Отговори
# 690
  • Бургас
very nice , благоадря ти!  Hug
Имам го това - в момента дояждаме една опаковка с децата, но са му доста твърди капсулите и не са ни удобни за дъвкане.  Blush

# 691
order 5241341-0 е едната. Втората - order 5241463-0. Разбирам съмненията ви. И аз бих ги имала.  И няма нужда от публични извинения. Вие не сте ми длъжни. Имам нужда от безкрайно търпение и някой, който просто да си върши работата. Все пак - говорих с хора от централата София и обещаха да проверят документацията. И те искат да са сигурни, че не лъжа.
     Къде в моя акаунт в iHerb го има тоя код? Който съм получила с първата поръчка, нали?
     намерих - Your referral code DEC527 is active now. Also your email address associated with your iHerb account can be used as a referral code. 

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 14:01 от sisi_top

# 692
         Документ за платено ДДС? Все нещо ви дават, че сте си платили ДДС и са ви освободили пакетите. Нямам никакъв шанс иначе. а вече съм дала 70 лв. - таксата за митническия агент и ДДС, което вчера ми казаха че е нужно. Новите идеи с митото са пост фактум плащането на ДДС.
         Вчера писах и до митницата в Русе и до директора на Агенция митници в София - защо ли съм си мислила, че има смисъл. Ни звук, ни стон. А горещите телефони не работят.
         Грешката им е че въобще ме караха да подавам митническа декларация. От там нататък вече ме цакат с кодове и мито и всякакви такива.

Ами точно заради митническата декларация е всичката тая олелия.
Аз пазех до скоро бележката за платено ДДС , довечера ще проверя пак, ако не съм я хвърлила , мога да ти пиша на лични .

# 693
sisi_top получих съобщението ти на лични, направих справка, получих и друго потвърждение за твоя случай. Аз те обвиних в лъжа, но всичко което си написала е истина. Съжалявам   bouquet

Когато ни привикат в митницата си носим известието за получаване на пакет от САЩ. Попълва се, дават ти някаква бележка, отиваш на друго гише, където митничаря изчислява ДДС + пощенската такса, дава ти листче, което го предаваш на първото гише, там и плащаш. Издават ти касова бележка и те пращат да си получиш пратката. Това е цялата процедура. Абсурдни глупости са те накарали да направиш, че и мито да платиш  Rolling Eyes
Мито се дължи за пратки над 150 евро. Нямат никакво основание да ти обединяват пратките. Но дори и обединени пак нямат общ сбор 150 евро.
Прочети им следващия път третия въпрос от тук http://info.mitnica.com/index.php?p=coment69
Извади им го да си го имат, да го научат и да не разиграват други хора за напред!

ПП Защо не се обадиш на Господари на ефира? В БГ влизат с тирове стока, за която не се плаща мито, а те са се хванали за твоята 100$ поръчка да плащаш ДДС, мито, такса за митнически агент и не знам още какво  #Cussing out

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 14:36 от Ninia

# 694
  • София
Понеже сме в грипна епидемия, някакви отзиви за този продукт: http://www.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Formula-240-Capsules/5353?at=0 ?

Хубаво  е Simple Smile - съдържа доста интересни неща и дозите са добри

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 695
Току-що говорих с централата в София. ПОБЕДИХ!!!! Объркали се били. Да съм отидела да си взема декларациите и да си освободя нещата от пощата. Предупредиха, че акопоръчваме често, т.е всеки месец ще разглеждат това като търговска дейност. Разумни граници - определиха го като една поръчка на два-три месеца. Благодаря за разбирането, помощта, особено на very nice!

код за отстъпка при първа поръчка   DEC527

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 19:07 от sisi_top

# 696
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
sisi_top - остана последното средство - няма да ходиш до митницата. Ако смятат, че нещо им дължиш, да те дадат под съд. Не може по разградските закони да те сурвакат до второ пришествие.

Малко информация за PQQ, което изучавам внимателно и чакам да дойде:

Една от теориите за стареенето се базира на факта, че митохондриите на клетките прогресивно отмират под натиска на свободните радикали и по този начин притока на енергия към клетките спада и накрая спира. Тогава и клетката загива.

С помощта на антиоксиданти се стремим да забавим този процес максимално. Но митохондриите (те имат собствена ДНК), не са така добре защитени, както ядрото с хромозомите и задачата се оказва трудна.

Изследвания сочат, че ако на 5 години всички митохондрии са работоспособни, то на 90 години 95 % са непоправимо увредени. Това означава, че клетките гладуват. Означава също, че процента на увредени митохондрии (и гладуващи клетки) е приблизително равен на възрастта...

Въпросното PQQ се оказва изключително мощен антиоксидант, около 5 000 пъти по-мощен от вит. С. Работи синергично с Ко Q10. Присъства в микроскопични количества в плодовете (най-много в киви), а също така в какаото.

Това се знае отдавна. Сензацията от 2010 година е откритието, че в по- големи дози (10-20 мг) въпросното PQQ стимулира делението и образуването на нови митохондрии! Това веднага открива нови надежди за лечение на заболявания като диабет, хипотиреодизъм, паркинсон, амиотрофична латерална склероза (Гого от "Тоника") и др. свързани с отмиране на клетки.

Материалите все още са доста малко. Тепърва ще четем по въпроса. Няма и клинични изпитания. Нищо, преди година нямаше изпитания и с LDN, сега са 25...

Четенето продължава...

# 697
PinkPanther какво сега - към коктейла за вечна младост от Кю10+ХК да прибавя и PQQ  Flutter
Включвам го в следващата поръчка  Grinning

PS Пак е свършило ... митохондрии ще останат гладни

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 698
sisi_top - поздравления! Щом искат да поръчваш по-рядко, насочвай пратките към други членове на семейството, да не са всички на твое име.

Успех!

Ninia - първо попрочети каквото е излязло. Например, това:

http://www.lef.org/magazine/mag2010/ss2010_Rejuvenate-Your-Cells … tochondria_01.htm

# 699
  • Плевен
Преди малко попаднах на този материал http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3567811 . Някой има ли представа за какво става въпрос, дали наистина са толкова добри или е само реклама? Има ги и в iherb.

код за 5$ отстъпка - NUV013

# 700
Има го да http://www.iherb.com/Search?kw=CELLFOOD

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 701
Да споделя моя опит със CELLFOOD.  Blush
Миналата зима купих от Биодоктор 2 спрея за децата ( по 59 лв. бяха)- Бях много впечатлена от теорията.  На практика нямахме желания ефект. Казвам го с голямо съжаление.  Tired
Въпреки уверенията, че вкусът е приятен, се оказа, че е супер горчилка, само големия ми син успявах да накарам да го глътне. Много силен оранжев цвят, със много силен вкус на коктейл от витамини, особено се усещаше вит. Б + горчиво- не става за малки деца.  Naughty

# 702
Момичета, не беше ли тавана на поръчката $80 за International Airmail: $3.00
На мен в момента до $90 ме оставя да си избера горния начин за доставка  Rolling Eyes

# 703
  • София
Mimci ако  успяваш да минеш на втора стъпка / въжеждане на данните от картата/ и ако искаш поръчка над 80$ пускай Simple Smile .
Понякога се случва - може да е някакъв моментен бъг. Аз често пускам поръчки доста над 1,361 кг. Веднъж дори теглото беше доста фрапиращо , но мина и си получих пратката без проблем.
Мине ли плащането  - няма проблем Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 704
  • София
Bobka ,изписаха ми го 2 пъти на ден по 1 чаена лъжичка/във вода/
1 чаена лъжичка е към 7 гр. , две на ден прави приблизително дадената доза от 15гр., която да припомня е :
One Dose(15g) 

Selenium                                 30.00 µg
Beta-Carotene                        5.65 mg
Vitamin E                                  9.00 mg
Vitamin C                                 56.25 mg

Това по-се приближава към този продукт http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Aces-200-Softgels/2781?at=0  ако се взима по 1 капсула и пак ще малко по-силно от предписаното....

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Общи условия

Активация на акаунт