Отговори
# 45
Онзи ден си взех злополучната пратка от 23.11 на митница/бургас/.Засега ще се въздържа от други поръчки-не стига,че чаках месец и половина,а и ддс и разходки до митницата...
И аз така. От декември чаках 2 поръчки и двете ги взех от митница(Бургас), а поръчанта сума е за под 60$. Голям ужас секнаха ни поръчките.  ooooh!

# 46
  • Бургас
Явно всичко си е до късмет, няма закономерност, моята последна поръчка я получих преди Коледа, в пощата- Бургас, имаше и други такива кашончета, според мен от iherb на пръв поглед  Peace, чакащи да си ги вземет. Да похваля този крем, след като свикнах с първоначалната малко странна миризма, сега съм много доволна
http://www.iherb.com/Now-Foods-Hyaluronic-Acid-Day-Wrinkle-Remed … oz-60-ml/780?at=0

# 47
и @дянков да е преровил темата, да са затегнали пратките поради "експлозивното" положение...

Аман вече от тези управници. Намерили пак от кой да цоцат пари.

# 48
  • В най - голямото село
За голяма моя радост, последната ми поръчка от 15/12 пристигна вчера и то в пощата ни.
Дано скоро се върне старото положение, че иначе с тези митници  #2gunfire

# 49

Не... много ясно че няма да тръгна да се занимавам с такива истории. Просто ми беше странно, те да ме карат да си нося фактура. Би трябвало при тях всичко да е точно и ясно и да се знае стойостта до стотинка буквално. Иначе пратката ми е за около 300 лв и бая ДДС ще платя Sad Но още и аз не знам къде е отишла, защото нямам и известие.
В тая връзка искам да запитам - от пощата понякога си ги вземам без да имам известие, т.е. не ми го носят, защото го изпреварвам. В митница мога ли да ида без известие също?

Можеш да си проверяваш в митницата дали е дошла пратката ти, но ти взимат 1,50 лв. за справката  Mr. Green Ти как успя да направиш поръчка за 300 лв. като ограничението от айхерб ти е 80$? А ако си платила 20-30$ за доставка от диечел то тогава си имаш тракинг номер и може да си следиш

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 12:21 от bubanka

# 50

Както ви казаах - разпечатайте си поръчката и я носете, но я показвайте само в краен случай!

И си попълнете данните на гъба на призовката, за да не губите време на опашката.

Ако не ви се ходи до митницата - има доставка в къщи или пратете мъжете си.

Правете по-големи поръчки - около 80 долара след намаленията. Тогава 4-те долара транспорт и таксата от 3.50 лв се разпределят върху по-голяма сума и оскъпяването е по-малко.

Аз имам призовка за един пакет, но ще изчакам още една да дойде, за да не ходя всеки ден до митницата.

Е, сега продуктите на iHerb  не са вече три пъти по-евтини. Сега са 2.5 пъти по-евтни.

Ще го преживеем.

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 12:21 от bubanka

# 51
И аз като Бобка мисля, че ще се върне старото положение. Ще им омръзне да се занимават с такива дребни суми. И друг път се е случвало с други сайтове.

madlena, ти с каква кожа си?

# 52
Ох, аман. Дойде ми известие с прикачено листче за плащане на ДДС. Оня ден ходих до митницата, айде пак...  ooooh!

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 13:32 от Анонимен

# 53
Моля, да ограничите 'рекламите карета' в постовете си  Peace

# 54
Искам да поръчам това :
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Aloe-Vera-Gel-Juice-33-8-oz-1-Liter/1895?at=0

Има ли опасност от замръзване , предвид минусовите температури и дългата доставка ?

# 55
Искам да поръчам това :
 Има ли опасност от замръзване , предвид минусовите температури и дългата доставка ?

Не знам дали забеляза, но това шише се изпива на 4 пъти. Следи за  Now Foods, Aloe Vera Concentrate, зареждат го, но бързо се изчерпва.

# 56
Здравейте, включвам се с въпрос. Вече имам 3 поръчки, до сега пристигаха от Германия, а на днешното известие пише САЩ. Поръчката ми е страшно скромна- 7.74долара, а на известието пише 68лв.  Shocked Та чуденката ми е- какво се прави в този случай. Нямам намерение да плащам такси върху тази сума, защото реално стойността е в пъъъъти по-ниска  newsm78
Ако отида в изпринтена фактура има ли шанс да ги убедя, че сумата, посочена за стойност е нерална/
Благодаря.
Взех си кашончето, точно месец след изпращането. УЖасно смачкано и окъсано. Взеха ми само 1.50лв.  Peace

# 57
Искам да поръчам това :

Не знам дали забеляза, но това шише се изпива на 4 пъти. Следи за  Now Foods, Aloe Vera Concentrate, зареждат го, но бързо се изчерпва.

Не го взимам за пиене.

# 58
Уважаема bubanka,

Ето какви са указанията на Mamma по въпроса, който Ви е направил впечатление и които ние най-съвестно спазваме:

Да внеса малко разяснения.
В темата си публикувайте колкото искате линкове и кодове.
Не ги поставяйте обаче в подписи, полета за титли, местожителство, личен текст.
Както е видно, не е премахнат нито един код от темата. Премахнати са подписите. Премахнах автоматичното цензуриране, за да излизат нормално линковете.

По отношение на останалите МЛМ - ако и когато попаднете на подпис, който да съдържа подобен текст/призив, моля използвайте съответния линк Информирай модератор.

Ако считате, че някой се е отклонил от указаното, го санкционирайте, но не всички на куп.

Въпросното указание се намира тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497946.624

Надявам се да получим отговор.

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 13:47 от PinkPanther

# 59
Извинявам се, за това, че редактирах постовете в темата - последното, което знаех е, че кодовете са лични и се трият  Peace
Днес не съм премахнала нищо, освен въпросните кодове от постовете, но последните месеци съм махнала доста кодове от подписите на потребителки - явно забраната не се спазва от всички. Моля, в тази част да бъде спазена  Peace
Отново се извинявам за причиненото Ви неудобство!

Общи условия

Активация на акаунт