snimkitevi - качество и обслужване по български

• 5 875
  • 13
  •   1
Отговори
Искам да споделя наскорошния си опит с поръчка на календари от този сайт.

Поръчах първо на 14ти декември малки и големи календари с идеята това да са коледни подаръци. Това което много ме изненада е, че първо никъде не виждаш как ще изглеждат - просто качваш снимки и накрая след направа на поръчката излиза едно съобщение "Я сега ни се обади да потвърдиш поръчката"  Shocked Shocked
Както и да е, обадих се и специално попитах за срока за изработка и доставка и получих уверение, че до 20ти декември най-късно ще дойдат. След като не дойдоха на 21ви се обадих да питам какво става и този път ме увериха, че правят всичко възможно да дойдат до 23ти. Не дойдоха. Не ми се и обадиха по никакъв начин да кажат, че поръчката ще се забави.
След като минаха коледните празници аз вече нямаше на кой да ги подарявам и реших да откажа поръчката.

Този път те ми се обадиха, бяха изключително любезни, много се извиняваха, но били вече напечатани календарите и се разбрахме в крайна сметка да ги взема, като те ми направят отстъпка от цената заради неудобството.

Дотук добре - но най-накрая получих календарите. Отварям и какво да видя - малките календарчета ламинирани  Shocked Shocked Shocked Снимките вътре изрязани накриво и самия календар на отделно листче на обратната страна на снимката сложен разместен от снимката (или самата снимка толкова накриво изрязана). По целия ламинат на календарите балончета. Изобщо невероятно грозно, това не знам кой би го подарил на някой, мен ще ме е срам да го покажа изобщо  Shocked Shocked
Интересното е, че имат форум, но не може просто да постнеш там, а поста се преглежда от администратор предварително.

Единственото което им прави чест, е че предложиха да ги занеса в някое тяхно ателие да ги оправят евентуално, а до колко може да се оправи това с този грозен ламинат отгоре е под въпрос. Просто съм потресена, че някой може да предложи на клиента си такъв продукт.

# 1
  • Русе/София
Аз съм им редовен клиент,и до сега съм била винаги доволна.Дано твоя случай е прецедент.

# 2
За първи път поръчах снимки преди Нова Година. Останах сравнително доволна. Поръчах 113 снимки + джобно календарче. Крайната цена с доставката беше 22лв. Смятам скоро пак да поръчам. А ти за пръв път ли си поръчваш от Фото джобно календарче? Защото аз колкото пъти съм поръчвала, все са направени по един и същи начин (при това са правени в различни фото-студиа....) От едната страна снимка, от другата страна календар и ламинирано...

# 3
Аз съм поръчвала само снимки до сега... Веднъж, повече не знам дали бих  Crossing Arms Първо, че някои снимки въобще липсваха от поръчката ми и второ, че някои пък ги имаше и по 3 пъти.... Знам точно кои снимки поръчах, защото ми се наложи да ги отбелязвам десетина пъти понеже все забиваше  ooooh! Изобщо... ако нямам да вадя 5-600 снимки няма да се възползвам повече от тях. Иначе качеството за тая цена ме задоволи.

# 4
Моя приятелка по същия начин си е поръчала снимки от тях и е останала много недоволна от качеството. За календарите не знам, дано наистина е било единичен случай. Затова си поръчвам оттук: www.fotospektar.bg Разликата в цената е 1ст., а качеството е къде къде по-добро...

# 5
Аз бих ви посъветвала да следите и сайтовете за колективно пазаруване, ето една супер изгодна оферта
http://bg.kolektiva.net/sofia/40-broja-snimki-v-v-format-10-15-s … aid=4e53546f91977
Спомени, спомени... 40 броя снимки за 3.90 лв, вместо за 8 лв, от "Happy Foto"!

имаше страхотен интерес, дано пуснат пак нещо подобно, даже и за 100 снимки да са пак ще се купува !

# 6
  • София
Аз съм много доволна от услугите им, но определено не звучи хич добре това което ти се е случило. Дано ти оправят календарчетата.

# 7
Неприятно Confused Иначе аз също съм от много доволните от Фото Техника - близо ми е ателието им в нашия квартал, цените на снимките са добри, качеството засега винаги е било чудесно. Не са ми се случвали пропуски или грешки при поръчките, а се е случвало да поръчам количество от порядъка на 400-500 снимки Peace

Между другото, принтирах преди време снимки точно на промоция от Happy Foto - ами на мен поне качеството не ми хареса и не бих повторила.

# 8
  • София
На твое място бих настоявала да ми направят нови. След като качествето е такова, каквото го описваш едва ли ще може да се коригира.
От snimkitevi съм правила фотоалбум и съм много доволна от качеството.
Правила съм много фотоалбуми от различни студия и мога да кажа, че този е един от най-добрите като качество.

40 броя снимки за 3.90 лв, вместо за 8 лв, от "Happy Foto"![/b][/color]

имаше страхотен интерес, дано пуснат пак нещо подобно, даже и за 100 снимки да са пак ще се купува !

Поръчвала съм и снимки, и фотоалбум при тези. Никак не съм доволна от качеството и на албума, и на снимките.

# 9
  • София

От 2007 година си поръчвам снимки при тях.  Винаги съм била доволна - бързо и качествена услуга.  Календари обаче никога не съм поръчвала и затова не бих могла да дам мнение.

# 10
  • София
и аз да кажа, че календарите са ужасни.
Големите календари всъшност представляват снимката + дните от месеца принтирани на гланцова хартия за снимки и сложена една спирала отгоре. Супер грозно! И наистина никъде не можеш да видиш предварително как изглежда. Поне да бяха сложили избор за матова хартия.

Иначе съм поръчвала много снимки при тях, винаги съм била доволна. Но, явно за календари не стават.

# 11
  • малкия град
Много гадно са ти развалили идеята за Коледа. Аз съм от доволните клиенти. От 2007 година, когато се роди сина ми ги открих и досега не съм била разочарована, но пък аз големи календари не съм поръчвала от тях, а само малки от тези ламинираните. Явно за календари не ги бива, но снимките винаги са били с добро качество, както и със сроковете не съм имала проблеми. Дано да успеят да те компенсират.

# 12
И аз съм доволна от качеството на снимките като изключим миналата година декември месец ми пратиха снимки,които бяха с доста черен фон.Не знам на какво се дължеше това.

# 13
Здравейте!Миналата седмица поръчах снимки от този сайт 250 бр. бях си направила и колажи.Не мога да ви обясня какво дойде  Shocked 70 броя бяха размазани цветовете бяха ужасни,а бебето ми изглеждаше сякаш е пъпчасало.Естесвено им се обадих за рекламация и им върнах размазаните снимки и тези които бяха ужасно тъмни т.е. вместо лимонено жълта дрешка цвета беше тъмна охра а лицето на бебо беше оранжево  Shocked и това с нов апарат на Canon с 15 пиксела.От въпросното фото ми обясниха,че вината не е тяхна а в апарата Simple Smile
Върнаха ми старите снимки и така се прекрати.Повече не смятам да поръчвам от там!

Общи условия

Активация на акаунт