САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 59

• 84 517
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, има ли начин да се актуализират кодовете от 1 стр? Т.е. такива, които вече ги няма да се махнат от добрите пръсти, които създават тази тема?
Благодаря за пореден път за темата, виждам, че има нови подаръци, няма БД, ама все пак си е подарък - ако ще се плащат 6 Е, поне да има нещо като наградка. Hug

Заповядай.
http://zonapromocode.com/goliamo-zimno-namalenie-laredoute#more-337
Само при нова тема се обновяват.  Peace

# 661
  • София
Привет момичета  Hug
един въпрос, който мисля, че е за тук. Всички пазарувате маратонки. Това означава ли, че сега е момента? Това ли са най-изгодните кодове за прикс верт? Нямам наблюдение досега, колко пъти в годината се пускат.  Thinking
Ами, 2 пъти в годината пускат кодове за при вер.
Силно се надяваме след намаленията да пуснат и -20/29 , който също да намалява при вер и шопинг при....ама знае ли човек.. newsm78
И аз чакам малко да се опарича, та да поръчам маратончици на децата.  Mr. Green
Ако си си харесала вече, не се чуди, поръчвай, стига да те устройват като цена, а и е добре да имаш още нещо, до 55 евро, за да е пълна изгодата.  Peace

Чайче, Lecce  ти е отговорила вече...би трябвало да знаеш, че пост може да се редактира от автора до 24 часа...  Peace Няма как  да тормозя мод да добавя непрекъснато новите кодове в първия пост.

# 662
Голямо кодифициране падна днес!
Ето ще напиша кои кодове стават и кои не - изписах две страници!
Аз се възползвах от 46523 и направих поръчка за три неща за детето - маратонки, рокля и блуза - всичко без доставка и ми излезе 30 евро. Доволна съм! кодовете проработиха, но трябваше да размърдам кошницата наистина.
Аз все още си търся код като 48364 - голяма работа е тоя код: даде ми мин седмица БД и подарък чанта. Ако има друг такъв код, моля пишете!
От кодовете на 1 стр и из другите форуми ето кои не работят при мен:
50121 - чантата е изчерпана!
60941 - не;74381 - не;70866 - не;50105 - не;47619 - не;48461 - не;40177 - не;74381 - не;60941 - не

Безплатна доставка ми даваха: 73695;61158;34282;35831;73709;73717;75361;45225;42048;27723;28703;42048;

Много е сложно!
Успех!

# 663
  • София
Голямо кодифициране падна днес!
Ето ще напиша кои кодове стават и кои не - изписах две страници!
Аз се възползвах от 46523 и направих поръчка за три неща за детето - маратонки, рокля и блуза - всичко без доставка и ми излезе 30 евро. Доволна съм! кодовете проработиха, но трябваше да размърдам кошницата наистина.
Аз все още си търся код като 48364 - голяма работа е тоя код: даде ми мин седмица БД и подарък чанта. Ако има друг такъв код, моля пишете!
От кодовете на 1 стр и из другите форуми ето кои не работят при мен:
50121 - чантата е изчерпана!
60941 - не;74381 - не;70866 - не;50105 - не;47619 - не;48461 - не;40177 - не;74381 - не;60941 - не

Безплатна доставка ми даваха: 73695;61158;34282;35831;73709;73717;75361;45225;42048;27723;28703;42048;

Много е сложно!
Успех!
А колко време щеше да си спестиш, ако беше надникнала тук - http://zonapromocode.com/goliamo-zimno-namalenie-laredoute
За друг път да знаеш!  Peace Както писах преди малко, първия пост на темата не може да се актуализира непрекъснато, затова се получава да липсват актуални кодове там...

# 664
Заповядай.
http://zonapromocode.com/goliamo-zimno-namalenie-laredoute#more-337
Само при нова тема се обновяват.  Peace
Мерси! Честно казано линка си го сейфнах, защото не разполагах с тази страничка. Hug
И аз не бях попадала скоро на код, който да хваща и ПРИ ВЕРТ, изгоден е. Ако не можеш да харесаш нещо още, може да  се комбинираш с някого:)
Слава, не е толкова сложно, просто понякога е по-лесно човек да попита, отколкото да чете около 10-15 страници с всякакви коментари.  Или от време на време като се намери някоя добра душа, пък като направи един разбор на нещата от последната седмица да кажем- тогава услугата е направо много голяма! Peace

# 665
Искам да купя на детето играчки - да чакам ли някакви кодове, намаления и направо да поръчвам? Страх ме е да не се изчерпа.

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 09:48 от Слава

# 666
  • София
.... просто понякога е по-лесно човек да попита, отколкото да чете около 10-15 страници с всякакви коментари.  Или от време на време като се намери някоя добра душа, пък като направи един разбор на нещата от последната седмица да кажем- тогава услугата е направо много голяма! Peace
На ЛС ли да бъде ежеседмичния бюлетин?

То е ясно, че каквото и да се прави, винаги за някого няма да е достатъчно...

Слава, в момента е на добра цена, по принцип играчките не се намаляват с код с повече от 30%, изчакай 3 фаза от намалението, може да му смъкнат още 5%....

# 667
  • Русе
35939 - Изпратиха ми този код за БД над 29Е

# 668
Привет момичета  Hug
един въпрос, който мисля, че е за тук. Всички пазарувате маратонки. Това означава ли, че сега е момента? Това ли са най-изгодните кодове за прикс верт? Нямам наблюдение досега, колко пъти в годината се пускат.  Thinking
Ами, 2 пъти в годината пускат кодове за при вер.
Силно се надяваме след намаленията да пуснат и -20/29 , който също да намалява при вер и шопинг при....ама знае ли човек.. newsm78
И аз чакам малко да се опарича, та да поръчам маратончици на децата.  Mr. Green
Ако си си харесала вече, не се чуди, поръчвай, стига да те устройват като цена, а и е добре да имаш още нещо, до 55 евро, за да е пълна изгодата.  Peace

Чайче, Lecce  ти е отговорила вече...би трябвало да знаеш, че пост може да се редактира от автора до 24 часа...  Peace Няма как  да тормозя мод да добавя непрекъснато новите кодове в първия пост.

Евка, едно голямо Благодаря от мен Hug   bouquet

# 669
http://www.laredoute.fr/vente-panty-push-up-taille-haute-microen … =1&pos=28_n_n

Малко помощ ако може,има ли код с който мога да го намаля?

# 670
Благодаря за отговорите и интересните предложения  bouquet

# 671
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-duramo-3-m.aspx?producti … mp;pos=8_n_adidas
Дайте съвет как да ги намаля. Благодаря предварително

# 672
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-duramo-3-m.aspx?producti … mp;pos=8_n_adidas
Дайте съвет как да ги намаля. Благодаря предварително
Преци, а ти с какво пробва Wink
Може да е хапещо, ама това не е лошо, когато иска някой помощ да каже преди това какво е опитал, най-малко тези, които смятат да предложат идеи и обикновено ги пробват!! да знаят кое да не правят Wink

Така..става работата за тези маратонки, само си харесай нещо за 5 Е от новата колекция
Линк към нея Wink
"нещото трябва да е поне 5Е, за да ти се хванат кодовете намалящи 30 от 55Е, може да пише както на маратонките под цената ПриксВерт
кодовете са:
46515 и 46523
Шопинг прикс не става.
Примерно маратонките+този потник: http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-coton-bio-enfant-garcon. … =2&pos=38_n_n
и т н Wink харесай си нещо на цена 5-6Е  Peace

# 673
Мерси Ани  bouquet

# 674
може ли да ми помогнете с някой код за БД , който да не е с мин. стойност на поръчката от 29 евро - ограничена съм финансово а много искам да направя подарък на детето си с нещо  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт