Отговори
# 540
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
Прибрах се от митницата. Там iHerb са много популярни. Всеки трети колет е в познатата опаковка.

За маслото от пореч - минах на Jarow за разнообразие. А и капачката на Now не ми харесва (келешлъци!).

vtvt - всичко това е заради копието от поръчката. Опитай да се свържеш с митница Свиленград и да ти дадат имейл адрес, на който да пратиш копие от поръчката.(за изчисляване на ДДС-то)

След това трябва да ти го изпратят с наложен платеж.

# 541
Вие как упълномощавате някого и да му дам личната си карта, и копие от фактурата и копие от банковата сметка за превод.

Моята поръчка я взе една позната.... от митницата в Бургас. Дадах и личната карта ,фактурите за поръчките ,бележката от митницата.Трябва и той да си носи личната карта .
Пълномощно не съм писала!

# 542
Благодаря ви много ще се опитам дасе свържа с тях, но утре и ако кажат че не може по имейл да им пратя фактурата ще трябва да се ходи. Не ми се дават толкова пари за път излишни. Не разбирам защо не е дошло в Хасково че ни е по близо въобще шантава работа къде го чукаш къде се пука.

# 543
  • Плевен
vtvt, би трябвало да си получиш пратката в пощата и там да си платиш ДДС-то. Моите пратки се обмитяват в Горна Оряховица, но си ги получавам в Пощата в Плевен. Нещо са се объркали в Свиленград. Ние имаме митница в Плевен, но ги обмитяват в Горна.

код за 5$ отстъпка - NUV013

# 544
Griet спрея за нос NutriBiotic, Nasal Spray with GSE според производителите му става за деца!

Can my child use your Nasal Spray? - Yes. Our Nasal Spray is safe for children. Just use one squirt in each nostril up to three times a day.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 545
I see you  Според мен не трябва да добавяш мая - това са си пак вид гъбички, а Кандидата е полиморфна и в зависимост от средата и pH не се знае накъде ще 'превключи' да се размножава Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Ако е бирена - да. Но хранителната не се размножава.

# 546
Griet спрея за нос NutriBiotic, Nasal Spray with GSE според производителите му става за деца!

Can my child use your Nasal Spray? - Yes. Our Nasal Spray is safe for children. Just use one squirt in each nostril up to three times a day.

Ninia, тенкс   bouquet

# 547
  • София
Как става втасването  на тестото и заквасването на млякото тогава?! Simple Smile
Всички гъбички се размножават / а храната ферментира/

# 548
  • София
За любителите на кокосовия аромат:
Пържените филийки станаха много вкусни и ароматни с това кокосово олио:

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 549
Искам да похваля и аз този спрей за нос http://www.iherb.com/NutriBiotic-Nasal-Spray-with-GSE-1-fl-oz-29-5-ml/4219?at=0
преди два дена се разсополивих сутринта и до вечерта бях ужасно затъртена синусите пълни и кихане постоянно очите ми сързяха чак почнах да пръскам през 3 часа някъде и на следващия ден пак тече като вода кихане , ту се запушва ту отпушва и тече ли тече но за два дена пръскане мога да кажа че вече ми е отпушено всичко не кихам нямам течове от носа и съм удивена. Обикновенно хремата ми отива един месец в течене на сополи които минават в гърлото и никакви капки не помагат така изкапвам почти половин шише с капки и давам пари за най малко 30 АСС прахчета от 600мг за да се разбият храчките от сополите в дробовете. А сега това си е направо чудо като знам че целия август изхабих 10 тоалетни хартии само за носа да не са и повече и 10лв за АСС. Да ми мине хремата за 2 дена не помня такова чудо. Страхотен е този спрей та и напълно естествени съставки.
А относно защо пратката ми отиде в Свиленград нямам си на идея. Значи аз живея в Димитровград от 2 г. и 6м. но това че са закрили митницата тук е поредното доказателство, че живея в село. В пощата всички ми дигаха рамене нищо не можели да направят и няма ли нищо общо със Свиленград и викат сигурно ще се плаща нещо затова там ви викат. Ама се чудя защо в Хасково не са го пратили пакетчето нали и областен град дали и там има митница изобщо. Абе няма оправия в нашта държава. Единствено ми остава да си пратя извлечението от банковата сметка и фактурата от имейла с личната карта по един познат който ходи на разнос в Свиленград и ако не може да го вземе той пакета, ще трябва да си платим бензина до там което е кошмар. И да чакам да премине този митнически терор за да мога да си пазарувам пак от сайта ако премине изобщо.

# 550
Как става втасването  на тестото и заквасването на млякото тогава?! Simple Smile
Всички гъбички се размножават / а храната ферментира/

Тя всъщност е инактивирана, не расте. Виж какво пишат NOW за нея: This is a primary grown yeast and is therefore NOT a brewery by-product as is brewer's yeast.  This ensures freedom from Candida albicans yeast. Но като се замисля си права - я по-добре да не рискувам  Hug

# 551
Едно сладко включване от мен:
Тези органични близалки много добре се усвояват от децата  Laughing

Аз съм възхитена от NuStevia  Flutter  1/2 пакетче ми е напълно достатъчно да си подсладя кафето. Не се усеща особения аромат на стевия!

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 552
  • София
Тя всъщност е инактивирана, не расте. Виж какво пишат NOW за нея: This is a primary grown yeast and is therefore NOT a brewery by-product as is brewer's yeast.  This ensures freedom from Candida albicans yeast. Но като се замисля си права - я по-добре да не рискувам  Hug
Ти си знаеш - аз си правя извода от случаите с Кандидозите и че е спорен въпроса дори за употребата на Хляб с мая - което е много крайно според мен. Ралични теории-различни привърженици Simple Smile.

# 553
  • София
Тази мостра:

...е приятна на вкус и наистина утолява глада....поне за 2ч  Mr. Green

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 554
След голямо чакане от 13.12.2010 си взех днес най-после колетчето от Варненската митница. Не отне много време. Имах стъклено шише, което беше много добре опаковано.
Като се успокоих, че не е толкова сложна процедурата с митницата, направих нова поръчка.

Код за отстъпка: OPA017

Общи условия

Активация на акаунт