Отговори
# 315
мерси мн залавям се за работа Hug Hug Hug

# 316
сместа стана доста рядка,такава ли трябва да е

# 317
  • Вече на село

2. Търся сайт, в който можеш да запишеш какви продукти са ти налични в хладилника и да излязат няколко различни рецепти.

И аз моля за същото baby_neutral

# 318
  • забравих си мисълта...
сместа стана доста рядка,такава ли трябва да е

Не е доста рядка. Нормално тесто за кекс се получава. Да не си прибавила цяла кофичка кисело мляко. Аз съм писала 250 мл, това е половин кофичка.

# 319
Сисссс ,всичко това в една рецепта ли да е или....

# 320
Момичета,имам спешна нужда от помощ! Писах ЛС на една от вас,но се обръщам и към всички списващи в тази тема.Дъщеря ми ще участва в състезание по готварство.Спешно трябва да измислим рецепта,която да включва следните продукти
пилешко филе
олио
краве масло
пресен кромид лук
стар кромид лук
чесън
гъби
моркови
картофи
праз
ориз
сметана
магданоз
балсамов оцет
соев сос
вино
брашно
яйца
сусам
галета
пушен бекон

Състезанието е в петък.Дъщеря ми е ученичка,в паралелка за готвачи,но е още в началото на обучението си.До сега не са имали практика,а само теоретични уроци.Да участва в това състезание е голямо предизвикателство за нея и ми се иска да и помогна да се представи добре! Това ще бъде голям стимул за по нататъшното и развитие в професията!
Благодаря ви предварително за помощта!
Сиско...сещам се нещо,ама ...трябва да ми кажеш дали всички продукти задЪлжително трябва да участват......
сЕЩАМсе за панирани пилешки хапки предварително мариновани със соев сос,вино...С гарнитура от....нешо като картофен огретен...Така може да учстват всички продукти.но ще е доста тежко като порция .... newsm78
Затова пак питам дали всичките изброени продукти ТРЯБВА да участват.....

# 321
Не трябва да са включени всички продукти.Просто това са продуктите ,с които трябва да се ограничим.
Състезанието ще е в петък след обяд.Незнам дали ще имат достатъчно време,да мариноват месото например.И това трябва да го имаме предвид!
Аз си мислех за нещо от рода на панирани пилешки пръчици със сусами галета.Но каква гарнитура ще е подходяща ,от това,което имаме като възможности?!
Помагайте,моля! Praynig

п.п.Мастерче, ти си навсякъде бе,слънце!!! Hug Hug Hug

# 322
помощ ! купих си заквасена сметана на известна фирма ,която след като я разбих се втечни ,а още като я отворих стоеше пресечена ,а не гладка ,та какво да правя сега ,да тичам за нова или има начин да я "изгладя "?

# 323
кекса стана страхотен,мерси за идейката

# 324
Не трябва да са включени всички продукти.Просто това са продуктите ,с които трябва да се ограничим.
Състезанието ще е в петък след обяд.Незнам дали ще имат достатъчно време,да мариноват месото например.И това трябва да го имаме предвид!
Аз си мислех за нещо от рода на панирани пилешки пръчици със сусами галета.Но каква гарнитура ще е подходяща ,от това,което имаме като възможности?!
Помагайте,моля! Praynig

п.п.Мастерче, ти си навсякъде бе,слънце!!! Hug Hug Hug
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ей мЪ! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Към панираните пилешки пръчици може да има картофена салата с лук или праз.....

# 325
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ей мЪ! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Към панираните пилешки пръчици може да има картофена салата с лук или праз.....

Нещо по-ресторантско ... Картофената салата ми стои по домашному! Все пак те са ученици по готварство! Peace

# 326
  • Пазарджик/Лондон
mama 69, българската заквасена сметана не се разбива - ако искаш да я подсладиш - слагаш захарта, правиш само няколко оборота с лъжица, да се поразмесят, прибираш в хладилника и след половин- един час имаш подсладена заквасена сметана - захарта се разтваря в нея.

# 327
е как да не се разбива ,до сега винаги съм я разбивала и е ставала супер ,ама много пухкава и нежна  ,но нищо ,направих един крем с мляко и нишесте ,като за разкош добавих сметаната + малко разтворимо кафе в една капачка уиски и какъв крем стана -чуден ,с него ще залея един медовик -от една друга тема

# 328
  • ВАРНА
От праза,гъбите и другите зеленчуци може да направи киш.Картофите може да ползва за рьощи,за канапе на основното.А пилешкото филе може да маринова и обвие с бекона,а после да грилира.Успех на детето!

Ако бе по-голяма можеше да се подкрепя с винцето по време на готвенето,като Жак Пепен,но щом е ученичка...

# 329
на този Жак Пепен и аз съм му фенка

Общи условия

Активация на акаунт