Отговори
# 450
Не съм работила никога със суха мая - струва ми се сложно - но доколкото знам 1 пакетче на Доктора мая е за 500гр. брашно. Следователно за 1 кг. ще отидат според мен 2 пакетчета.....

# 451
  • При децата ми
Момичета, помагаѝте,  bouquet Praynig даѝте рецепта за някакъв сладкиш или кекс, за коѝто не трябват много продукти, че в това време не ми се ходи до магазина, а ужасно ни се яде нещо сладко!?

# 452
Момичета, помагаѝте,  bouquet Praynig даѝте рецепта за някакъв сладкиш или кекс, за коѝто не трябват много продукти, че в това време не ми се ходи до магазина, а ужасно ни се яде нещо сладко!?

Лесният сладкиш на рени55Peace Не пишеш какви продукти имаш, може и нещо друго да се предложи.  bouquet

# 453
да задам въпроса си, въпреки че знам че е глупав - мога ли да сваря цвеклото обелено, защото цялото е в пясък и колкото и да го мия все се съмнявам - някой варил ли е обелено цвекло Tired
и каква е всъщност причината на всякъде да пише че се вари небелено, губят му се качествата ли или  newsm78

# 454
  • забравих си мисълта...
Омайващ кекс

Кекс със сладко

Кекс с кафе

Можеш също да видиш в моята тема  в темите за кексове и сладкиши ако искаш нещо друго.

# 455
Моля за рецепта за нещо с жълтъци  Rolling Eyes Някакъв крем може би  Simple Smile
Ще правя целувки и се чудя как да оползотворя и жълтъците ...

# 456
  • забравих си мисълта...
Моля за рецепта за нещо с жълтъци  Rolling Eyes Някакъв крем може би  Simple Smile
Ще правя целувки и се чудя как да оползотворя и жълтъците ...

Крем пастичера. Много е вкусен. В темата на Пина го има.  Козуначена торта 'Пастичера'

# 457
Венета , благодаря   bouquet Точно такова нещо търсех  Hug

# 458
  • забравих си мисълта...
Венета , благодаря  bouquet Точно такова нещо търсех Hug

Радвам се, че съм ти била полезна, Нел  Hug!   bouquet

# 459
  • под тепетата
tinta , свари си го обелено, няма проблем. Дават, че е по-полезно да се свари с кората, но след като ти се вижда мръсно...По принцип го режа на кубчета и варя на пара.Миналата седмица пробвах и печено с корите,със струйка олио и увито във фолио във фурната. Хареса ми, но пекох и картофи, иначе цяла фурна за едно цвекло...

# 460
  • При децата ми
Венета, Лабрекс, благодаря ви момичета!  bouquet

# 461
bilqna_69 благодаря ти  bouquet сварих го обелено и нарязано, вкусно си е щом и детето го хареса, значи съм се справила Peace

# 462
Не съм работила никога със суха мая - струва ми се сложно - но доколкото знам 1 пакетче на Доктора мая е за 500гр. брашно. Следователно за 1 кг. ще отидат според мен 2 пакетчета.....

аз само и единствено суха мая ползвам,добре че я открих....много по-лесно ми е с нея и нямам притеснения,че няма да бухне тестото,слагам я в брашното и си замесвам. Аз съм слагала и едно пакетче на килограм брашно,че дори и половин пакетче, и питките пак си втасваха чудесно...Когато сложа едно цяло пакетче питката втасва доста,че дори излиза от тавата,затова в повечето случаи слагам половин Peace

Търся си рецепта за нещо с локум,защото имам изостанали 2 пакета....А също така може и рецепта за сладки с мас,че ми се ще да пробвам,помня в детството си,че сладки с мас ставаха вълшебно вкусни и топящи се в устата

# 463
# 464
а дали може да сложа мас вместо масло...или ще е прекалено...И ако може - да слагам ли и олито?

Общи условия

Активация на акаунт