Лошото е,че Тони спи много дълбоко и дежуря само аз.А през деня хич не мога да спя,колкото и да съм изморена.Абе кукувица съм.
Мадленка,колко кг си отгоре та трябва да внимаваш?
Иначе няма лошо,че ще е мома,тъкмо имаш тренинг вече.

,дано скоро да си намери работа мъжа ти и да се поуспокоиш.Целувки на Ева 

Кофтито беше че си повисяхме 1 час в чакане да ни отпушат колата
,а оправданието на човека беше,че незнаел кога ще си тръгнем,за да дойде да си премести колата
В неделя пък бяхме в Борисовата градина.И там му беше забавно,понеже отдавна не бяхме ходили.
Обмисляме да е в Рилския манастир,може би с приспиване някъде където ще го отпразнуваме.
Днес пък си поръчахме паркета,в петък ще ни го монтират и остава обзавеждането 

. Май вие сте от най-осъзнато говорещите. Ева вече и тя има доста думи в речника си, които използва на място - удари се, ся - сядам, долу, па- падам, миче тати, най-различни животни като ги види - куче, котка, мумя за маймуна, конче, пасе за прасе, кава, коко, мише, ечо, ии - магаре, соети за солети, ики за гризки, ба - банан или барни
, кадче - шоколадче, Бачик - Балчик. Като я питаш как се казва и казва Еа - нещо и е трудна буквата В.
Миналото лято така ли пак си беше с често будене през нощта? Питам те, защото нали тогава децата прекарват много повече време навън и са много изморени вечер.

Божко се е справил добре без мен. Притеснява ме малко това, че няма да имам вече това време за него, което преди и ще изостанем с въвеждането на нови неща -махане на памперс, хранене без пасиране...ама да сме живи и здрави....всичко някога ще стане.
Определено на стените не им личи,че има дребосък вкъщи.
А Божко нали баба му ще го гледа, тя ще го научи на гърне и други работи. Наистина си е гадничко, че няма да си до него вече по цял ден, но и ти и той ще свикнете скоро и времето което прекарвате заедно ще е още по-пълноценно прекарано.
, но вие заедно ли спите?
/освен когато реши да го свали публично