Отговори
# 705
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
Промени относно VIP статуса:

Dear iHerb VIP Customer,

Our goal is to continue offering our VIP customers significant discounts, but in a different way that is mutually beneficial.

Starting February 1st, the VIP discount structure will change. At the same time, we plan to offer quantity discounts of up to 10% on many bestselling brands, and further price reductions on other brands.

Why are we changing the VIP structure? Three reasons:

1) increased vendor prices due largely to ingredient costs, and the expense of meeting new GMP (Good Manufacturing Practices) requirements
2) our overall plan to lower online pricing across many brands
3) the need to balance the cost of offering more grocery, "healthy home" and sports supplement products (which have very low profit margins)

Here are the upcoming changes.

Through Monday, January 31:

--10% on orders less than $120.00
--12% on orders of $120.00 or more
--13% on orders of $240.00 or more
--14% on orders of $480.00 or more
--16% on orders of $960.00 or more

(You will see these discounts after you sign in to your iHerb account.)

Starting February 1:

--4% on orders of $60.00 or more.
--5% on orders of $120.00 or more
--6% on orders of $240.00 or more
--7% on orders of $480.00 or more
--8% on orders of $960.00 or more

We invite you to take advantage of VIP pricing levels available through the end of January.
Then look for new quantity discounts and further reductions from iHerb, starting soon. ..

Това е положението!

# 706
PinkPanther значи за по-голям натрупан оборот по-големи отстъпки нали ще има вече нали?

# 707
Iliana__ това, което е писал Пинко е за ВИП клиентите. Ако не си такъв, горното не те засяга. Доколкото се вижда режат от отстъпките на ВИП-овете. Ако до сега са взимали 10% за поръчки до 120$, от 01.02. ще взимат едва 4% и то за поръчка над 60$.  Wink

# 708
Iliana__ това, което е писал Пинко е за ВИП клиентите. Ако не си такъв, горното не те засяга. Доколкото се вижда режат от отстъпките на ВИП-овете. Ако до сега са взимали 10% за поръчки до 120$, от 01.02. ще взимат едва 4% и то за поръчка над 60$.  Wink
Ами май съм Вип ,защото имам 10% отстъпка в момента.А явно вече няма да имам никаква ,защото ще правя малки поръчки .
Т.е. режат ни.

# 709
Аха, ами тогава каквото ще поръчваш поръчвай до края на месеца, за да си ползваш 10% докато са ти активни  Peace

# 710
Абе отстъпката дето беше 10 процента, става 4 %...

Тия да не са наели Дянков за консултант? Mr. Green

# 711
За разтояние един час път с кола от Свиленград митница до Димитровград чаках от понеделнит та чак днес дойде пакета с разписката 22лв ДДС и 6лв Такса за 78долара поръчка. ,която е шипната на 3.01

# 712
За разтояние един час път с кола от Свиленград митница до Димитровград чаках от понеделнит та чак днес дойде пакета с разписката 22лв ДДС и 6лв Такса за 78долара поръчка. ,която е шипната на 3.01
Теб те измъчиха тъпите митнически процедури. Много ми е интересно в белите държави така ли ти "доставят" поръчаните по нета стоки на 70 км. от твоя адрес, така ли те разкарват и ти късат нервите, защото ако е така, да я няма интернет търговията въобще. Не смятам, че тамошните потребители биха търпели това. Всъщност нямам никакво пряко наблюдение - само предполагам.

# 713
Аз пък се чудя ако всички бяха много болни и с малко пари така ли биха си стоели мирно и кротко да чакат и гледат как държавата ги натиска от всякъде и ги чака да пукнат в собствената си мизерия без пари без лекарства и лечение. Истината е че на никой не му пука.

# 714
Някой друг ползвал ли е CELLFOOD синът ми е на 2 г ходи на ясла но повече от седмица не може да се задържи здрав и пак е болен сега давам коластра и имаме направена хомеопатична програма имаме и стрептококи в носа когато прочетох за CELLFOOD си помислих че може да ни помогне ама като прочетох че вкуса е неприятен се съмнявам дали ще мога да му го пръскам какво друго мога да давам че поне малко да разредим боледуванията

# 715
А като новорегистриран потребител след колко време получавам код за отстъпка?Предполагам по e-mail.....

# 716
ето ме,уж от бяла държава отчет давам  #Cussing out
чакам 4 поръчки от 30/12/2010 -поръчката от 5/01/2011 я получих преди седмица и нещо!
днес имам сюрприз-писма от митницата/на 220км ми е митницата!!!!/-да им пратя фактура с плащането,сума на поръчката и подробно описание на продуктите
въпрос  -  Embarassed онова ,дето пише принт на поръчката ли да им пратя?  
не съм се свързала още по телефона  #Cussing out ,явно ще ми разглеждат поръчките,защото ще трябва да им подпиша разрешение да ги отворят  #Cussing out ,но са под 50 евро всички/колкото е ограничението за не-плащане на ДДС ,та  newsm78  в описанието на чаршафа,дето са ми го пратили пише само 3,08 за освобождаване от митница  Praynig Praynig

# 717
red_devil след като направиш поръчка, тогава получаваш код, а не като се регистрираш  Peace

Mamagemelar фактурата или от страницата на айхерб или от мейла, който са ти пратили след шипване на поръчката. Ти в Португалия ли си - за там не знам кога не се плаща ДДС, в БГ под 15 евро поръчка не се дължи  Wink

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 718
animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch
Mamagemelar - влизаш в акаунта си, натискаш View Order и разпечатваш/изпращаш отворената страница.

Нека колета да го отварят, душат и пр., вътре хашиш няма.

vtvt - нещата са добре, когато свършват добре, опитай се да забравиш...

# 719
Mamagemelar, регламентът е един и същ за всички държави членки на ЕС. Когато е от фирма на физическо лице-под 15Е-без мито и ДДС, между 15 и 150Е само ДДС.

Общи условия

Активация на акаунт