Поръчах първо на 14ти декември малки и големи календари с идеята това да са коледни подаръци. Това което много ме изненада е, че първо никъде не виждаш как ще изглеждат - просто качваш снимки и накрая след направа на поръчката излиза едно съобщение "Я сега ни се обади да потвърдиш поръчката"

Както и да е, обадих се и специално попитах за срока за изработка и доставка и получих уверение, че до 20ти декември най-късно ще дойдат. След като не дойдоха на 21ви се обадих да питам какво става и този път ме увериха, че правят всичко възможно да дойдат до 23ти. Не дойдоха. Не ми се и обадиха по никакъв начин да кажат, че поръчката ще се забави.
След като минаха коледните празници аз вече нямаше на кой да ги подарявам и реших да откажа поръчката.
Този път те ми се обадиха, бяха изключително любезни, много се извиняваха, но били вече напечатани календарите и се разбрахме в крайна сметка да ги взема, като те ми направят отстъпка от цената заради неудобството.
Дотук добре - но най-накрая получих календарите. Отварям и какво да видя - малките календарчета ламинирани

Интересното е, че имат форум, но не може просто да постнеш там, а поста се преглежда от администратор предварително.
Единственото което им прави чест, е че предложиха да ги занеса в някое тяхно ателие да ги оправят евентуално, а до колко може да се оправи това с този грозен ламинат отгоре е под въпрос. Просто съм потресена, че някой може да предложи на клиента си такъв продукт.