помня - върти ми се в главата че беше 5 или 7кг/ дадох 2 или 3 кг на приятелка и с останалата част направих една много сравнително голяма торта във формата на единица- размера й беше приблизително 25/40 , една малко по малка - приблизително 20/30, две кръглички средно малки - около 20-23 и една мини торта 15см някъде. Само две от тортите бяха с украса правена от мен и то доста постна  Crazy  и ми остана около 1кг от фондана. Може много тънко да съм разточвала  newsm78 Наистина не съм знаеща и разбираща  Blush

ПП eni4ka_niq , един силно глупав въпрос- моделираща маса и фондан различни неща ли са  Blush и ако са едно и също...аз миналата година купувах на кашони и по голямо количество на сходна цена- имат ли различни марки?

# 680
  • Варна
poem аз също съм новобранка, но от 1 месец чета форуми, блогове, гледам клипове и т.н.  фондана е различни видове и се прави с различни продукти, а моделиращите маси са 2 вида - бързо съхнеща и бавносъхнеща . Първата за фигурки, втората за "чаршаф"

# 681
Лелеееее и сега ще трябва да направя 5-6 торти ли, ааааааааааа милост нямате бе хора, а кво ще я правя дупарата после  newsm78 Joy

# 682
  • Варна
Здравейте, бяхте коментирали скоро магазин за детски спални комплекти по ул. Ген. Колев, ако някой се сеща може ли подробности къде точно се намира.

Благодаря предварително!   bouquet

# 683
  • Варна
Здравейте, бяхте коментирали скоро магазин за детски спални комплекти по ул. Ген. Колев, ако някой се сеща може ли подробности къде точно се намира.

Намира се срещу портала на окръжна болница. Не съм сигурна как се казва, но има голям мечо Пух на витрината.

# 684
Търся си спортно-елегантно вталено сако, преди бях гледала едно много хубаво каре, но вече е свършило Sadи да има малки р-ри 36 или xSИскам го за дънки.Гледах в Кенсол, но там са над 100лв., а не ми се дават толкова пари и то за нещо което не ми харесва чак толкова.Благодаря предварително  bouquet

# 685
  • Варна

Намира се срещу портала на окръжна болница. Не съм сигурна как се казва, но има голям мечо Пух на витрината.
Това дали е същия, за който се коментираше, че се шият на място?

# 686
  • Варна
missence благодаря за инфото, аз утре или в други ден ще я посетя, дано не е затворила вече

мисля, че е до края на седмицата  newsm78

Ей, как съм изтървала момента с тази бебешка борса! Някой дали е минавал оттам тези дни, че ми е малко далеч, но ако случайно не е затворена още, ей сега се пускам!  bouquet  bouquet  bouquet

# 687
  • Варна
Някой да знае, в коя оптика мога да си избера слънчеви очила, и да ми сложат диоптрични стъкла на тях? Решила съм тази година да не съм като слепите срещу слънцето  Embarassed Нямам възможност много да обикалям и търся из града, така че ще се радвам ако някой има информация за конкретни оптики.

# 688
Ако имаш средства, мисля че в Леонардо зад кукления театър могат да ти направят тази услуга....Ама пак мисля де...някой със сигурност ако знае да се включи. А що не пробваш и по телефона да ги питаш?

# 689

Общи условия

Активация на акаунт