Жените Рак 2!

• 23 929
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
На 18 трябва да е - 92  Wink
То... и на мен едно време ми казваха да не им се връзвам, ама си се връзвах.
Сега се вързвам, само ако сериозно се сдърпаме. Laughing
Неам нерви. Rolling Eyes

# 556
  • Варна
На 18 трябва да е - 92  Wink
То... и на мен едно време ми казваха да не им се връзвам, ама си се връзвах.
Сега се вързвам, само ако сериозно се сдърпаме. Laughing
Неам нерви. Rolling Eyes

Ами на толкова съм. Уцели в десятката Grinning Може би сега на тея години ще обръщам повече внимание на любимия си човек, пък кой знае...като порасна още малко може би вече няма да ме е  срам толкова, да обръщам внимание и на другите неща. Всичко с времето си  Wink

Колкото до chin ,пожелавам ти лека бременност и много да ви радва и слуша бебчето. Да е живо и здраво...и да си го гледате без проблеми.  Hug

# 557
За двата му метра преживявам, че не е мистър свят  Wink
Точно във височината на мъжа си се влюбих първоначално аз (промоция беше, че е и красив) Crazy. Така си мечтаех за 12-сантиметрови токчета, а така не можех да си осъществя мечтите с първата си голяма любов (преди сегашната), защото беше колкото мен, и много бих стърчала. Laughing Ако имаше кой да ми каже, че след 2 деца ще нося само маратонки... Joy Joy Joy И стигам едвааа до рамото на мъжа си. Mr. Green

Цитат
...а и се надявам този рожден ден да ми е най-скъпия, защото ще сме 3-ма, а не двама.
Ще бъде, chin. Heart Eyes

# 558
Аз не мога да нося токчета, просто искам да се чувствам дребничка до него  Joy

# 559
Благодаря Ви, момичета... дано!   bouquet

Мъжът ми е висок около 182-3, а аз каквато съм дребничка и 20 см. ток да сложа, няма да го настигна, но пък и високите токчета не са моите обувки...

# 560
Леле аз съм изпуснала цялата втора тема, записвам се и отивам да чета  Twisted Evil

# 561
  • Beyond the Frontiers
Още едно чепато да се впише.
Бих казала, че съм сравнително висока 1,73, светла кожа, черни очи.

# 562
Леле-мале, и аз съм проспала покрай всички грижи втората тема ooooh!

# 563
А нищо не сме пропуснали, гледам се е обсъждало колко сме красиви (раците де), ама ние си го знаем  Mr. Green
За протокола и аз съм със зелени очи  newsm78

# 564
# 565
  • Варна

Рак

30 март – 5 април

Вярвай в приятелите си.
Приятелите ти играят ключова роля в любовния ти живот през периода, особено през първите няколко дни. Може би просто те представят на подходящ човек или ти дават важен съвет, който трябва да изслушаш много внимателно и да последваш без изобщо да му мислиш. Очаквай да се сблъскаш с някои пречки през уикенда, които няма да бъдат постоянни – те са по-скоро пъзели, които трябва да решиш. В началото на другата седмица те очаква огромна промяна. Изпълнена си със страхотна енергия, която предаваш и на човека до себе си, а страхотните моменти, които споделяте почти със сигурност водят до много повече и прекрасни емоции.

Късметлийски дни: събота и неделя

# 566
  • София
И аз не съм много ниска - 1,72 см, леко матова кожа и кафяви очи  Wink

Късметлийски дни: събота и неделя
Дано!

# 567
  • Варна
Рачки,вашите мъже каква зодия са? Embarassed

# 568
  • Варна
моя е телец Heart Eyes

# 569
Рачки,вашите мъже каква зодия са? Embarassed
Риби. bowuu Пълна идилия сме. Laughing Mr. Green Той все мълчи, аз все една крачка напред, две назад... Joy

Общи условия

Активация на акаунт