САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 59

• 84 662
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ани, ама те искат и подарък да има!
А ако може и от албанците да сваля поне 50%!  Crossing Arms

# 571
 ooooh! Стига де, то и аз съм все на мах да не се мина, ама при положение, че напоръчахме поне по 1-2 сака Wink сега може да се прежалим само с БД....някой, ако има код, дето пълни, а не празни картата ми, моля да пише на лични!  Praynig
 Joy

# 572
Е, най-после разбрах какъв е проблема при мен с плащането. След двудневно лутане, безброй опити от 4 акаунта, изтриване на кукита, бисквитки, размърдване на аканута с влизане и излизане и какви ли не още трикове... звъннах в банката и се оказа, че карти Виза Електрон на Райфайзенбанк вече не се приемат от Ларедут.
Е, сигурно не приемат Виза-та и на ДСК, но странното е, че със същата карта пуснах 2 поръчки в началото на намаленията .. няма и една седмица

# 573
  • София
Е, най-после разбрах какъв е проблема при мен с плащането. След двудневно лутане, безброй опити от 4 акаунта, изтриване на кукита, бисквитки, размърдване на аканута с влизане и излизане и какви ли не още трикове... звъннах в банката и се оказа, че карти Виза Електрон на Райфайзенбанк вече не се приемат от Ларедут.
Е, сигурно не приемат Виза-та и на ДСК, но странното е, че със същата карта пуснах 2 поръчки в началото на намаленията .. няма и една седмица
Не е за тази тема, но така и така сте започнали:
ВЕ на Райфайзен не ще още от преди няколко месеца, не откривате топлата вода.
А на ДСК яма проблем, и вчера и днес плащах с такава.

ooooh! Стига де, то и аз съм все на мах да не се мина, ама при положение, че напоръчахме поне по 1-2 сака Wink сега може да се прежалим само с БД....някой, ако има код, дето пълни, а не празни картата ми, моля да пише на лични!  Praynig
 Joy
NaughtyА, така не е честно!
Защо на лични? Само ти да можеш да се възползваш!? Без да споделиш със съфорумките!  Whistling

# 574
    Здравейте, това може ли да се намали, че нещо не ми изкача вариант newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-de-sport.aspx?productid= … documentid=281810

# 575
аз като последен ламер да питам...нали от 1 година не съм пазарувала..
изпробвах де що код видях в темата но бутона ОК си остава сив и неактивен. Това ли е новият начин да разбереш ,че не се хваща кодът?. Преди изписваше невъзможността с червен надпис?? Thinking

# 576
Е да де момичето иска БД + подарък  Mr. Green
То така си е най-хубаво, пък и от миналите намаления така ни научиха  Laughing и сега всеки това искат  Laughing

# 577
изпробвах де що код видях в темата но бутона ОК си остава сив и неактивен. Това ли е новият начин да разбереш ,че не се хваща кодът?. Преди изписваше невъзможността с червен надпис?? Thinking

Изтрий последната цифра и я напиши пак ръчно. Опитай и след въвеждане на кода да натиснеш Ентър. Сиво се получава, когато има копи-пейс понякога.

# 578
благодаря!!!! Язък че вчера 2 поръчки пуснах без код.... ТЮх

# 579

Изтрий последната цифра и я напиши пак ръчно. Опитай и след въвеждане на кода да натиснеш Ентър. Сиво се получава, когато има копи-пейс понякога.

Момичета, според мен най-лесно става с копи-пейст и след това само едно цъкване на бутоните със стрелкичките - без значение в коя посока: ляво, дясно, нагоре, надолу - най-достъпни и удобни са за ползване, вместо да търсиш последната цифра  Peace При мен работи с всички браузъри.

# 580
  • Пловдив
Евче,аз само БД търсих но снощи до тази сутрин до 6 часа не ми се ловиха нито 73709,нито 73717 ,нито други,сега за щастие ми се хващат и двата  Hug

# 581
34509 БД над 29 евро

# 582
  • София
Да похваля код 46515 - намаля 30/55 + БД на стоки от новата колекция -  поръчах два чифта от тези маратонки адидас - http://www.laredoute.fr/vente-baskets-snice-bebe.aspx?productid= … mp;pos=2_n_adidas и прибавих ето тази изтривалка за баня - http://www.laredoute.fr/vente-gant-de-toilette.aspx?productid=32 … mp;prodsize=99999, за да стане сумата 55 евро и маратонките ми излезнаха 11 и 12 евро.Simple Smile

# 583
  • София
нещо за БД, под 29 евро  Rolling Eyes

# 584
нещо за БД, под 29 евро  Rolling Eyes

Май отрязаха всичко. Гадни франсета! Sad

До преди 15  мин. си даваха БД ...

Общи условия

Активация на акаунт