Майчета 2009! - 5

• 33 364
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Добро Утро:)
Дано всички болни ушенца се оправят бързо Hug
Аз се замислям,че определено не знам как да разбера дали и Криси има проблем с ушите newsm78
Няма сополи, не диша през устата, не съм хванала изтичаща течност...намален слух- ами в последно време е станал един такъв инат и особен-отговаря когато му изнася...как да определя, дали ме чува нормално Thinking Още не е проговорил човешки и по този признак не мога да го уловя, защото  не повтаря нищо от това което му казвам...Но откакто са започнали да му растат пустите кътници, на моменти си пъха пръстчетата в ушите и така се разхожда ...Не знам дали е от болка или защото венците го дразнят,а той не може да определи,че е от тях и мисли,че са ушите...Изобщо се хващам за главата...При вас от какъв преглед се установиха проблемите- при педиатъра още или директно го заведохте при специалист?

# 676
  • о`майна лунна нощ е
При проблем с ушите най-честите признаци са често чесане на засегнатото ухо, изтичане на необичаен секрет, детето иска да го гушкате и се успокоява, когато държите дланта на ухото, за да го затоплите или го разтривате леко в областта около него. При по-тежко състояние няма дасе объркате - температура, писъци, тотален отказ да го докосвате около ухото.

Педиатърът обикновено веднага изпраща при специалист, защото твърде малко от тях разполагат с уреди за наблюдение на ухото и за това не рискуват. При нас се получи точно така - и при Наско преди 4 години и сега при Ема, педиатърката директно разпечата направление и се обади на колегата си от горния етаж да ни вземе веднага.

# 677
Привет, уважаеми!  Hug
От вчера съм си вкъщи, прекрасно просто  Laughing

Вайза, дано всичко при вас се оправи и да не стигате до макарички  Praynig

Много болни ушета, бре...Да чукна на дърво досега не съм се сблъсквала с подобна гадост.
Пожелавам на всички леко и безболезнено оздравяване  Hug

Кверти, кръстника на Калин и Митко е мъж - кумът ни.

# 678
Минавам набързо да почерпя, че днес сме трима именниците вкъщи  Laughing:

Честит Имен Ден на Теди на Галя, Тошко на Лоранхол и Божи на Сиска! Много здрави и добри деца бъдете! А мама и тати много да ви слушат!
Честит Рожден Ден и на Диди! Много здрава и усмихната бъди!

# 679
  • Русе
Верно че днес имало празник  ooooh!
Честито на всички малки и големи именици  Hug

Честито и на Мария-К(ч)иара! Да е мноооого щастлива  Hug

# 680
Здрвейте в този хубав слънчев ден!честито на малки и големи именници  bouquetЧРД на Дидка newsm59 Ама какви са тез болни ушета-дано на всички мине по най добрия начин и без усложнения PeaceДикси дано скоро се възстановиш HugЗа кръщене и ние се ослушваме newsm78ще мислим през лятото или на 3-ия РД!Имам лоши спомени от кръщенето на баткото.Беше малък и един реев беше...Сияна уж наперена ама не се знае.Пък и сега сме в един период,който ще кажа по-нататък-за което ви моля стискайте палци PraynigЧакам дребната да стане и пак навън-баткото е на футбол,таткото на работа и...спокойствие!

# 681
  • София
QWERTY, нашето кръщене беше в Габрово, Соколския манастир. Кръстници ни бяха кумовете, като кръстник искаха да пишат кумът, а пък ние настояме да е кумата. След това се почерпихме, ама бяхме само ние, кумовете и наште.

# 682
Честит имен ден на всички празнуващи!   bigdance2 Нека името им носи късмет и хубави емоции!
Честит рожден ден на рожденичката ни!  newsm59 Да бъде здрава и щастлива!

Кръщенето на малката беше в църквата "Св. Троица" в парка на "Св. Троица". Доволна съм от организацията и начина по който минава самото кръщене, но не съм доволна колко време се чака самото кръщелно свидетелство. Кръстници бяха кумовете ни. Гостите бяха само най близките ни роднини. Почерпихме се със сладки веднага след церемонията пред църквата, а после всички отидохме на обяд в ресторантче.  Peace

Лека вечер!

# 683
  • Пловдив
newsm51ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ - ИМЕННИЦИ И РОЖДЕНИЦИ !!!  smile3525
То пък едно опако станало... посяга да ни шамари всички, мен, татко си, жената, която го гледа, дори непознати дечица в парка, ако се заиграе. Някои от вас да са изкарвали такъв период на агресия? Нашето момче никога не е било бито и наказвано, просто да се чуди човек.  Tired
И ние сме в този период тъкмо сега - хапе, скубе си косата като му се скараш, ходи да бие  играчките ако нещо му се откаже  и т.н. подобни. Беше ударил и едно гостенче - хвана го яд , че на него се обърна повече внимание, пък той искаше даси покаже някой номер и никой не го видя. Беше гледал една реклама за една катерица, дето чупеше орех с някаква карта  удряйки я с глава - сега това е основен номер, удря главички на всеки и на всичко, ужас - къде я пуснах още ме е яд (от две гледания стана това пристрастяване).  hahaha
Дикси - радвам се, че всичко е минало добре и си се раздвижила вече, пък за вталяването - честито!  Hug
Момичета ,много болнички с проблеми с ушичките, чак страшно ми става като знам колко са ни малки душиците. Нашия има един секрет  кафеникав от ушичките и от време на време си бърка в тях, почвам да се чудя дали да не го заведа на лекар УНГ. Нашата педиатърка твърди, че не било нищо притеснително, ама знам ли...  Rolling Eyes

# 684
  • София
Тук пак позаглъхна. Хайде аз да попиша, ама ако са глупости, не се сърдете, че едва гледам, толкова ми се спи. Нощес пак имахме драми и ревове, а днес Ваньо е толкова кисел, не знам вече, ако са зъбите, да излизат вече, че... Например беше твърдо решен да си измие ръцете в моята чаша с вино и при опитите ни да го спрем последва кански рев.  Laughing
Днес пък имах малко отпуска и се видях с две приятелки, с които се каним от месеци. Много добре ми се отрази, искам пак!! Simple Smile
Да честитя на патерица именния ден на празнувалите вчера, да са весели и здрави!!!
Успяхме и да купим на Ваньо едни обувки, нещо като вискоки маратонки, тъкмо навреме за приятното временце.
Толкоз от мен засега, рапорт даден и лека нощ!!

# 685
  • Русе
Тоя младеж отдавна не ни е поднасял кафе

Смешко
, извинявай че те изпреварих ама днес съм раннобудна  Hug

Няма с какво да се похваля. Вчера се възползвахме от хубавото време и цял ден бяхме по улиците. Вече започнах с плановете за втория му РД. А  няколко дена след него Гого ще тръгне на ясла а аз ставам пак работник  Tired Свършва ми безгрижието.

# 686
Хайде и аз да побутна млко темата!
Първо да честитя на патерица на всички именници! Да сте много здрави, засмени и много късмет!
Напоследък хич не ми се пише и нямам възможност много де, че имам няколко проблема вкъщи, но се надявам скоро да се разсеят облаците и на нашата улица!
Ева и тя е станала ужасно крива, но аз знам при нас на какво се дължи това. Баща й си е вкъщи вече цял месец, защото го съкратиха и май картинката става ясна.
 Той ужасно много я глези и угажда. Вече направо не знам какво да му говоря и как да го убедя , че като се каже не е твърдо не, а не при всеки рев да да се казва "О на тати" и да се изпълнява всяко нейно желание. В резултат на това при всяко Не е рев и тръшкане на земята, а понякога
 за мой ужас и посяга, което е много рядко засега.
 В началото на май някъде ще се връщам на работа, сега съм в два месеца платен отпуск, а после мъжа ми ще гледа детето докато незнайно кога я вземат на ясла или докато си намери работа. Аз за всеки случай съм си оставила само тазгодишната отпуска.
 Диляна стискай още малко, че то не остана - дано да издържиш поне докато влезеш в деветия месец!
 Смехорана как си и ти - леко ли бременееш?
 Мадленка как са прегледите? Дано всичко да е наред и при теб до края!
 Аз още за втория РД не съм мислила, с изключение май на подаръка, който само го обмислям още! Май си мисля за детска играчка лаптоп, който обаче може да пише, че вече направо и на сън бълнува "Пиши, пиши". Някой виждал ли или е чувал за такъв, че аз май не съм?

# 687
  • софия
Ет ме на и мене! Grinning
Сега се прибираме от вън с Ицко.Ей,голямо тичане пада,много му е кеф.
лято,при нас е всяка нощ така.Будене,рев,будене,рев и така до сутринта.
Незнам,дали зъби го мъчат или си е такъв,ама вече ми идва свръх.
Ели,мерси за кафенцето!
Hug
Дейничка,благодаря за вниманието! Flowers BouquetГоре-долу съм добре.
На мен за РД-то ми е раничко да мисля,сега кръщането е на по-дневен ред.
Трябва да видим кръстникът,кога ще може,че му е много натоварен графикът.И след Великден при първа възможност ще го направим,живи и здрави.

# 688
Привет и от нас  Hug
Смехурче, разбира се, че те мисля постоянно  Heart Eyes. Хубава разходка сте си направили  Sunglasses
Дейничка, при мен всичко е наред. Миналата седмица бях на ФМ, бебо се развива добре, всичко ни е в норма, на мен ми казаха да внимавам малко с килограмите, но ще се справя някак си  Crazy и накрая май пак ще си имаме девойка, но не е сигурно, по-нататък ще разберем  Heart Eyes
На болничките бързо възстановяване  Hug

# 689
  • София
Браво и на двете за добрите ФМ!!  Peace
Смешко, аз отсега се замислям, ако продължават тези истерии и ревове, да питам хомеопатката, при която ходя аз, дали може да се направи нещо по въпроса. Предполагам, че има какво да се даде. Ти мислила ли си за подобно нещо?

Общи условия

Активация на акаунт