Януарската дружинка чукна втората годинка

• 28 214
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Честит празник на всички празнуващи!

Натали, да знаеш колко е хубаво да си на 30, най-чистосърдечно си казвам, че на 30 съм много по-щастлива и в хармония със себе си в сравнение с на 20  Wink.

Елена, ще отбиеш Марти, когато ти решиш, не когато някой ти каже. Аз съм кърмила до 1 година и 3 месеца и също съм получавала такива " съвети". На мен не ми влияят, игнорирам и толкова.

Лорини, супер е татуто, браво, много ми харесват татуировки, но на друго тяло, на моето не бих си направила.

Сиска, Кокосче, бързо да оздравяват малките сладури  Hug.

За памперса - зор не си давам, не давам и на нея вече. И аз съм на мненеието на Бубс - ще стане тогава, когато детето е готово.

За празнуването - ние сме на Катарино с още една двойка с близначки. По обясними причини понеже и ние ще сме с децата, ще излезем в 5 часа  Mr. Green. Както се шегуваме, ще имаме детски Св. Валентин, подобно на детски РД.

# 466
Да оздравяват болничте дечица!  Hug Нашият батко също е болен и си е вкъщи.

Натали, да ти имам проблемите!  Mr. Green

Да се включа и аз в дискусията за прането, гърнето и скачането.

Ивайла скача, не знам дали с двата крака, но скача яко по главата и нервите ми.   girluu Оказа се, че не само по моите, ами и на съседа отдолу, който идва да се оплаква, че детето много тичало. Има три деца, не чак толкова големи...
Купих й дъска за тоалетната чиния. Седна веднъж с голямо желание, обърна се и пусна водата, намокри се, изплаши се и сега не ще да седне на нея. Мъжът ми не престава да повтаря, че Ивайла била вече голяма за памперси. Защо ли подозирам тайният пръст на свекърва ми тука! Rolling Eyes Иначе аз не бързам.
При нас заваля сняг...пак. Дори и да е топло и да грее слънце, не може да се простира на балкона, т.е. може, но просторът трябва да е разположен така, че да не се вижда от улицата.  Crazy
За спиралата: предлагаха ми да си сложа след като се роди Ивайла, но не мога да си представя да имам чуждо тяло в себе си.

Приятно изкарване на празника, момичета! Ние Трифон Зарезан го празнуваме всяка вечер... И другият празник го празнуваме от време на време... Blush, така че днес, както обикновено. Laughing

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 11:33 от yagodka

# 467

Ние Трифон Зарезан го празнуваме всяка вечер... И другият празник го празнуваме от време на време... Blush, така че днес, както обикновено. Laughing

Ха ха ха, ми и ние така!

Тату нивгаш по мене, щото аз съм като майския вятър - днес тъй, утре - иначе. Татутата ме впечатляват като работа, усилие и вложена фантазия, като във всяко друго нещо - щом има вложена идея и мяйсторлък - евала! Ама да си лепя стикери по телесата, еле па да са видни - не подхожда на натурата ми Simple Smile

И да, дребен скача с 2 крака, особено в комбинация с "иш(с)кам, иш(с)кам". Много е як!

# 468
  • София
Здравейти мои Флюбени гълъбчета Simple Smile нали знаете, че много ви уважавам Hug
Аз съвсем набързо да ви пожелая весели празници - който каквото празнува. Аз както мислех, че няма да празнуваме се сбрахме с дружките ми от квартала и ще ходим на кръчма по семейно и без деца Joy
На мъжо купих това

Той ми подари Гражданска и преглед на колата Mr. Green - практично семейство сме
Бяхте споменали спирали и хапчета - ставам истерична от такива ...и без друго съм перманентно истерична... Децата в момента са естествен контрацептив - просто са окупирали нашето легло. Баща им ще не ще се пресели в хола...Аз заспивам първа преди всички Embarassed Сраааам Rolling Eyes

# 469
  • Ловеч
Цитат
Бяхте споменали спирали и хапчета - ставам истерична от такива ...и без друго съм перманентно истерична... Децата в момента са естествен контрацептив - просто са окупирали нашето легло. Баща им ще не ще се пресели в хола...Аз заспивам първа преди всички Embarassed Сраааам Rolling Eyes
Дони  и после сестричка

# 470
Дони, и аз съм така - споко. След 9 месеца работа вече имам вечери, в които НЕ заспивам преди Калоян, така че има светлина в тунела  Mr. Green

Кало се оказа с херпангина и начален бронхит за разкош  Heart Eyes Crazy
Ай наздраве!  Mr. Green

# 471
  • София
Момичета, много благодаря за птговорите за предпазните средства, но честно казано не разбрах, дали спиралата е удачен вариант Embarassed
Цитат
Дони  и после сестричка
То като се замисля и при нас е подобна картинката, така че няма какво да го мисля Joy
Радостчо, супер за филмчетата, че се радва Анджи Hug
Кокос, Усмихнато, Ягодка, много бързо да оздравяват сладурчетата, уф къса ми се сърцето, като чуя за болно детенце, миличките как жално гледат само Sad Пращам им много много силички да се оправят веднагически Hug
Той ми подари Гражданска и преглед на колата Mr. Green - практично семейство сме
Готино, аз дори и това не получих Joy
Отивам да кърмя, ае Hug

# 472
Допивам си виното във вашата компания  Mr. Green
и изчезвам, че ме чака мъж на легло  Laughing

Честито на всички празнуващи, кой каквото празнува.

Ние празнуваме освен всичките стандартни(само ден на археолога не празнуваме) и годишнина. 10 години заедно.

Споменавала ли съм ви, ние работехме заедно и  всеки ден ядяхме заедно след предаване, лафче едно друго и един ден той остана да ме чака след работа и така ме изчака, до 5 сутринта. изпрати ме до нас, тогава беше и първата целувка, а датата беше 14.02. Вечерта ме покани на вечеря, но понеже беше много импровизирано и нямахме резервация и бродихме немили недраги някъде да си намерим местенце, накрая вечерята се превърна в кафе защото само в едно кафене си намерихме свободна маса. На другия ден отидох у тях, 2 дена по-късно си пренесох и багажа частично, а 3 месеца по-късно направихме годеж. 2 години по-късно се оженихме и ето ни сега 10 години по-късно...

Не сме си подарявали нищо, но аз му направих 10 големи целувки, под големи разбирайте с размер на мъфин, в мъфинова хартийка, по 1 за всяка година заедно и разбира се торта. Целувките не съм ги снимала защото докато се усетя и ги излапаха  Joy
Ето тортата:

Иначе вечерта прекарахме у дома, Ани е болна и  не сме за никъде. Боли я ухо и вдигна температура. Ако утре не се подобри ще я водя при педката.
Аз си знам, че е от сополите и съм взела мерки, ако трябва повече от това отиваме на АБ, но ще се опитам да го избегна.
Толккоз от мен, че на Митко му се изчака чакалото  Laughing Laughing

# 473
Моник, спиралата е вид хормонално предпазно средство. Докато кърмиш, нищо хормонално не е препоръчително  Peace (то според мен никога не е препоръчително с тази цел, но това е друга тема  Wink). Така че, ако ще се спираш на спирала - нека да е след кърменето  Peace

# 474
  • Варна.....
Моник, спиралата е вид хормонално предпазно средство. Докато кърмиш, нищо хормонално не е препоръчително  Peace (то според мен никога не е препоръчително с тази цел, но това е друга тема  Wink). Така че, ако ще се спираш на спирала - нека да е след кърменето  Peace
Само Мирена е хормонална спирала
 И добро утро
Аз получих бодил (разбирай орхидея), е и обущетата ми са вече так
ИИИИ резервирах ходенето на ски  Heart Eyes
И при нас секса е малко мираж- ако аз не заспя рано, то благоверният го прави, така че сложна е срещата
 хъм, интересно защо ми я няма точката на клавиатурата

# 475
  • София
Добрютру...днес цял ден ще си мисля в офиса за целувките на Копривата...
Снощи изкарахме приятно, днес едва гледам... Sick

На работещите - лека работа.
На хайманите - умната - да знаете, че ви завиждам  Mr. Green

# 476
Хаха....
Доника, що така пък ти?
Щото не си ги видяла ли?
Или щото не си ги яла?
Добре ми се получиха  Mr. Green

Има още няколко, ще взема да ти ги снимам, няма да са в пълен комплект, но нищо!

...а ако изпревариш Зари - целувкоопустошителката може и да ядеш.

Миналия път като я извиках на целувки и целувчена торта долетя за около час... hahaha hahaha hahaha

# 477
  • София
Хаха....
Доника, що така пък ти?
Щото не си ги видяла ли?
Или щото не си ги яла?

Има още няколко, ще взема да ти ги снимам, няма да са в пълен комплект, но нищо!

Миналия път като я извиках на целувки и целувчена торта долетя за около час... hahaha hahaha hahaha
Не е честно пък  Crossing Arms Аз съм на работа Cry Най-много да ми пратиш с куриер Simple Smile

# 478
  • Варна.....
Хаха....
Доника, що така пък ти?
Щото не си ги видяла ли?
Или щото не си ги яла?

Не е честно пък  Crossing Arms Аз съм на работа Cry Най-много да ми пратиш с куриер Simple Smile
Или пък да си вземеш болничен....

# 479
Само Мирена е хормонална спирала

Ок, може, аз всъщност нея знам и не проверих другите на каква основа са  Peace. Но така или иначе - нека си знае (ако вече не знае), че хормони по време на кърмене - тц  Naughty (освен при точно определени, конкретни случаи)

И добър ден  Wink

Общи условия

Активация на акаунт