Какво да правя, помогнете ми?!

• 2 034
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Поздравявам те за куража, който си проявила да родиш толкова млада! Hug Децата са най-хубавото нещо на света!

# 16
Поздравявам те за решението ти!Лека и успешна бременност ти желая и на финала едно прекрасно и здраво бебенце! Hug

# 17
Направих си теста на 5ти и е положителен, закъсняваше ми с 4 дни. И честно да ви кажа не се съмнявам че съм бременна. Благодаря на тези който ме подкрепят.  Hug  Hug М№

# 18
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Направих си теста на 5ти и е положителен, закъсняваше ми с 4 дни. И честно да ви кажа не се съмнявам че съм бременна. Благодаря на тези който ме подкрепят.  Hug  Hug М№

Поздравления и безпроблемна бременност ти желая  Hug

# 19
Желая ти лека бременност и раждане, а на финала едно прекрасно, здраво бебе! Съветът ми е да прочетеш информацията предоставена в сайта за бременноста ,кърменето и въобше грижи за бебето  за да се чустваш спокойна и уверена. Аз въпреки че  съм с второ дете все намирам нещо ново и полезно, помага ми и контакта с други майки с бебета на същата възраст. Дори понякога само като емоционална подкрепа. Животът не свършва с това че си станал родител, а придобива нов чудесен смисъл. Когато прегърнеш малкото създание ще се убедиш в това. Кураж! Hug Hug Hug

# 20
Благодаря Ви за хубавите пожелания и съветите!  Hug  Hug  Hug

# 21
Много млада си. Ужасно млада...
Но от сърце ти желая да родиш здраво и красиво бебе!
Майчинството е най-хубавото нещо, което може да се случи на една жена.

# 22
Няма да ти е никак лесно.
Може след време да решиш, че си прибързала, но никога едно дете не е грешка.
Поговорете с родителите и на двама ви, премислете пак нещата на спокойствие и тогава вземете окончателното решение.
Успех! Hug

# 23
Благодаря ви за съветите.  Hug

# 24
Да сте живи и здрави с мъжа ти, много да се обичате и да се радвате на това и още много дечица!  bouquet
Хубаво е че не мислите за аборт, че ми е много тъжно като чета за поредното неродено бебе!

# 25
Много млада си. Ужасно млада...
Но от сърце ти желая да родиш здраво и красиво бебе!
Майчинството е най-хубавото нещо, което може да се случи на една жена.

Peace Peace Peace
Присъединявам се към поздравленията и хубавите пожелания  Hug

# 26
Дори не мога да си спомня каква съм била на 17.... иска се голям кураж за решението, което взимаш. Дано да знаеш какво те очаква и дано да има кой да ти помага за напред. Пожелавам ти една страхотна бременност и чудесно, здраво и красиво бебче, което много много да обичаш!

# 27
Да знам какво ме очаква Simple Smile) и знам че милата ми мама никога няма да ме остави. Още веднъж благодаря за всичко. (hug) :*

# 28
Да знам какво ме очаква Simple Smile) и знам че милата ми мама никога няма да ме остави. Още веднъж благодаря за всичко. (hug) :*
  Hug Взела си смело решение, поздравявам те за което и ти желая лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт