САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 59

• 84 487
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, отдавна не съм пускала поръчка, обяснете ми, моля. Копирам кода, но ОК не е активно. Това означава, че не лови, така ли?
Нищо не лови, а сменям 1000 пъти нещата Sad Много ме е яд!

П.П. Всъщност искам да поръчам само едно детско яке за 5 евро. Ако някоя от вас е съгласна да го включи към своята поръчка, нека ми пише на ЛС, моля
Ами кода не се копира, а трябва да се въведе ръчно, или ако копираш - два пъти натискаш Enter Peace

# 706
  • София
Момичета, отдавна не съм пускала поръчка, обяснете ми, моля. Копирам кода, но ОК не е активно. Това означава, че не лови, така ли?
Нищо не лови, а сменям 1000 пъти нещата Sad Много ме е яд!

П.П. Всъщност искам да поръчам само едно детско яке за 5 евро. Ако някоя от вас е съгласна да го включи към своята поръчка, нека ми пише на ЛС, моля

В първи пост пише :

С новия интерфейс  на сайта кодовете трябва да се въвеждат ръчно, за да стане активен бутонът ОК за въвеждане или просто да натиснете Enter
Става и с копи -пейст и Enter

# 707
  • София
Момичета, моля за помощ!
От сутрунта се мъча с какви ли не комбинации, но не мога да намаля тези маратонки:
http://www.laredoute.fr/vente-basket-takron.aspx?productid=32418 … minipdp=undefined
Моля ви помогнете, с какъв артикул и код мога да направя нещо?
Предварително благодаря!

# 708
Обери интервала след кода, за да ти светне бутона за Ок.

# 709
БЛАГОДАРЯ, момичета! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 710
Malechka   няма и да можеш имаш знак солдес -червения надпис

# 711
  • София
 newsm78 Не мога да намеря електронните каталози  newsm78 Може ли някой да даде линк!

намерих го, но не се намаляват и от там нещата с 20/29 Crossing Arms

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 13:54 от ketito

# 712
  • Варна
QWQ49 - SET 4 PIECES BLANC - хвана ми се и на мен, интересно, че трябваше да го напиша, а когато го копирам и слагам, хич не ми го отчете newsm78
Благодарности на Ева!  bouquet

# 713
45225 - невидях в темата да е посочено, но този код ми дава подарък PARFUM, няма БД.  newsm78

# 714
  • София
да, ама не е май точно така, защото например този бански няма знак prix vert или shopping prix, но ми го намаля с 20%, а не 20/29 - http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-trikini.as … minipdp=undefined
Всяко правило си има изключение, и преди се е случвало...
Доста голяма част от роклите и банските от предишната пролетна к-я не се влияеха от кодове.
Затова проба му е майката. Нагаждате си кода според артикулите, а не обратното....иначе се получава заплашително изпразване на картата без особена нужда!  Mr. Green

Какво ти изписва когато го сложиш кода , ако е това:

Цитат
Ce code est inexistant. Merci de modifier votre saisie

Това означава че кода не е наличен, в интерес на истината сутринта и трите кода ловяха , но като направих поръчката само този QWQ49 стана.
Кайо, веднъж използван, код от тази серия(например за чантата) не може да се ползва код за същия подарък на този акаунт.
Също така, специално за чантата кодовете са валидни за определен брой използвания...ако 1000 човека са пуснали с него, то на 1001 ще му изпише това Ce code est inexistant. Merci de modifier votre saisie
Може да се ползват и 3-те кода на 1 акаунт само по веднъж.
Кодовете за сета и часовника са многократни и предполагам, че повече хора ще се възползват от тях.

Относно условията, мислех, че пределно ясно още веднага написах какво и с колко намаляват, ама явно е по-лесно да се пита непрекъснато, отколкото да се погледне следващото изречение след кода...

45225 - невидях в темата да е посочено, но този код ми дава подарък PARFUM, няма БД.  newsm78
До вчера този код даваше БД над 39 е и беше на началната страница на Ларедут, а днес ми изписва, че е изтекъл... L'offre ne peut être appliquée. La date de validité de cette offre est expirée

newsm78 Не мога да намеря електронните каталози  newsm78 Може ли някой да даде линк!
В първия пост....

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 13:07 от Evа

# 715
.....
До вчера този код даваше БД над 39 е и беше на началната страница на Ларедут, а днес ми изписва, че е изтекъл... L'offre ne peut être appliquée. La date de validité de cette offre est expirée

Явно не е, защото на мен ми се хваща, ама то няма БД и какък ще да е този парфюм ...  newsm78

# 716
Момичета регистрирах втори акаунт с покана от мен .Кога трябва новия акаунт да получи код за намаление искам да направя от него поръчка за да получа ваучър на стария акаунт. Няма още код.Да не би да не съм направила нещо както трябва.

Да си побутна въпросчето

# 717
Цитат
Кайо, веднъж използван, код от тази серия(например за чантата) не може да се ползва код за същия подарък на този акаунт.

Знам го това (чета подробно всичко), просто сутринта и трите кода ловяха при мен, но когато хванах да поръчвам този с чантата и часовника вече не ставаха, както си написал и ти след допределен брой ползвания явно вече са не активни.  

Тези 3 кода са перфектни, просто трябва малко играчка и се получава страхотен резултат. Не са им сложни условията, така че не е трудно.

# 718
  • София
Момичета регистрирах втори акаунт с покана от мен .Кога трябва новия акаунт да получи код за намаление искам да направя от него поръчка за да получа ваучър на стария акаунт. Няма още код.Да не би да не съм направила нещо както трябва.

Да си побутна въпросчето
Заповядай - http://zonapromocode.com/pokana_na_priatel_v_laredoute

# 719
Eve, а означава ли това че например кода за чантата може да се налучква с размествания на буквите, т.е. да се правят различни комбинации? (както беше при купичките BOL MULTICO). Пробвах доста варианти, но си е Ce code est inexistant. Merci de modifier votre saisie

Общи условия

Активация на акаунт