Отговори
# 375
Здравейте   chef
имам бяло пуешко месо и искам да изпека пържолки от него и отделно мисля да направя някакво сосче с гъби. Но как да изпека пържолките, така че да не станат сухи, защото ще имам гости и на кумицата ще трябва само пържолка да сервирам  Embarassed

и приемам идеи за сосче ... даже ако е такова което да става за мама която кърми, а малчо има алергия към белтъка ще съм ви безкрайно благодарна Praynig

# 376
Здравейте   chef
имам бяло пуешко месо и искам да изпека пържолки от него и отделно мисля да направя някакво сосче с гъби. Но как да изпека пържолките, така че да не станат сухи, защото ще имам гости и на кумицата ще трябва само пържолка да сервирам  Embarassed

и приемам идеи за сосче ... даже ако е такова което да става за мама която кърми, а малчо има алергия към белтъка ще съм ви безкрайно благодарна Praynig
В йенска тенджерка ги изпечи(посолени,намазнени и овкусени с подправките)
А за гъбеното сосче предлагам.....Да задушиш нарязаните гъбки в олио,да прибавиш 2-3с.л. брашно да разбъркаш и веднага да налееш при непрекъснато бъркане студена вода.Бъркаш до сгъстяване на сосчето.Посоляваш и ръсваш н1колко щипки черен пипер по желание...

Ако няма алергия към млечни продукти може олиото да се замени с масло,а водата с прясно мляко...

# 377
TheNMaster  Hug
забранени са и млечните продукти  Sad
ама рецептата ти е супер лесна и ще я направя - така мисля че и тя ще яде от сосчето и няма да и е толкова суха пържолката   bouquet

# 378
  • на Земята
Имах една таблица с подправки,която бях видяла тук доста отдавна.Съвсем обикновена,чернобяла,но изчерпателна и много полезна.Срещу всяка подправка са изброени подходящите продукти за нея.Моля за такава таблица или за нещо подобно.

# 379
  • Под гъбата
Kikitoo,би ли пуснала табличката, че ме заинтригува?
Момичета искам да си купя шипков мармалад. На коя фирма ще ми препоръчате? Само веднъж съм вземала готов във бурканче и беше отвратителен на вкус.  Принципно не купувам мармалади, освен от малини и там съм си нацелила марката, обаче със шипковия не смея.

# 380
Имам свинско месо.. но някак не ми се яде на пържоли..
Някаква рецептичка, нещо екстравагантно и вкусно, с което да помогнете  Flutter

# 381
http://pep-4o.blogspot.com/search/label/%D0%AF%D1%81%D1%82%D0%B8 … D1%81%D0%BA%D0%BE

Тук свинско колкото щеш, избери си според това какво обичаш и имаш като продукт.

# 382
  • Благоевград
ЗДравейте момичета  Hug
Днес си взехме гофретник, обаче не знам рецепта за гофрети и бихте ли ми дали някаква лесна, която обаче да НЕ съдържа мляко, защото майка ми не може да го яде.
Благодаря ви  Hug

# 383
  • на Земята
Kikitoo,би ли пуснала табличката, че ме заинтригув
нямам я,не я откривам,затова моля тук,ако някой се сеща да я даде.

# 384
  • При децата ми
ТheNmaster, благодаря за отговора!  bouquet Ашурето стана много вкусно, като за пръв път, само дето се сгъсти доста и на сутринта беше, като много гъст крем, но пък много вкусен! Не мога да го снимам, че апарата ми не е в мен. Междудругото колко нишесте се слага, че аз сложих цялата опаковка? newsm78
Сега имам друг въпрос: моля, за рецепта за вкусна картофена запеканка, спешно!? Praynig
Редактирам се да кажа само, че в момента нямам прясно мляко, ако ще трябва за запеканката, имам само кисело.

# 385
Момичета, моля ви дайте някоя  изпитана рецепта за картофена крем супа с крутони    Praynig

# 386
Моля ви, помогнете да намеря Шоколадово тесто- ванчето  Praynig
Знам, че трабва да е в Тортена библиотека, но не мога да намеря и това е  ooooh! Главата ми заболя да се пуля  Shocked . Сигурно е на видно място , аз го подминавам, сляпа ли съм  #Cussing out

# 387
# 388
Момичета, моля ви дайте някоя  изпитана рецепта за картофена крем супа с крутони    Praynig
Сваряваш 1/2 кг картофи,2 моркова....Пасираш и разреждаш с прясно мляко до желаната гъстота.Кипваш,посоляваш и прибавяш 2-3 щипки млян черен пипер и бучка масло.

Отделно си запичаш или изпържваш хлебните кубчета и при сервиране ръсваш няколко в порцията.

# 389

а ето и една картофена крем супа с по-различни крутони

Общи условия

Активация на акаунт