Отговори
# 165
  • Разград
Момичета,в другата тема със снимките понякога виждам много ''вкусни'' снимки на печен кремвриш със кашкавал.Моля,да споделите какви изполвате.Това е любимото на мъжете в къщи,но кавито и да взема,след запичането картинката е окаяна.Кремвриша е като изсъхнал или разпукан,а кашкавала почти го няма.
Трудно е да се намери хубав кашкавал и кремвирши,затова е такава драма....
Ако в кашкавала има повече растителни мазнини след затопляне се разлива.....Кремвиршите пък имат по много набухвател в тях и затова така става с тях....
Аз лично ползвам кашкавал Елена и кремвирши Тандем......
Кашкавала не се разлива поне.....А кремвиршите са добри на вкус и не толкова соеви,както другите....
Благодаря,ще пробвам тази комбинация.Събирам още мнения.

Аз ползвам кашкавал *Кортен* и кренвирши *Леки*.

# 166
  • Западен парк
Добър вечер, дами!
Може ли някоя от вас да ми напише накратко какво е "Кордон бльо"?
Днес в работата колежки гледаха брошурата на "Лидл" и се разрази спор. Ако ме светнете, утре аз ще съм най-най...

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 19:50 от мама Мишка

# 167
  • на Земята
Благодаря,max-mama,този кашкавал има ли го в някои от големите вериги магазини-например  в Била или Кауфланд?

# 168
Преди време видях рецепта за салата от марули с портокал(или грейпфрут) и белени семки слънчоглед.Потърсих я, но не можах да я намеря.Някой сеща ли се за тази рецепта?

# 169
  • Разград
Благодаря,max-mama,този кашкавал има ли го в някои от големите вериги магазини-например  в Била или Кауфланд?

В Кауфланд съм виждала.
Само такъв кашкавал купувам от много години.

# 170
Добър вечер, дами!
Може ли някоя от вас да ми напише накратко какво е "Кордон бльо"?
Днес в работата колежки гледаха брошурата на "Лидл" и се разрази спор. Ако ме светнете, утре аз ще съм най-най...

ето тук чети,  веднъж го "разследвах"
пилешките обаче които се продават замразени не са точно от пилешко месо, както се очаква, а са  newsm78 newsm78 смлян продукт с пълнежа, овалян в галета и замразен. Не са лоши, но ако искаш наистина хубав - направи си от филе. Пилешко ии телешко дори.

# 171
  • Западен парк
Много благодаря, Пепчо! Едва ли ще успея някога да постигна такъв резултат, но мъж ми току-що се прибра с новината, че бил поръчал пилешки пържоли (!) и като ги донесе, ще пробвам с тях. Като че ли е знаел какъв въпрос ще задам и какъв ще е отговора!!! Чете ми мислите... Ужас!

# 172
Замразеният Кордон блю от Лидъл е хубав, взимала съм. Само че не съм сигурна дали в Бг продуктите на Лидъл са същите като тук. Месото си е пилешко филе, не е мляно.

# 173
Момичета, не мога да намеря рецептата за козуначени кифлички на мама Цоцоланка, ако я имате ще помоля за линк  Blush

# 174
Замразеният Кордон блю от Лидъл е хубав, взимала съм. Само че не съм сигурна дали в Бг продуктите на Лидъл са същите като тук. Месото си е пилешко филе, не е мляно.

Надявам се да успея утре преди работа да мина, ще взема да го пробвам.
Но до сега, какъвто съм купвала такъв полуфабрикат е мляно пилешко. Не че не го ядат младежите. Точно заради тях ще гледам да ида рано, че им предстои седмица сами да се гледат  ooooh!

# 175
  • София
Кордон Бльо, което се продава тук в Лидл, е точно с мляно пилешко с добавени разни неща  Rolling Eyes и с тънко парче някакъв кашкавал вътре. Не ми хареса особено.

# 176
  • на Земята
Благодаря,max-mama,този кашкавал има ли го в някои от големите вериги магазини-например  в Била или Кауфланд?

В Кауфланд съм виждала.
Само такъв кашкавал купувам от много години.
Благодаря,ще го издиря да пробвам. 

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 21:32 от kikitooo

# 177
  • София
Момичета и момчета имам нужда от помощ  Praynig В петък ще правя купон,дайте идеи какво да сервирам,но да не стоя цял ден в кухнята моля.Търсих с търсачката и от форума набелязах доста неща,но искам още нещо.Около 15 човека сме,ама и цял ден не ми се готви все пак.  ooooh!

# 178
  • ВАРНА
Направи капама.Ред сърми,ред месо.И основното ти и гарнитурата с едно правене приготвяш.Два вида салати и едно руло от магазина+ някакви мезета и се наслаждаваш на деня си.

# 179
  • София
Мерси Иланг,ама проблема ми е,че половината яко капризи,тоя това не яде оня онова  #Cussing out Спрях се на Руло Стефани и пюре.Ще има и деца,сега ровя да видя какво да им измисля като сандвичи и т н.Искам и добре украсени салати и хапки.Чонооте са извадени както и свещниците,ама приемам още идеи.

Общи условия

Активация на акаунт