Отговори
# 90
Аз съм много доволна от този спрей. Пръскаш при първото чувство на дискомфорт в гърлото.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 91
аз докато разбера, че има нова тема вие сте изписали 7 страници  Crazy

# 92
Ще задържа още малко темата за пробиотиците , защото ни е на дневен ред и на нас.Малкият ми е на АБ в момента и имам под ръка този пробиотик.Пише че се дава 1табл веднъж дневно между храненията.Абе.....не е ли мако като дозировка newsm78.Вио гаята се взема 3 пъти ,повечето от дъвчащите пробиотици ,които се предлагат тук в БГ са по 6-8 дъвчащи табл. дневно. Thinking Продължавам да давам по 1 табл дневно  и се надявам да "правя нещо"

# 93
feyaa Nature's Way ти е 3 милиарда, а Био гаята 100 милиона  Peace
И нали знаеш, поне 2-3 часа след АБ, за да не ги умори....  Laughing

# 94
да да....Ninia благодаря ти за бързата равносметка Hug. Обикновенно се съобразявам да е минал поне час и половина  след като съм дала Аб . Ох....успокоих се  smile3555 Още веднъж Благодаря Hug

# 95
[ За американците щом става въпрос за печелене на пари са склонни на всичко.  Peace

Искате да накарате американците да лъжат и подават грешни данни за фактуриране/трябва ли да казвам,че това е подсъдимо/,за да може една шепа българки да имат удобството да не ходят и плащат на митница?
 Joy Joy Joy

# 96

Uncle $am's beauty. -  искаме и ако успеем ще го полеем  Joy Joy Joy cheers cheers cheers
           Проблема не е толкова в парите , а времето , което ще отнеме ... Един работен ден ми е по-скъп от стойността на ДДС -то... Освен това съм била в системата на данъците и ми е ясна цялата система... Аз не пуша , но във всеки български магазин се продават цигари под рафтовете... Знаете ли за каква сума акциз и ДДС не внесен в хазната е това ...И да е само това в България...!?

Отклоних се от темата ... За първи път пиша , но Ви чета повече от месец ... Искам да споделя , че  за малко повече от месец похарчих в BG  повече от 200 лева за добавки - ензими , спирулина , котешки нокът , гъби...  Родителите ми са възрастни и вече не мога да ги убедя да пият с мен добавки , макар , че от 2003 до 2008 година съм ги поддържала със Саменто... За мен то беше наистина като панацея , докато миналото лято установихме , че няма същия ефект и спряхме да купуваме - знаете колко е скъпо...  Майка ми се справи с операция , карцином на стомаха на 76 години благодарение на Саментото... Но тази есен започнах да издирвам други добавки , защото всички у дома си боледуваме и имаме хроничните болести , така попаднах на вашия форум... Освен това от април спрях и месото - не го обичам , а на моята възраст вече е по-добре без него...Риба консумирам... Затова попаднах на спирулината...Имам синузит , постоянно главоболие, от пет години заспивам с лекарство за сън ... И нещо важно - на хормонозаместваща терапия съм... И накрая равносметката - за месец и половина съм пила обезболяващо само три пъти ....  Родителите ми изкараха вируса с хрема и кашлица , който е много продължителен - опита се на няколко пъти и мен да събори ...В тези дни просто засилвах спирулината и включвах котешки нокът /не саменто/ ...
           От всичко написано по-горе искам да обобщя - убедена съм , че добавките действат, стига да улучим точните за нас и състоянието ни в момента... Да добавя - пиех 1/2 Ремирта , намалих на на 1/4 и се надявам да я изключа нацяло...
           Утре за първи път ще поръчвам от сайта Iherb , моля ако има мами от Стара Загора да ми кажат имали ли са проблем с поръчките... Някой от форума беше споделил , че в Димитровград всичко е било наред...
            Спирулината действа диуретично - за мамите , които искат да свалят килограми ще им е от полза... И още нещо да добавя - важно е да се спазват минималните дози , ако искате да има ефект от добавките...

Ще ме извините за дългия и "разхвърлян" пост !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 97
Идеята е,че по този начин се ощетява държавната хазна/давате ли си сметка какви приходи влизат от всеки колет на митница-тук 4 лв,там 6 лв,хайде и ддс,хайде и някаква друга такса/.
Когато се усетят нередностите,Бг ще пусне едно дело на международно ниво за измама и финансово ощетяване и бааам,калифорнийците ще бъдат пазарно зачеркнати во веки веков.Амин.

# 98
ЗА за спазването на закона. Но поне да се стиковат и да вземат еднаква такса. Аз изпитах Laughing служителката в минтицата и си знаеше урока. Работя в държавна администрация и ми е ясна ситуацията.  Laughing
Пушачите просто трябва да не купуват нелегални цигари. Докато има търсене-ще има и предлагане.
 Laughing

# 99
Аз примерно, искам да си платя ДДС-то, но не и да ходя на митница. Искам да е като в белите държави - пратката минава митница, начисляват й се всички такси и пристига в пощенския ми клон. Където си я получавам, след плащане на тези такси.  

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 19:01 от Анонимен

# 100
  • Бургас
Здравейте!
Можете ли да ми кажете на пакета от Iherb коя точно сума пише-преди или след отстъпките? На коя сума ми взимат ДДС-то?
Защо трябва да нося моя разпечатка от мейла?На самия пакет няма ли фактура?
Като съм получавала пратки от други сайтове,на самия кашон ми е залепен плик с фактурата.При Iherb не е ли пак така?

# 101
Майчетааа--помагайте моля ви--покрай вниманието около малкият съм ужасно небрежна към собственото си здраве--и правя гнойни ангини буквално на всеки 10 дни---ходих по уж специалисти, изследвания и като становище--няма нужда да ги вадим--да но аз си боледувам и галтам антибиотици--какво да правя--единственото което се досещам е да се захвана с имунитета си,защото и дори лятото боледувам--с какво да започна newsm78 newsm78 Cry

# 102
Здравейте!
Можете ли да ми кажете на пакета от Iherb коя точно сума пише-преди или след отстъпките? На коя сума ми взимат ДДС-то?
Защо трябва да нося моя разпечатка от мейла?На самия пакет няма ли фактура?
Като съм получавала пратки от други сайтове,на самия кашон ми е залепен плик с фактурата.При Iherb не е ли пак така?

На пакета е много объркан етикета. Първо има някаква стойност, от порядъка на 15-19 долара, отдолу има тотал, със сумата без отстъпката. Аз поне не успях да го разшифровам. Днес ще си взимам пратка от митницата и мога да снимам етиката, за да се види нагледно.

# 103
За честите гнойни ангини си има причина. Пускан ли е носен и гърлен секрет. Лекува по антибиограма. Сред най - честите причинители на гнойни ангини спадат стафилококите, пневмококите, стрептококите и други бактерии. Не бих разчитала само на имуностимуланти, още повече ако в дома има и малко дете. Peace

# 104
правени ли са какви ли не изследвания--и без резултат

Общи условия

Активация на акаунт