Re: Бременни майки в чужбина - 34 тема

• 27 009
  • 701
  •   1
Отговори
# 585
Привет Hug

Като си говорите за времето, любима тема Laughing, тук вали сняг на парцали Wink
За бебчето, живот и здраве, трябва да си взема количка всъдеход, ако искам да се разхождаме зимата без проблеми hahaha

Зоуи Hug

Може ли и на мен логин-а за албумчето.

Прекрасен ден на всички Heart Eyes

# 586
честита баба марта коремчета    bouquet пожелавам на всички спокойни и слънчеви мартенски дни и да растат здрави, бели и червени, пухкави бебчета в тумбачетата  Hug

# 587
ЗдравеЍте!!!

Ето ме и мен, наЍ-после пишеща на кирилица Laughing!
На прегледа  миналата седмица чухме тоновете на бебчо, но само това.Не са ми дошли картите за застраховката и сме малко с вързани ръце.Но доктора каза , че за сега е ОК да изчакаме.

Zoie, чакаме вече хубави новини  bouquet

LadyDidi, за колко време се прибирате в BG.Може би вече си го споменавала  newsm78.И на мен ми се прибира , но тази година ще се пропусне,няма как.

Winy,браво, че всичко е приключило в твоя полза , че за съжаление не винаги е така ,дори и да си в правото си.Повече не трябва да се ядосваш с некомпетентни служители.

Малеее, тази латиница за последните 8 години ме е усакатила, до този извод стигнах. newsm78
Приятна вечер на всички,а в Европа-сладки сънища  bouquet

# 588
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Да здрави и засмени със здрави бебчета в корема, които да си дойдат, когато им е отредено.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 589
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МИЛИ МОМИЧЕТА!!!БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ , РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ!!!

# 590
  • Plovdiv - Thessaloniki
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА!
Нека накичвайки се днес с бяло-червения символ на здравето и пролетта, повикаме всички онези хубави неща, които често си пожелаваме, в живота си отново! Нека растат здрави бебчетата в нас, а когато излязат ни направят най-щастливите на света!    bouquet

# 591
Честита Баба Марта, момичета!
На всички мамчета 2 в 1 пожелавам щъркелът да ги направи много щастливи, а на мамчетата, които гушкат вече бебенца да са им много здрави и щастливи, с румени бузки и засмени  Heart Eyes
Моята мартеница за всички вас е в аватара ми  Laughing

Svetty, най-вероятно ще остана до края на май, поне един месец след раждането. Засега така са плановете, дано да не се объркат нещо.

# 592
  • Edinburgh-UK
Честита Баба Марта мили момичета!Бъдете много щастливи и по едно сладко бебе на финала 

# 593
  • WA, USA
Честита Баба Марта на вас и семействата ви! Много здраве и щастие да ви носи и прекрасни моменти до и на финала!

# 594
Честита Баба Марта на всички бъдещи и настоящи мамчета!  bouquet
Здрави ,усмихнати и щастливи дабъдат рожбите ни и ние!!! Praynig

# 595
Честита Баба Марта на всички, големи и мънички Heart Eyes Бели и червени, румени, засмени.

Зоуи, да не би малка мартеничка да чакаме днес Hug

Аз вчера бях на преглед при общопрактикуващата лекарка. Прегледът включваше претегляне /придружено с продължителни възклицания от страна на сестрата, как може да тежа само 99 паунда и колко съм тежала преди това Laughing/, мерене на кръвното 108/70, нормално за мен. Измерване на разстоянието от пубисната кост до пъпа и даване на урина.
УЗ и кръвните изследвания предстоят в петък.

Аз имам въпрос от коя седмица нататък се опитват да чуят тоновете на бебето през корема. Малко не го обясних както трябва, но се надявам да сте ме разбрали Blush

# 596
Галче Hug,ако правилно съм разбрала питаш за засичането на сърдечна дейност с коремен ехограф или доплер?Ако е така да кажа че на мен ми ги засякоха в 7 седм +2дни!
Зоуи,чакамете те и не спираме да ти пращаме позитивна енергия! Praynig
Нелинка,как си,пазиш ли се? Peace
Уини,ама перипетии имаш!  bouquet

# 597
Ели, всъщност питам точно без ехограф като слушат бебето, кога започват. Защото тук ако бременността е нормална се полагат 2 ехографа един в 11-14седмица и един в 18-20седмица. И да не би моята лекарка да пропуска нещо. А иначе аз не че знам коя седмица съм точно Joy Ама някъде 11 седмица би трябвало да съм.

# 598
Честита баба Марта и от нас! Живи и здрави всички!

Аз не съм писала тези дни, ама нещо доста работа ми се беше насъбрало...

Чета, чета, аха да видя, че бебчето на Зоуи се е родило, а то - още в коремката на мама. Дано всичко мине лесно и добре, Зоуи. Hug

Галче, тук мерят тоновете на всеки преглед - дори при общопрактикуващия лекар, но е с коремен ехограф. Peace

Хубава вечер ви желая - отивам да приготвя нещо специално за вечеря - нали е празник! Mr. Green

# 599
Галче, тук дори като бях на УЗ не слушаха сърцето, само засякоха, че има дейност. Акушерките започват да слушат с Доплер едва след 20та седмица, преди това им е забранено, защото има шанс и да не успеят да го намерят и да те шашнат. Но моята ме чу в 16та и го намери мигновено. Навсякъде процедират по различен начин.

Общи условия

Активация на акаунт