След "1001 нощи" Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 157(16)

• 33 880
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
marman,благодаря!  bouquet  bouquet
Явно тук са откъси от филмите,в които участва  Мерием  и   навсякъде е много различна.
Хареса ми в първата серия на ВВ ,вярвам,че ще се справи добре с ролята си на Хюрем.

# 121
Бабчи,marman,за информацията!!  bouquet  bouquet

# 122
marman,благодаря!  bouquet  bouquet
Явно тук са откъси от филмите,в които участва  Мерием  и   навсякъде е много различна.
Хареса ми в първата серия на ВВ ,вярвам,че ще се справи добре с ролята си на Хюрем.

Оказва се, че е участвала в доста филми, а изглежда много млада.

# 123
Първото нещо, което си помислих, когато прочетох превода на Варна за предаването, в което ще участват Халит, Небахат и сценаристката беше споменът ми за този сладък, мустакат водещ и свещичките, които горяха в едно негово предаване...Той води толкова спонтанно и позитивно, че няма как да не запееш, ако си помолен...После стигам до поста на Мари и виждам кого - мустакатко - и любимия Халит...Поне ще им се наслаждаваме непрекъснато, особено при този рейтинг ще ги канят често...Сега продължавам с постовете нататък.
Варна, ти сподели, че имаш ново любимо хоби - да правиш преводи, а моето любимо хоби стана да чета твоите прекрасни преводи! А как ги чакам само, ако знаеш, с какъв трепет ги чета...Благодаря ти за всичко! Hug
Мари, на теб за снимката! Hug А числото 1001/използвала си го в поста си/ ни стана  вече като нарицателно! Мисля, че ни е любимо...  Grinning Grinning

Благодаря на всички за хубавите неща, които споделяте в темата! Хубава вечер на всички! Hug

# 124
  Türkiye bu kadını konuşuyor!Muhteşem Yüzyıl’ın, “Hürrem”i Meryem Sahra Uzerli! Video

http://www.utanmazmedya.com/index.php/2011/01/07/turkiye-bu-kadi … hra-uzerli-video/

Тук има видеоматериал с  Meryem Sahra Uzerli.

В статията пише познати неща за Мерием и филма. Участвала е в редица сериали, филми и театрални постановки в Германия. Пишат, че е получила много висока оценка и одобрение от зрителите след първата серия на ВВ и че я сравняват по форумите с Дрю Баримор.

# 125
marman,благодаря!  bouquet  bouquet
Явно тук са откъси от филмите,в които участва  Мерием  и   навсякъде е много различна.

Оказва се, че е участвала в доста филми, а изглежда много млада.
Наистина изглежда много млада.Не си спомням подробности,но от добрия й немски личи че е прекарала доста време в Германия.Добре се справя и с английския.А може би владее и руски -ако тези фрази не са заучени специално за ВВ.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 19:38 от fresh13

# 126
Варна,благодаря ти! Hug Hug Hug

# 127

Сетих се, че по-рано днес в турския форум дискусията беше на тема " Ще отпрати ли Сюлейман съпругата си или ще прекара нощта с нея" и някой беше  писал : " Е, не върви  цял (koskoca) падишах да каже: " Скъпа, боли ме главата." Joy

# 128
Четейки поста на Mydream,си спомних нещо..
Не гостуваха ли в предаването на този водещ преди време Халит и Нургюл?
И точно те пяха? Laughing
А той се опитваше да им припява  и се усмихваше през цялото време! Laughing

# 129
Четейки поста на Mydream,си спомних нещо..
Не гостуваха ли в предаването на този водещ преди време Халит и Нургюл?
И точно те пяха? Laughing
А той се опитваше да им припява  и се усмихваше през цялото време! Laughing

Точно така. И Берг е пяла в неговото предаване. Слагани са по-рано в темата клипове от участието им. Някои, ако ги е запазил може да ги припомни.

# 130

Сетих се, че по-рано днес в турския форум дискусията беше на тема " Ще отпрати ли Сюлейман съпругата си или ще прекара нощта с нея" и някой беше  писал : " Е, не върви  цял (koskoca) падишах да каже: " Скъпа, боли ме главата." Joy
Варна   Laughing Hug
Няма ,няма да я отпрати,така мисля аз! Laughing
Разочарован е,но ще се справи! Laughing

# 131
Гледам снимката и си мисля за Небахат. Много е чаровна.  Страшно й отива ролята. Кой знае какво удоволствие и удовлетворение е изпитала, когато са й предложили да се включи в проекта.
Това е страхотно признание за харизмата и таланта, който носиш. За Халит също.

Клиповете от участието в предаването на този водещ.
С Берг.
http://www.youtube.com/watch?v=2kfHsyIs-Xw&feature=related
С Халит и Нургюл.
http://www.youtube.com/watch?v=XXJ_38e3ZDc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=2x6exM2pGRI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=V5ZkNmsZ1x4&feature=related

Мисля, че точно в това предаване Нургюл казва много хубави неща за Халит.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 19:29 от Mydream

# 132
# 133
Mydream,благодаря ти,че ни припомни тези клипчета!  bouquet  bouquet
Винаги с удоволствие ги гледам! Hug Hug Hug

# 134
  • Варна

ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА! Hug Hug Hug

ТОЛКОВА СТЕ ЧАРОВНИ И СЛАДКОДУМНИ,      bouquet   че ще превъзмогна болката
     и поне за малко ще се включа в разговора.  newsm53
     И как да се удържи човек след такава премиера да не коментира?!    newsm03
     Това което ми идва да възкликна е :

ВЕЛИЧЕСТВЕН, ДОСТОЛЕПЕН, ВЕЛИКОЛЕПЕН!

ХАЛИТ ЗАВОЕВАТЕЛЯТ ПРИСТИГНА НА КОН И НИ ПОКОРИ! ОТНОВО! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

Общи условия

Активация на акаунт