След "1001 нощи" Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 157(16)

• 33 880
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
[size=10pt]И аз очаквам една бурна одисея.Ще са бегълци .Очаквам Захиде да обърква плановити на търсачите и това да им даде време да се устроят.Колкото и парадоксално да изглежда на пръв поглед.Ако фери е бременна Яманчо няма да гали бебока .няма да знае къде са.Няма да знае за детето си.За фери отново ще се  повтори  самотно раждане ,но вече е зряла жена и ще се справи !!
Ще се изкефя максимално кагато Яман разбере колко е сгрешил и се разкае Фери да му върне с Де-фол!!! Защото не се държа като мъж ичовек .Все пак той поне я познава!Може да намразиш човек ,може да ти стане безразличен ,може и да го удариш в Яростта си Но не можеш да се държиш без уважение и да не му дадеш право на самозащита
Очаквам Мелек да се коригира .Нея не я обвинямав -все пак е само човек !Тя и от Неджиб може да узнае истината
[/b][/size]

# 676
Ще се изкефя максимално когато Яман разбере колко е сгрешил и се разкае Фери да му върне с Де-фол!!! Защото не се държа като мъж ичовек .Все пак той поне я познава!Може да намразиш човек ,може да ти стане безразличен ,воже и да го удариш в Яростта си Но не можеш да се държиш без уважение и да не му дадеш право на самозащита
Очаквам Мелек да се коригира .Нея не я обвинямав -все пак е само човек !Тя и от Неджиб може да узнае истината[/color][/size][/b][/size]

И аз! Чакам мига да разбере. От кого ли ще научи Яман? Данайче, имаш ли някакви предположения?

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 22:28 от Mydream

# 677
  • София
ЯМАН МОЖЕ ДА ЧУЕ СЛУЧАЙНО РАЗГОВОР МЕЖДУ ЗАХИДЕ Е КЕВСАР,ДАЖЕ И ЧАСТ ОТ КРОЕЖИТЕ ИМ,СВЪРЗАНИ С ФЕРИ И КАК ДА СКРИЯТ ИСТИНАТА ОТ КАДИР ooooh! ooooh! ooooh!

# 678
Аз мисля ,че много няма да се крият ...Фери ,няма да издържи,като разбере ,че Топрак е тъжен...дори и да не ми се иска да е така ,все пак Топрак обича майка си Кевсер ,за Сервет не съм много сигурна ,защото децата много бързо забравят лошите неща,бързо прощават и все пак Сервет му е баща ...е само по документи.Не мисля ,че стария Кадир ще научи истината за осиновяването на Топрак,според мен е твърде рано,но ще научи може би ,че Фери е жената в ,която беше newsm78 дали все още е  влюбен сина му...
За Мелек и аз съм разочарована ,но от друга страна я оправдавам...горкото момиче...то видяло ли е нещо хубаво в тази къща ...само шамари от Захиде....малеее ...те майка и син  ooooh! много налитат на бой.... #Crazy Мисля ,че Неджиб ще се усети,че е използван от Сервет и ще си признае пред Мелек...имам такова предчувствие... Само се чудя какво ще си помислят всички ,с изключение на Захиде и Кевсер ,а и на Сервет след като разберат ,че Фери е заминала с Топрак. newsm78

# 679
Данайче, ще те помоля, ако имаш мъничко време в четвърта част на 4.10 мин. Яман казва някаква хубави думи на Месут. Би ли ги погледнала! Praynighttp://www.ddizi.com/izle/24076/Bitmeyen-Sarki-17.-Bolum.htm/4

Яман и Дилара говореха за това че Мелек хвърля искри за това че не е изведена заедно с Фири и се била затворила в Кухнята.
Яман каза : мам тъкмо прие Фери ,но чак пък толкова ?! Трябваше и с двете да излезе.
Месут дойде и двамата закачливо се спогледаха(
Дилара : оооо няма да се затруднявам с вас.......
Яман директно попита : Селма ли е причината?
Месут : каза ."Да" Но като те видя и сърцето ми се обръща.
Яман:Тогава ти не си влюбен.Ето аз като видя красивите очи на Фери и никой не може да застане помежду ни.
Месут изпрати СМС на Селма :Пичиняваш ми болка ,но отдавна съм паднал в този огън.Това е окончателното ми решение.

# 680
Ще се изкефя максимално когато Яман разбере колко е сгрешил и се разкае Фери да му върне с Де-фол!!! Защото не се държа като мъж ичовек .Все пак той поне я познава!Може да намразиш човек ,може да ти стане безразличен ,воже и да го удариш в Яростта си Но не можеш да се държиш без уважение и да не му дадеш право на самозащита
Очаквам Мелек да се коригира .Нея не я обвинямав -все пак е само човек !Тя и от Неджиб може да узнае истината[/color][/size][/b][/size]

И аз! Чакам мига да разбере. От кого ли ще научи Яман? Данайче, имаш ли някакви предположения?
Очаквам Мелек да се коригира .Нея не я обвинямав -все пак е само човек !Тя и от Неджиб може да узнае истината[/size][/size][/color][/b]

# 681

И аз! Чакам мига да разбере. От кого ли ще научи Яман? Данайче, има ли някакви предположения?

Не знам защо ,но си мисля ,че Неджиб ще разкаже всичко на Яман,сиреч за манипулацията на Сервет ,след като се усети , че е бил използван...мале ,мила тогава не ми се мисли ...ще хвърчат глави ...на Сервет...тогава ще се кефя...хич не го харесвам,хич Naughty

# 682
Яман:Тогава ти не си влюбен.Ето аз като видя красивите очи на Фери и никой не може да застане помежду ни.

Видя ги. Дано се е огледал хубаво в тях преди да я удари и след това...Сега ще гледа гърба й.

Данайче,
 Hug Hug Hug!Тези думи имат страхотна връзка със събитията, които следват в края на серията...

# 683
Момичета, три различни мнения - това е страхотно.    bouquet
Всеки е погледнал от различен ъгъл.

# 684
Преди време бях постнала един колаж...не на време ...тогава ... Joy...

...сега е актуален.... ooooh! #Crazy Weary smile3518

# 685

Видя ги. Дано се е огледал хубаво в тях преди да я удари и след това...Сега ще гледа гърба й.

Данайче,
 Hug Hug Hug!Тези думи имат страхотна връзка със събитията, които следват в края на серията...

Peace Naughty Laughing

# 686
Преди време бях постнала един колаж...не на време ...тогава ... Joy...

...сега е актуален.... ooooh! #Crazy Weary smile3518

bouquet Peace Hug

# 687
Светле, ще има сълзи...Ферайе е добър човек, тя знае как се страда, затова ще съжали и Кевсер...Само тя знае как може да страда една майка, на която са отнели сина й. Дано някой разбере и нея...
Интересно ми е дали ще страда за Яман?

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 22:52 от Mydream

# 688
Светле   Hug Hug Hug
Ферайе е тъжна и сълзите се стичат по красивото й лице..
Но колажът е много хубав,много истински!  bouquet  bouquet

# 689
...Ето аз като видя красивите очи на Фери и никой не може да застане помежду ни.

Не можа ...не посмя ....да ги види хубавите разплакани очи на Фери,след шамара ,който и залепи...за миг помислих ,че е съжалил  Thinking и сгрешил...такъв поглед имаше ,след като Фери си обърна към него разраненото лице....но после...после ,НЕ посмя да я погледне....в красивите  очи  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт