Жените Рак 2!

• 23 892
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Днес очаквайте непредвидени парички  Twisted Evil
/Това от опит/ Wink

# 601
  • Варна
съжалявам за начина по който ще прозвучи, ама искам парите, не божествената сила Grinning

# 602
Аз пари нямам от къде да получа  Laughing

# 603
  • Варна
Днес очаквайте непредвидени парички  Twisted Evil
/Това от опит/ Wink
От твойта уста в божиите уши( и намеса) Joy

# 604
И аз нямах ама получих, и още 2 рачета около мен Simple Smile
Така че вярвай и ще получиш Wink

# 605
Добре, тогава и аз ще взема да повярвам  Mr. Green

# 606
  • у дома
ааа, не вярвам... вместо да получа, току-що се оръсих подобаващо за наема Sad

# 607
  • София
Тц. Няма ник'ви пари. То не е свършил денят, ама не се задават и 2лв на хоризонта.  Joy

# 608
Явно сме с различни асцеденти  Twisted Evil
Харчете малко повече, нали знаете пари при пари отиват Wink
Оня ден му заявих на моя мъж, теорията ми за парите,
че за да дойдат, трябва да се харчат, щото нали парите са затова.
Въпреки че е Рак, не грейна от щастие, явно няма да имаме единомислие по тая тезм  Mr. Green

# 609
  • София
Ааа, аз в харченето грешка нямам. Онзи ден дойдоха едни непредвидени 50лв и ги наместих на секундата.  Mr. Green hahaha Joy Изобщо съм с толкова широки пръсти, че каквото имам го харча на момента.  Laughing

# 610
  • Варна
ами то и аз не очаквах, ама едни пациенти ми дължаха пари и днес ми ги донесоха и освен това и милото взе кинта... Simple Smile joya, откъде го прочете това? искам там да си чета хороскопа Grinning

# 611
  • Варна
Ежедневен хороскоп за зодия Рак
Романтичните отношения, които ви завладяват с партньора ви се дължат на притока на хормони. Ако случайно ви се прииска да имате дете, сега е подходящ момент да го направите. Ще влезете в ролята на съзидател. Това е божественото начало, всеки на земята може да стане бог, като сътвори от своята плът и кръв други същества.

Внимавайте  Joy

hahaha   hahaha   hahaha   Че аз от малка много обичам бебетата... ш'са чупим  Joy Колкото и да искам,съм твърде млада...ама не поУече от две! Три дечица ми изглеждат страшничко Laughing ,ама кой знае... Божа му работа...не знаеш какво да очакваш.  Laughing

# 612
  • Варна
Рак

13 – 19 април

Направи крачка напред.
Гледай напред в сряда или четвъртък – заедно, ако имаш връзка или към някого, ако си сама. Несъмнено си по-сигурна в себе си от доста време насам. По средата на периода може би се нуждаеш от повече сигурност, но не става дума за съвместно съжителство или друго прибързано сериозно решение. След уикенда си изпълнена със страхотна енергия и сега е суперподходящ момент да оставиш задълженията си настрана, за да се насладиш на компанията на „милото“ - или да откриеш нова тръпка.

Късметлийски дни: събота и вторник

След раздялата с моя,нямам сили да търся нова любов... Grinning

# 613
И мен цяла седмица ме сърби дясната ръка на пари. Обикновено с нея взимам. Ама накрая се оказа, че нищо не взех, а дори дадохме с мъжа ми  hahaha

# 614
Да не играем на мълчанка... Thinking Щото аз хич не съм добра - изгарям първа  Grinning

Честит имен ден на всички цветя и дървета  Joy Да сте живи и здрави и много усмихнати Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт