Отговори
# 60
Благодаря за бързия отговор.

Да, случва се някои по-нови участници да нарушат указанията поради незнание, но и ние самите им правим забележки за това.

Така ще бъде и за в бъдеще.

# 61
И аз благодаря за разбирането!

# 62
  • Бургас
И аз като Бобка мисля, че ще се върне старото положение. Ще им омръзне да се занимават с такива дребни суми. И друг път се е случвало с други сайтове.

madlena, ти с каква кожа си?
Нормална към суха

# 63
Вчера и на моя мъж му искали разпечатка от имейла. Аз говорих по телефона с  митничара. Първо поискаха Пей пал плащането, след като стана ясно, че не е платено с ПП, поиска @, отказах му, защото там поръчката е за 21 долара, но при шипването имам отказан артикул и реално тотала е 16,44 долара. Предложих му на имейл да му изпратя принтскриин на страницата в сайта, но той явно не разбра какво му редлагам и реши да ми освободи пратката - без бой Mr. Green.
Сега имам питане- Пробиотиците на сито или на гладно се пият? Сутринта изпих един на празен стомах и цял ден ме боли.

# 64
Вчера и на моя мъж му искали разпечатка от имейла. Аз говорих по телефона с  митничара. Първо поискаха Пей пал плащането, след като стана ясно, че не е платено с ПП, поиска @, отказах му, защото там поръчката е за 21 долара, но при шипването имам отказан артикул и реално тотала е 16,44 долара. Предложих му на имейл да му изпратя принтскриин на страницата в сайта, но той явно не разбра какво му редлагам и реши да ми освободи пратката - без бой Mr. Green.
Сега имам питане- Пробиотиците на сито или на гладно се пият? Сутринта изпих един на празен стомах и цял ден ме боли.
Зависи отпробиотика. Ако е "enteric coated" няма значение защото ще се разгради след като премине киселинната среда, ако не е то някои препоръчвам на гладно т.е. 30 мин. Преди ядене или час и половина след,но пук тогава стомаха е по киселинен и затова пък други препоръчват след ядене, общо взето трябва да си усетиш кое е най добре за теб.

# 65
  • гр.Добрич
От половин час се опитавам да натъманя добавките и накрая сайта се ъпдейтна за 30 минути, пфу.
Предният път поръчах Омега 3, но enteric coated и тук ми казахте, че не било добра идея. Сега коя Омега да поръчам, че тази посвърши?

# 66
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
spinki - безмислено е да е enteric coated, защото стомашния сок не го променя.

Ние тук основно пием това:

http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0

но в момента го няма, затова това:

http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-200-Softgels/323?at=0

По принцип лошо рибено масло няма (ако си харесаш друго...).

# 67
  • гр.Добрич
Аз като не разбирах нищо тогава и не съм забелязала. Сега вече знам. То онова не остана зян, пари сме дали. Мъжо  той пие, каквото му дам и не пита. Mr. Green

# 68
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-High-Potency-Acido … psules/11193?at=0
Това е пробиотика. Смятам аз и дъщеря ми/12г/ да го пием 30 дни по 1 таб. Добре ли е?

# 69
Здравейте! Докладвам - днес си получих пратиката от 30.12.2010 в пощенския клон и съм мн щастлива Grinning, че не се разправях с митници. Пише, че е пратен от Deutsche Post,а не от САЩ

# 70
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-High-Potency-Acido … psules/11193?at=0
Това е пробиотика. Смятам аз и дъщеря ми/12г/ да го пием 30 дни по 1 таб. Добре ли е?
Този аз бих го пил както си пише а именно с някое от храненията. А колкото до дозировката - аз лично когато по едно време имах нужда взимах пробиотици по около 30-50 милиарда на ден което се разнява на 30-50 капсули от доста от  пробиотичните добавки и съм се убедил че прекалено полезни бактерии би било доста рядко да не кажем несъществуващо явления, а пък за 1 ден определено ако не се усети кой знае каква разлика то поне ако е читав продукта, то няма как да навреди. (Въпреки че като съм чел в някои проучвания някои струни пробиотици действат различно на различни хора и от някои например дори им стимулира растежа на "лоши" бактерии и за това си е много индивидуално).

# 71
Да кажа и аз за поръчките, днес получих от 6.12 и от 8.12 и двете заедно на митница Варна. На бележките пишело по 6 лв. да се плати, но на място на баща ми са му взели по 4 лв. на кашонче, без да му начисляват ДДС.

# 72
Здравейте! Докладвам - днес си получих пратиката от 30.12.2010 в пощенския клон и съм мн щастлива Grinning, че не се разправях с митници. Пише, че е пратен от Deutsche Post,а не от САЩ

Ако е така, значи доброто старо време  Laughing когато поръчките идваха до десетина дни се завръща  Grinning
Аз имам от 31.12 и си мислих дали да не мина през пощата, но не ми достигна вяра  Laughing

# 73

А от кой адрес е пратена?  Flutter
Дойче пост е просто превозвач, едва ли на етикета пише немски адрес на айхърб.  Mr. Green
И моите колети имаха лепенка, че са докарани от дойче пост, но изпращачът беше американски, и отидоха на митница и трите пратки. Така че, ако ще космически кораб да ги е докарал, важното е кой е продавачът/изпращачът.  Laughing

# 74
  • в света на неограничените измерения
Докато още сме на тема Пробиотици, да попитам и аз нещо.

В момента взимам антибиотици /не доизлекуван грип/. Паралелно с него пия и Нормофлор.
Помня, че преди време Пинки направи експеримент с няколко пробиотика, които се продават на
нашия аптечен пазар и този даде най-добри показатели.

Та въпросът ми е кой Пробиотик от Ихерб се доближава най-близко да Нормофлора.

Цената на Нормофлора в Бг е доста висока,а ще ми се наложи да го пия по-дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт