Отговори
# 720
Знаех си аз 4е е студено...но реших да питам за всеки слу4ай Rolling Eyes
Пеп4о и Венета благодаря ви  bouquet
Соса е по4ти готов  Peace

# 721
За да не стане на бу4ки каква трябва да е те4ността(млякото)? newsm78 топла или студена

не знам, но и аз слагам студена течност при запържването на брашно с масло - независимо за сос или за сиренова каша  Rolling Eyes Rolling Eyes и така не ми стават топчета извътре.
А как се прави сиренова каша?

# 722
# 723
Здравейте, да питам нещо..... В Карфур тази седмица продават 2 ел. месомелачки за 119 лв. Мъжа ми скоро има рожден ден и искам да му подаря, но 2 са ми много Mr. Green. Ако някои иска да се комбинираме и да си г разделим, пада се 59,50 лв. и според мен не е много за такъв уред. Питала съм и други хора, но понеже е специфичен уред и не всеки си купува такова, затова питам и тук.........

# 724
  • София
Помагайте, хапва ми се крем брюле ,но никога не съм правила.Ако може някой  да предложи сполучлива рецепта за крем брюле!Благодаря!

# 725
ето две рецепти , аз не съм ги пробвала, но на този "източник" вярвам безрезервно  Peace

# 726
  • забравих си мисълта...
Пеп-40, при мен линка на функционира Simple Smile.

# 727
# 728
  • забравих си мисълта...
Сега е ОК. Благодаря ти!   bouquet

# 729
Рецептичка за картофена крем-супа?
Знам как се прави, но искам нещо различно споделено от вашите идеи..

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 19:39 от Аея

# 730
  • забравих си мисълта...
Рецептичка за крем-супа?

Ето нещо по-различно.

Доматена супа   Крем-супа от червено цвекло

# 731
Картофена, редактирах се, че бях забравила да пиша..

# 732
  • забравих си мисълта...
Картофена, редактирах се, че бях забравила да пиша..

Можеш да я направиш по принципа на доматената супа, като прибавиш подходящи подправки за картофена супа, като например - черен пипер, градинска чубрица, на върха на ножа индийско орехче. Можеш, да я направиш както с вода, така и с прясно мляко или 50/50 вода/прясно мляко.

# 733
Рецептичка за картофена крем-супа?

ето една картофена ..........   по-различна

# 734
Предварително се извинявам, че въпросът ми не е свързан с кулинарията, но само в готварския се мотая и вярвам, че ще получа отговор от опитни домакини като вас.
Капна ми восък от една свещ на покривката. Това може ли да се махне по някакъв начин? С пране ще стане ли?

Общи условия

Активация на акаунт