След "1001 нощи" Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 157(16)

• 33 834
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
БЕЗКРАЙНА ПЕСЕН- 17 епизод

Отчаян след разправията с майка си Сервет е принуден да забрави за идеята да се преместят в Истанбул. Но лесно няма да се предаде. С помощта на Неджип изработва детайлен и перфиден план да се отърве завинаги от Ферайе. В това време тя, не подозирайки нищо, изживява сладкото вълнение на миговете около отварянето на магазина. Връзката на Месут със Селма, започнала на шега, става все по-сериозна.

И нещо, което сигурно няма да ви се хареса. От тази събота БП ще се излъчва от 22.30. Добре че поне е събота срещу неделя.

# 46
Явно Ферайе става жертва на този пъклен план, чийто съставители са Сервет и Неджиб. Каквито и да са били сценаристите, не можахме да предвидим тази комбинация на болните мозъци на двамата. Добре, Сервет мрази Яман заради Белгин Филиз и Селма, но Неджиб?!!!! Толкова ли му е безразличен Яман? Даже не безразличен, трябва изобщо да не те интересува как ще се почувства другият. Дори и Ферайе да е извършила нещо, ако ти искаш да кажеш на брат си, за да го предпазиш, ще се чудиш какъв по-безболезнен начин да избереш, за да не му причиниш болка.  А ако лъжеш, ако си скроил такъв гнусен номер, що за човек си...Кой знае в какъв капан попада горката жена...? Кой знае и как ще се представят нещата на Яман? Не ми се мисли Яман като разбере истината, колко горчиво ще съжалява за този шамар...За кого ще има прошка и за кого възмездие...
Имало и по-лошо от Захиде...Наречено Сервет+Неджиб!!

# 47
И нещо, което сигурно няма да ви се хареса. От тази събота БП ще се излъчва от 22.30. Добре че поне е събота срещу неделя.

Варна   bouquet

Имам чувството, че нарочно съботират този сериал - 10 пъти му смениха излъчването  Rage Rage Rage

# 48
  • В тъмната гора.
Мишел, изключтелна личност е тази Елиф Шафак! Много съм ти признателна, че ме "запозна" с нея.  Hug Hug Hug
От кога е интервюто и беседата от видеото? Има ли преведени на български книги от нея?  Къде да намеря списък на книгите й на английски?
Прекрасно е да има такива жени в света! Прекрасно е, че и ти сподели инфото си с нас!   bouquet   bouquet  bouquet

Ето първата й преведена книга на български.
http://www.helikon.bg/books/76/152581_liubov.html

# 49
Варна,благодаря ти за превода! Hug Hug Hug
Мишел,и на теб за линка на книгата!  bouquet  bouquet

# 50

Аз допусках, че причината за обтягане на отношенията между Ферайе и Яман няма да е истината за Топрак. Прекалено рано е Яман да научава.

# 51

Аз допусках, че причината за обтягане на отношенията между Ферайе и Яман няма да е истината за Топрак. Прекалено рано е Яман да научава.

Аз също мисля,че причината за разрива ще е друга.Може би Топрак въобще няма да бъде изтъкнат като"довод"..Тук има нещо друго-скрито,добре изпипано,което ще съсипе Ферайе,ще съсипе и Яман.Какво трябва да си разбрал,за да удариш човека,когото обичаш?!Някаква ужасна"истина".Та нима ,ако разбере за Топрак,Яман ще сигне дотам да посегне на Ферайе?!Да,ще бъде шокиран,ще се чувства излъган и предаден, и все пак...
Вече не знам какво да предполагаме.
Истината е,че Сервет няма да се спре пред нищо,а Неджиб..Неджиб още не съзнава какво  прави в стремежа си да  се докаже .От една в друга грешка влиза и ето докъде стигна,да се изправи окончателно  срещу брат си.

# 52

Благодаря, Мишел  Hug Hug Hug

# 53
  • на морето
Здравейте скъпи дружки !

Специални благодарности на Mydream за новата темичка !  bouquet  bouquet  bouquet

Мишел    bouquet  bouquet  bouquet , Елиф Шафрак е наистина великолепно попадение - книгата е прекрасна , а презентацията й мога да я гледам винаги  и пак да ме вълнува . Харизматична и изключително еродирана личност е дамата , поне според мене !

На всички  именници днес , ими на именниците около вас - здраве , късмет и щастие ! Нека името им да ги закриля !  Hug Hug  bouquet Hug Hug

# 54
    Ако допуснем, че проблемът между Фери и Яман не е Топрак, тогава имам много грозно предположение - Сервет даде някакъв пакет, в който предполагам има пари.Това може да бъде предадено на Яман така, че тя е имала отношения преди да се омъжи за него със Сервет или Неджиб.И то е предадено на Яман по убедителен начин (намира парите; ако помните къщата ,в която живееше Ферайе с приятелката си беше уредена от Сервет или нещо друго).

Преместването на началния час означава ли, че е свързано с нисък рейтинг?

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 23:17 от marman

# 55
Muhteşem Yüzyıl"a Arınç'tan Tepki

06 Ocak 2011, 21:35  Haber Oku

Bülent Arınç, Kanuni Sultan Süleyman döneminin anlatıldığı ''Muhteşem Yüzyıl'' dizisiyle ilgili...
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kanuni Sultan Süleyman döneminin anlatıldığı ’’Muhteşem Yüzyıl’’ dizisiyle ilgili, ’’endişe ve üzüntü içinde’’ olduğunu belirtti.
Arınç, ’’Şikayetleri süratle dikkate alacağız ve kanun çerçevesinde gereğini yapacağız’’ dedi.
Meclis Genel Kurulu’nda RTÜK Yasa Tasarısı’nın görüşmeleri sırasında bir televizyon kanalında başlayan ’’Muhteşem Yüzyıl’’ dizisiyle ilgili tepkilere yönelik soruya cevap veren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Ben de şahsen endişe ve üzüntü içindeyim" dedi.
Arınç, RTÜK’ün önleyici bir imkanı bulunmadığını anımsattı ancak kamuoyunun tepkilerini dikkate alarak televizyonun bunu kendiliğinden kaldırmasının düşünülebileceğini söyledi.
Arınç, "Sadece Atatürk ile ilgili hatırasına alenen hakareti suç sayan bir kanun yürürlüktedir. Bunu diğer tarihi şahsiyetler için de geçerli kılmak herhalde mümkün değil. Ancak tarihimizin önemli şahsiyetlerini olduğundan başka türlü görerek küçültmeye, aşağılamaya çalışan ne olursa olsun karşılığını bulmalıdır" diye konuştu.
Söz konusu dizide Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman, harem ve içki düşkünü biri olarak tanıtılıyor. Dizi, tanıtım fragmanının yayınlanmasının ardından kamuoyunda büyük tepki görmüştü

http://www.haberoku.net/haber/140434-muhtesem-yuzyila-arinc39tan-tepki.html

# 56

Bitmeyen Şarkı Gitti Yahşi Cazibe Geldi

Atv Cumartesi gününde değişiklik yaptı.

Cumartesi akşamlarının iddialı dizilerinden Bitmeyen Şarkı ve Yahşi Cazibe'yi çatısı altında tutan Atv, iki dizisinin yayın saatlerini değiştirdi.

Yahşi Cazibe'nin son haftalarda yakaladığı başarıdan sonra, Atv diziyi birinci kuşağa çekti. 8 Ocak Cumartesi akşamı itibariyle Yahşi Cazibe saat 20:00'da, Bitmeyen Şarkı ise ikinci kuşakta yayınlanacak.

http://www.dizifilm.com/haberler/bitmeyen-sarki-gitti-yahsi-cazi … e-geldi-8823.html

# 57
За Новата тема поздравление и благодаря!!

# 58
Здравейте скъпи дружки !

Специални благодарности на Mydream за новата темичка !  bouquet  bouquet  bouquet

Мишел    bouquet  bouquet  bouquet , Елиф Шафрак е наистина великолепно попадение - книгата е прекрасна , а презентацията й мога да я гледам винаги  и пак да ме вълнува . Харизматична и изключително еродирана личност е дамата , поне според мене !

На всички  именници днес , ими на именниците около вас - здраве , късмет и щастие ! Нека името им да ги закриля !  Hug Hug  bouquet Hug Hug

Аше, благодаря ти за подкрепата.  Hug HugДнес преди да я публикувам ти писах, но пощата ти е пълна.
И на теб - хубави зимни празници и ползотворни делници! Hug

# 59
   Ако допуснем, че проблемът между Фери и Яман не е Топрак, тогава имам много грозно предположение - Сервет даде някакъв пакет, в който предполагам има пари.Това може да бъде предадено на Яман така, че тя е имала отношения преди да се омъжи за него със Сервет или Неджиб.И то е предадено на Яман по убедителен начин (намира парите; ако помните къщата ,в която живееше Ферайе с приятелката си беше уредена от Сервет или нещо друго).

Преместването на началния час означава ли, че е свързано с нисък рейтинг?

Марман, твърде възможно е предположението ти. Ще бъде много цинично да въвлекат Ферайе в подобна история. Жалко за съвестта на Неджип. Сервет - той няма такава. Защо и Неджиб толкова мрази Ферайе?! Защо?! Или брат си?!

Колкото до рейтинга - не знам дали затова е смяната на часа. Всеки канал си има политика. Варна сподели и за смяна на сценаристите. Може да има някаква връзка. Но, всяко зло за добро.

Общи условия

Активация на акаунт