САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 59

• 84 479
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Eve, а означава ли това че например кода за чантата може да се налучква с размествания на буквите, т.е. да се правят различни комбинации? (както беше при купичките BOL MULTICO). Пробвах доста варианти, но си е Ce code est inexistant. Merci de modifier votre saisie
Да, означава.  Wink Но доста трудно се налучкват.  Tired

# 721
Токущо направих поръчка с QWQ49 и ми намали 20 евро , за което голямо благодаря на Ева

# 722
  • Пловдив
Момичета,моля ако някой знае как бих могла да  намаля това да ми каже Praynig  http://www.laredoute.fr/vente-tour-de-lit-pour-lit-bebe.aspx?pro … ross%20sell%20pdp Пробвах новите кодчет, но нито единия не се хваща Sad Благодаря!  bouquet

# 723
Момичета,моля ако някой знае как бих могла да  намаля това да ми каже Praynig  http://www.laredoute.fr/vente-tour-de-lit-pour-lit-bebe.aspx?pro … ross%20sell%20pdp Пробвах новите кодчет, но нито единия не се хваща Sad Благодаря!  bouquet

При мен става с QWQ49, намаля го на 9,90  Peace

# 724
При мен се намаля с QWQ49 на 9.90.Напиши целия код, а не го копирай!  Peace

# 725
  • Пловдив
Ами пробвах много начини и акаунти и не иска да се намали Sad Слагам и други артикули и само обиколника и не ще и не ще ooooh!

Извинявам се, стана, не съм въвела правилно кода, объркала съм една буква! Благодаря ви

# 726
# 727
Да попитам и аз нещо.... Имали по принцип (по скоро пускат ли) кодове 20/29 но да ловят и prix vert. Много ми се иска да намаля новия детски анцуг на adidas  Sad . И да попитам за тези трите кодчета до кога са валидни или не се знае? Благодаря предварително   bouquet

# 728
Eve, а означава ли това че например кода за чантата може да се налучква с размествания на буквите, т.е. да се правят различни комбинации? (както беше при купичките BOL MULTICO). Пробвах доста варианти, но си е Ce code est inexistant. Merci de modifier votre saisie
Да, означава.  Wink Но доста трудно се налучкват.  Tired
Sad Ми то май и за часовника е същото...Но важнато е че QWQ49 за сега работи безотказно! Хиляди благодарности още веднъж!   bouquet Благодаря ти, че те има  Heart Eyes

# 729
Момичета може ли да ми кажете как мога да намаля тези маратонки, искам да ги поръчам на моето мъжле ...предварително ви благодаря  Hug , пробвах доста кодове ,но не се получава Sad
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-shox-rivalry.aspx?produc … minipdp=undefined

# 730
  • София
Момичета може ли да ми кажете как мога да намаля тези маратонки, искам да ги поръчам на моето мъжле ...предварително ви благодаря  Hug , пробвах доста кодове ,но не се получава Sad
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-shox-rivalry.aspx?produc … minipdp=undefined

Намаляват се с 30Е с код 46515. Peace
От Спортдирект съм купувала същият модел за 24 паунда.Сега проверих ,но моделът е изчерпан.

# 731
  • София
Кодове:
PDG05 - SAC BLANC
QWQ49 - SET 4 PIECES BLANC
FRV48 - MONTRE NOIRE
Дават - 20 € / 29 € - 20 % PRIX VERT et Shopping prix  БД и подаръците

PDG05 - SAC BLANC и FRV48 - MONTRE NOIRE - дава ми че не съществуват - при мен ли е грешката, на някого хващат ли му се???
Вече използвах QWQ49 - SET 4 PIECES BLANC

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 16:13 от dioni

# 732
Не се ловят.Пробвай утре.  Peace

# 733
Случайно някой да има идея този подарък към кода как изглежда  newsm78

# 734
Кодове:
PDG05 - SAC BLANC
FRV48 - MONTRE NOIRE
Дават - 20 € / 29 € - 20 % PRIX VERT et Shopping prix  БД и подаръците

PDG05 - SAC BLANC и FRV48 - MONTRE NOIRE - дава ми че не съществуват - при мен ли е грешката, на някого хващат ли му се???
Вече използвах QWQ49 - SET 4 PIECES BLANC

Аз пробвах с разместване и налучках 3  кода, така че опитайте!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт