Отговори
# 555
И аз се взех вчера поръчките от16.12.2010 след дълго чакане и проверяване без да имам известие. Оказа се, че моите са били отишли в пощенския клон, но служителката не намерила адреса и магазина, в който работя /на служебния адрес си ги поръчвам/, не мога да си обясня как и защо, след като предни пъти винаги са ме намирали, а и магазина е на доста видно място. Една седмица след като не били потърсени ги изпратили на митница, за да ги връщат обратно към САЩ, така ми обясниха поне. И аз ги "хванах" и ги спрях точно в този ден преди да ги изпратят.
Не ми искаха пари за ДДС от митницата, но ме предупредиха, че следващия път ще начисляват.
Исках да проверя на коя дата са ми пристигнали пакетите в БГ, но никъде няма печат, дата и т.н. Предни пъти имаше написано.

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 21:52 от Mimci

# 556
Днес получих митническо известие за пратката от 10.01 на стойност 14,77 лв . Взех си я от пощенската станция към митницата само срещу 1,50 лв такса . Доста бързо пристигна наистина.Кашончето не беше отваряно за проверка ,за разлика от предните 2 преди Нова година,за които освен ДДС ,платих и 2 х 3,50 лв такси.

# 557
има ли и други като мен,които чакат поръчки от 30 и 31/12 ?
взех да се притеснявам вече,и да се чудя дали пак да питам в чата/макар че ,ще ми отговорят пак същото-че не могат да ги проследяват,и не знаят от къде е забавянето  Tired/

# 558
Препоръчвам този Куркумин /куркума/ с Биопирин /екстракт от черен пипер/ http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Curcumin-C3-Complex-500- … -Capsules/13?at=0  Доказано е, че куркумата трябва да се приема с черен пипер, за по-добър ефект -  накратко казано.

Също така и лентичките за измерване на Ph http://www.iherb.com/Trimedica-AlkaMax-pH-Papers-pH-5-0-9-0-Sing … ft-Roll/2803?at=0

Това са неща, които не се намират тук... за съжаление.

Код за 5$ отстъпка при първа покупка в www.iherb.com    OKO478

# 559
  • София
Изказвам мнение за Nature's Way, Alive! Ultra-Shake, Vanilla Flavor:
Не ми харесва и няма да си гу купя втори път.
Отровно зелено на цвят, много сладко, с аромат на ванилия и  привкус на трева /заради зелениите Simple Smile /- лоша комбинация. Гадост!
По-отвратително нещо не съм пила / сравнявам с различни протеинови шейкове/

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 560
Само искам да кажа, че съжалявам, че до сега не съм открила www.iherb.com и като си помисля колко пари давам тук за Now Foods направо ми призлява.... Sick
Сега ще съм поредната с досадни въпроси,дето е открила топлата вода, но нямам сили да изчета всичките 11 теми...Има ли някъде обобщена информация, както в темата за Ла Редут например относно начина на доставка, цените и плащането?
Колко струва доставката до БГ и обвързана ли е със стойността на продуктите?Защото 13 долара доставка не са малко...А тази въздушната, до колкото разбрах е само при покупка на продукти над 80 долара....Ако някой има нерви да обясни процедурата или поне да пусне линк към някъде ще е добре   bouquet

# 561
  • София
Здравейте
Ще ходя до Ломбард, коластра избрах,остана пробиотик за децата нещо да препоръчате?
Витамините,без живак,неможах да открия дискусията?
Бобка благодаря ти,аз питах за заместител на колактив 3  bouquet
Ако бяха 5 нещата в сайта щях да съм избрала Wink

# 562
Само искам да кажа, че съжалявам, че до сега не съм открила www.iherb.com и като си помисля колко пари давам тук за Now Foods направо ми призлява.... Sick
Сега ще съм поредната с досадни въпроси,дето е открила топлата вода, но нямам сили да изчета всичките 11 теми...Има ли някъде обобщена информация, както в темата за Ла Редут например относно начина на доставка, цените и плащането?
Колко струва доставката до БГ и обвързана ли е със стойността на продуктите?Защото 13 долара доставка не са малко...А тази въздушната, до колкото разбрах е само при покупка на продукти над 80 долара....Ако някой има нерви да обясни процедурата или поне да пусне линк към някъде ще е добре   bouquet
Доставката е 3 долара в момента ,а по принцип е 4 долара обаче трябва да е до 1360 grams.
И да добавя вече отиват на митница ,така че ако сумата на продуктите надвишава 15 евро ти се прибавя и стойността на доставката и се начислява 20% ДДС и такса от 3-4лв.
Ако поръчката е до 15 евро плащаш само такса от 1,50 лв.
И пак излиза по-евтино.
И от първата си поръчка можеш да смъкнеш 5 долара ако използваш код на някой от писалите тук.Също така има и безплатни мостри ,от които можеш да вземеш 2бр от различните видове .

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 12:03 от Iliana__

# 563
Аз вчера си взех пратка,поръчана на 10.01...Да споделя че са променили таксата във Велико Търново от 4лв на 1.50лв....Служителката каза,че явно имало много недоволни и тази промяна е от няколко дена.Най -накрая една несправедливост по малко Simple Smile

# 564
  • София
Здравейте
Ще ходя до Ломбард, коластра избрах,остана пробиотик за децата нещо да препоръчате?
Бобка благодаря ти,аз питах за заместител на колактив 3  bouquet

Сигурно имаш предвид витамини без олово...ако търсиш такива за деца ето какво мога ти предложа,
за деца над 1 г.

За деца над 2г., с минимално под разрешените граници количество олово, ето това:

Kод за отстъпка 5$ LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 13:21 от Bobka

# 565
  • София
Здравейте
Бобка благодаря ти,аз питах за заместител на колактив 3  bouquet
Чрез  Ломбард ли ще си ги поръчваш?
Ще чакаш около 1 месец и ще ти излезе по-скъпо.
Ако си разбиеш поръчките на по 15Е  ще е по-изгодно - само такса 1,50лв. ще плащаш

ПП. Иначе съм доволна от Ломбард и редовно ги ползвам за други покупки Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 566
И аз да похваля ето това кокосово масло:http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Coconut-Oil-Expeller-Presse … z-454-g/2506?at=0-без мирис-перфектно за готвене ,печене и козметични цели-а и цената си я бива.

# 567
  • София
Добре ако поръчвам през ден няма ли да ми ги обединят в една и да дойде над 15евр.?
Солгар как са от към олово Twisted Evil
Ето мъж ми взел днес ями беар-дъвчащите мечета не смея да ги дам #Crazy
Бобка,Денис много благодарство  bouquet

# 568
Добре ако поръчвам през ден няма ли да ми ги обединят в една и да дойде над 15евр.?

няма .Всяка пратка си е отделна така ми казаха от митницата.

# 569
  • Плевен
Ива&СиЕ , ako отидеш с Ломбард ще имаш задължително такса 30% от сумата на поръчката+ 6$ доставка на килограм. А ако си поръчаш сама и над 15 евро да е, ДДС е 20%, а доставката е 3 долара в момента. Много по-изгодо ти е сама да пазаруваш.

titi, зарадва ме Laughing . Нали и ние минаваме през Г.Оряховица, сигурно ще ни пощадят и нас.

код за 5$ отстъпка - NUV013

Общи условия

Активация на акаунт