След "1001 нощи" Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 157(16)

• 33 858
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Малко да се разведрим  Joy Joy Joy

# 691
Данайче,благодаря за превода! Hug Hug Hug
Освен Ферайе ,не виждам човек ,който да не играе игри тук..Е,изключвам Мелек и Дилара,а и Месут-техните грешки са малки.Но останалите...интрига след интрига,като в омагьосан кръг.Захиде,Кевсер,Неджиб,прислужницата ,Сервет..толкова е дълъг списъка.Всеки със своите планове за отмъщение .Да не забравяме и Селма-на нея нямам никакво доверие.
За мен обаче най-интересна остава реакцията на Кадир Аккован..Какво ще стане,когато той научи?!
Ще започне началото на края..

# 692
Светле    bouquet  bouquet  bouquet
Прелестна е Берг,когато очите й се смеят! Hug Hug

# 693
# 694
Ферайе си тръгна много достойно. Не се хвърли в краката му да се моли. Не се оправда, не поиска обяснение. Този неин шамар все едно казваше: Това ли е обичта ти? Ти не можа да повярваш в мен...Ти не си по-различен...Повярва на един долен човек...

Момичета, спомних си думите на Шех, когато катастрофира след като разбра, че Онур е изпратил да я следят:"Трудно е да повярваш на една лека жена!На жена, която е спала с теб за пари! Мислиш си, че щом веднъж го е направила, пак ще го направи..."
Какво нещо е предубеждението и етикета?!

# 695
# 696
Ферайе си тръгна много достойно. Не се хвърли в краката му да се моли. Не се оправда, не поиска обяснение. Този неин шамар все едно казваше: Това ли е обичта ти? Ти не можа да повярваш в мен...Ти не си по-различен...Повярва на един долен човек...

Момичета, спомних си думите на Шех, когато катастрофира след като разбра, че Онур е изпратил да я следят:"Трудно е да повярваш на една лека жена!На жена, която е спала с теб за пари! Мислиш си, че щом веднъж го е направила, пак ще го направи..."

Точно ,Майдрийм....Фери си тръгна с изправена глава,горда,без дума обяснение...пък и те ,всички ... не го заслужават Naughty

# 697
Светле, последният ти колаж ми напомня за изповедта на Ферайе. Дори музиката звучи в ума ми...
Дълъг е пътят на Ферайе до Топрак. Години...Много трънлив, с много препятствия и несправедливости...Колко е хубаво, че ще бъдат заедно...но си мисля, че ще бъде за много кратко...

# 698
Данайче,благодаря за превода! Hug Hug Hug
Освен Ферайе ,не виждам човек ,който да не играе игри тук..Е,изключвам Мелек и Дилара,а и Месут-техните грешки са малки.Но останалите...интрига след интрига,като в омагьосан кръг.Захиде,Кевсер,Неджиб,прислужницата ,Сервет..толкова е дълъг списъка.Всеки със своите планове за отмъщение .Да не забравяме и Селма-на нея нямам никакво доверие.
За мен обаче най-интересна остава реакцията на Кадир Аккован..Какво ще стане,когато той научи?!
Ще започне началото на края..
,
Предполагам ,че с разкриването на тайната Кадир ще умре от разрив.........И тогава глезените му деца как ще се оправят  ooooh! ooooh!

# 699

Точно ,Майдрийм....Фери си тръгна с изправена глава,горда,без дума обяснение...пък и те ,всички ... не го заслужават Naughty
Да но тя све пак заеше от сервет ,че и се готви номер .Защо ли не предизвика разговор с Яман?

# 700
От гордост и обида, че му е повярвал. Тя каза на Сервет, че Яман няма да му повярва. Всъщност в нейния поглед се четеше: Аз вярвах в теб, но ти не си ми вярвал!
А и какво да му казва, Данайче, той ще отрече всичко! Виж как се обърна към майка си -Всичко, което си ми казвала е било истина! Всичко!

# 701

Да но тя све пак заеше от сервет ,че и се готви номер .Защо ли не предизвика разговор с Яман?
Данайче  Hug
Толкова тайни..как нямаше да се стигне до нещо сериозно!Не оправдавам Яман,не,в никакъв случай,но се опитвам да си представя и неговото усещане-той се чувства предаден от жената,която обича!Предаден от най-близкия си човек!Останалото го знаем...Щеше да бъде хубаво да реагира по друг начин,но нямаше да има филм тогава,интрига ,интерес за зрителя.
А и ти го каза много хубаво-единици устояват на добре скроена интрига..Сложно е ,защото хората са различни .
Но това,което направи Яман накрая  ме смая наистина-да,болка,обида,заслепен си от гняв,но да удряш и обиждаш?!Много беше,прекалено много и жестоко!Несправедливо и унизително!
Не знам как  ще я погледне отново в очите!

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 23:33 от fresh13

# 702

Аз мисля,че Фери не повярва на Сервет ,помисли ,че е поредната заплаха .

# 703
KANUNİ ÖPTÜ

Bir diğer öpüşme sahnesi ise geçen çarşamba ilk bölümüyle ekrana gelen 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde yer aldı. Halit Ergenç (Kanuni Sultan Süleyman) ve Nur Aysan (Cariyesi Mahidevran Sultan) da rolleri gereği öpüştü.

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/01/09/kadin_oyuncu … kurallarini_bozdu

# 704
1001 нощ ме накара да погледна с други очи на Турция, но явно това е било инцидентно явление, което е мираж за турската действителност. Отношението към ВВ доказа, че Турция е на светлинни години от Европа. И ако има отрицателно отношение към тях само тяхната закостенялост и тесногърдие са им виновни. Не е виновна Германия, а стоманените им глави. И аз отново си връщам позициите отпреди 2009 г. Кой губи времето ще покаже. Моят интерес беше до тук.

Общи условия

Активация на акаунт