Re: Бременни майки в чужбина - 34 тема

• 27 021
  • 701
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте на всички отново, но така да се каже влезнахме в "матрицата"

Нашето прекрасно чудо РАЯ се роди на 11.1.11 и все още не може да и се нагледаме.  Мерки 2800 гр. и 50 см. Дълги и големи крачета и пръстчета, рошава главичка и плътни устни като на тати.
Много сме щастливи. Не можем да се отлепим от нея. Раждането беше трудно, но с незаменим резултат.
Пожелавам на всички да изпитат това чувство.

# 151
  • WA, USA
Агент, писах ти на лични ама ти е пълна пощата - да ти кажа тук, че ми стана много мило че ме мислиш  bouquet Аз се възстановявам светкавично, мислех че второто секцио ще ме съсипе физически, но съм се лъгала. В четвъртък ми махнаха стейпълите и не съм пила повече ибопруфен  след това. Почти не ме боли вече, а и доста добре изглежда, най-после се престраших да я погледна операцията. Малчо е прекрасно детенце и ни се усмихва постоянно като му говорим или целуваме.

Герчи, дано скоро всичко е зад гърба ви и да се радвате един на друг без тревогите.

Пепинка, честита малка Рая!!!! Прекрасно име сте й избрали, да го носи със здраве!

# 152
Има едно кремче на Motherlove - Nipple cream, на мен много повече ми помага от Лансинох-а. Не ми се напукаха или изсушиха зърната изобщо, въпреки че малкият е залепен за мен нон стоп.
Много е хубаво, че всичко върви гладко. Hug
Но може и да не е от крема, а по-скоро, че не ти е за първи път. Аз си купих голяма туба Лансинох

Аз се кълна само в Motherlove - Nipple cream.  Peace От Лансинох нямах никаква полза. За протокола - за първи път кърмя.

за мен великото мазило за разранени гърди е (но e с рецепта!):
http://www.pregnancy.org/article/all-purpose-nipple-ointment-apno

Това е доста тежка артилерия. Ако няма млечница/гъби, не бих го ползвала.

# 153
Pepinka, честита ти Рая, много щастие ви пожелавам    bouquet

# 154
ПЕПИНКА, ДОБРЕ ДОШЛА НА ВАШАТА ПРЕКРАСНА ПРИНЦЕСА!!!!ДА ВИ Е МНОГО ЩАСТЛИВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!

# 155
Pepinka, честита дъщеричка! Нека тя ви донесе много радост!

# 156
Добро утро!
[Pepinka, добре дошла на малката принцеса! Да ви е жива и здрава и само хубави емоции да имате с нея.

Аз съм тук, все още Simple Smile)) То до термин имам няколко дни, де, ама все си мислех, че беборан ще ни изненада по-рано.
Уф, тел-а ми звъня няколко пъти, та забравих какво тръгнах за пиша Simple Smile
За кърменето - нямам никакъв опит, но тук препоръчват чист ланолин за мазане и вероятно ще пробвам именно това при нужда. Щото всичките мазила са на ланолинова основа, всъщност.
От днес прекратявам сериозните обиколки из центъра, че в събота пак имах фалшива тревога и реших, че ми изтичат водите. Ще се моткам в квартала явно.

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 10:59 от Shamsina

# 157
Пепинка,честито! newsm51Добре дошла на малката Рая-да расте здраво,усмихнато и послушно дете!На теб-бързо възстановаяване!  bouquet[/size]
November Rain,благодраря ти много за съвета!Ще изчакам утрешния преглед и среща с доки и след като чуя становището,ще реша какво да правя!Не се притеснямай,нямам проблем да говоря за това!
 sipirumi,благодаря!Как сте с Павел? Hug
  Agent Provocateur ,не ме е страх от самото амино,а от евентуалните резултати,макар че казват че няма причина да се повтори предишната ми бременност(беше с еднояйчни близнаци,завършила с две смърти на едно неродено и едно родено бебе)
gerchy ,благодаря ти,мамче! HugНикого не притесняваш,толкова се радваме че пишеш при нас,прави го  винаги когато искаш!Надявам се да се радваш пълноценно на времето с малкия Ален!Дано се чувстваш по-добре и лечението да даде очакваният ефект!Прегръщам те! Hug
Shamsina ,стиснати палци и за теб!
 На всички които не съм споменала поименно,пращам по една силна и голяма прегръдка! Hug Hug Hug
Ще пиша непременно утре следобяд,как е минало!Успешна седмица на всички!  bouquet

# 158
  • Plovdiv - Thessaloniki
Честита малка принцеса Рая на Пепинка - да е живо, здраво и будно дете!   newsm51
Поздрави и лека седмица на всички!  bouquet

# 159
Пепинка - Честита ви дъщеричка, не само че ми е адашка, но и е само 4 дни преди моя рожден ден (15 Ян.). Желая и много здраве, безгрижно детство и много късмет в живота  Hug

# 160
  • Rennes, France
пепинка - честита ви РАЯ...Да ви радва, да расте здраво и щастливо дете  bouquet Heart Eyes

Шамсина - успех и да мине по вода Hug Praynig
Ели - стиснати палчета Praynig

Чета ви коремчета...да ви наглеждам. За кърменето - споко, мислете позитивно - дали с плач, дали ссъ силиконка, ако имате желание - ще стане Peace Heart Eyes

# 161
  • далечно
пепинка, честита дъщеричка -  много здраве и късмет и желая   bouquet

ели, да споделиш утре, толкова положителна енергия се изсипва от тази тема към теб, дано помогне  Hug

аз утре съм на преглед пак, да видим каква е ситуацията и дали ще искат да ме отпратят обратно на работа, знаейки каква е ситуацията в момента в офиса съм в тих ужас от тази възможност. За по-пълна веселба имам съмнения, че Мартин е с варицела - още не са избили пъпките (т.е. са малки червени петънца, а не типичните варицелски мехурчета), така че педиатърът също не потвърди (но каза, че на такова му прилича и да се чуем след 2 дни да рапортувам избили ли са). Преди Коледа от техния клас доста деца бяха с варицела - може би е по-добре да я изкара педи да се роди бебето. Иначе аз от моите серологични изследвания в началото на бремеността не можах да разбера имам ли имунитет, но майка ми потвърди, че съм я карала   Mr. Green. дядото-помощник си тръгва тази вечер

на всички нови мами - приятни мигове с поспаливи бебоци и безпорблемно кърмене.

# 162
   Пепинка, честита дъщеричка! Да е жива и здрава и много да ви радва  bouquet

# 163
Pepinka,да ви е жива и здрава Рая и много,много да ви радва!  bouquet На теб желая бързо възстановяване,за да можеш по-скоро да се насладиш напълно на моментите си с нея!
Ели,не се намесвам много,защотото нали ти казах не искам да развалям добрия тон на темата...толкова радост цари от тук и аз цоп  Tired ,но пък за сметка на това не съм спряла да ви чета поне сега имам възможност!
На всички останали много  Hug

# 164
  • далечно
gerchy, дръж ни в течение как са нещата при теб, естесвено ако за теб не е прекалено лично...Аз лично не мисля, че темата е само за честитки, а и за обмен на информация и подкрепа  Hug Аз не се досрамях да я "разваля" споделяйки не толкова розови  събития около моята бременност и получих информация и кураж   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт