Майчета 2009! - 5

• 33 365
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Сис я натисни малко сеньора, да не се прави на ударен  Naughty
Смехурче, май само с теб сме си тука. Как мина ФМ?

# 661
Привет! Най-сетне слънчево и топло време, хайде дано цяла пролет е такова!
Диксън, бързо възстановяване и дано вече да можеш да си хапваш всичко без болки и кризи!
След контролния преглед при УНГ във вторник се оказа, че проблемът с ушите при малкия си остава. Ако и април няма подобрение ще ходи на операция за поставяне на макарички Sad. Направо не можах да повярвам. Сега съм го спряла от ясла, ще мине 2 курса на лечение за ушите и дано се повлияе Praynig. Сливиците също са проблемни. Разбира се ще търсим и 2-ро мнение.

# 662
  • Русе
Вайза, много неприятно  Tired Гадно но е но не е страшно. Дано да се повлияе от медикаментите  Praynig

# 663
  • София
Вайза, защо не направиш консултация с лекарката, при която водим нашия Сашко в ИСУЛ - Кънчева. Взима се направление и имаш право на три прегледа.  Ние бяхме с 8 или 9 отита и не са ни слагали макарички. Миналата година имахме един единствен отит. Пу-пу. При нас обаче си остават други проблеми, които не знаем от къде идват. Бяхме на алерголог - според теста няма алергия, реагира само на хистамин. В рецептата - Зиртек Rolling Eyes Противоалергично.Имали сме атопичен дерматит - такова нещо пък никога не съм забелязвала.
Дикси, бързо възстановяване  Hug
Аз обмислям варианта да кръщаваме Ники май месец.Момичетата от София, които си кръстиха децата споделете в коя църква ги кръстихте, заведохте ли гостите да ги почерпите някъде след ритуала. Освен това ние искаме кръстника да е мъж - дали е възможно.  newsm78

# 664
Кверти, отитът на Зарко беше само един, но серозен, т.е. задържане на течност зад тъпанчетата, може да протече абсолютно асимптоматично. Не се поддава на антибиотично лечение. Нямаше и да разберем ако специалистът УНГ не му беше направил тимпанометрия, а в същото време не усещам да има намален слух, но за да не говори и да повтаря грешно думите може и да има нещо. Благодаря ти за координатите на докторката от ИСУЛ!
И нашия не е кръстен, ще следя и аз за информация.

# 665
  • софия
Малеее,Вайзе,много лошо!ДАно не се налага да се слагат тия макарички! Praynig
Мадленка
,всичко е ок.Много благодаря за вниманието,трогната съм! lovekiss
Ох,с ужасно главоболие съм,утре ще се включа по-адекватно.
Лека вечер и спокойна нощ!

# 666
  • София
Да де, и нашите отити бяха такива. Ние имахме и намаление на слуха, заради течността. Предписа ни разни неща, които да спомогнат оттичането на течността. Може да отнеме доста време докато се оттече.  Ние пихме калции с витамин с. Каза ни да дъвче дъвка, за да спомогне оттичането, някакви такива неща. Ако ходиш говори с нея кога е на работа, защото този месец май е само сутрин. По принцип тя не е по операциите, докато за Транспортна болница съм чувала обратното Rolling Eyes Confused

# 667
Здравейте момичета.

Вайза ,всичко ще е наред . Hug Praynig

За кръщаването в манастира в който кръстих децата ,не можеше кръвен роднина да кръщава отрочето Laughing.Всеки може мъж,жена ,дете над 7 год. да бъде кръстник,стига да е кръстен разбира се.

Смешко радвам се за теб. Hug

Сега да се похваля ,Вени трета нощ спи  без памперс и няма поражения за сега Laughingмного се радвам.

# 668
  • София
Дикси, радвам се, че вече мина всичко, пожелавам ти да си похапнеш вкусничко най-скоро.
Вайзе-много ти се насъбра, моля се да ви се размине операцията.
Лиленце, ама Ваньо много сръчно ти вкарва гол. Как го глътна тоз сапун? ooooh!
Кверти-нашият кръстник беше мъж. Препоръчвам ти Покров Богородичен (зад хотел Родина). Всички отци там са невероятни, всичко ще ти обяснат, след Кръщаването ти предоставят маси за почерпка, ние не водихме никого никъде. Но това беше наш избор. Ако искаш на лични ще ти разкажа повече.
Момичета, стиснете палци - от понеделник се връщам (най-накрая) в офиса и ми е едно такова Crazy

# 669
  • о`майна лунна нощ е
Да де, и нашите отити бяха такива. Ние имахме и намаление на слуха, заради течността. Предписа ни разни неща, които да спомогнат оттичането на течността. Може да отнеме доста време докато се оттече.  Ние пихме калции с витамин с. Каза ни да дъвче дъвка, за да спомогне оттичането, някакви такива неща. Ако ходиш говори с нея кога е на работа, защото този месец май е само сутрин. По принцип тя не е по операциите, докато за Транспортна болница съм чувала обратното Rolling Eyes Confused

Хайде и ние в отбора на ухоболните. От вчера Емата е на АБ - възпаление и гной в едното ухо. Честито на печелившите. В момента сме на Аугментин, а понеделник ще ходим на вторичен преглед. Не ми се мисли просто. Не сме стигнали до отит, но сме я втасали достатъчно. В същото време единстеното, по което може да се познае, че сме болни, е чесането на ухото и изтичащата течност.
Ще използвам съвета за дъвченето на дъвка. Не знаех, че се препоръчва за улесняване на изтичането на секрета.

# 670
  • Русе
Бързо оздравяване на всички болни ушета  Praynig

Дикси, бързо възстатновяване  Hug

Таня К., браво на твоята принцеса  Hug

Моя големият не е правил отити. Проблемът идва от не добрата вентилация на евстахиевите тръби и затова слагат макаричките. Иначе заминават мембраните.

# 671
Дечкин, а как разбрахте, че има проблем с ушите, по влошения слух ли?
Туиги, дано бързо и трайно да се възстанови момата!
За дъвченето на дъвка знам, че помага, но как да му обясня, че не трябва да гълта дъвката, абсурд просто!

# 672
  • Русе
Тц  Naughty Имаше нестихващи зелени сополи цяла година и дишаше през устата. Все мрънках на испанската педка че не е добре работата а тя - нищо му няма, те в И-я така били всички хлапета. Накрая се метнахме на самолета у тук. Минах през всички УНГ д-ри в Русе и после открихме проф. Едрев в Транспортна. Хвана се за главата като му видя изследванията на ушите. Минах и през още една болница за второ мнение и големия на година и 10 м. легна под ножа за макарички. Една година след това махнаха и третата сливица която поникна 6 месеца след това. и стана още по-зле. Както и да е. Сега проблема е Гого. Надута трета сливица, диша през устата и отвратителен дъх. А от лекарставта получи разстройство. Иде ми да скоча от прозореца  Tired

# 673
Ели, благодаря за споделеното! Пожелавам ви поне на Гого да му се разминат всички тези екшъни със сливиците и ушите Praynig.
Уффф, много са малки на тази възраст за този род операции, защото имат временен ефект, но то като дойде не пита.
Мигле, всичко ще бъде на ред и в работата и с Божко, ще видиш, още повече, че баба ще го гледа, нали?

# 674
Добър вечер.
QWERTYASD, моят синковец го кръстихме в Руската църква с два броя кръстници (кумовете ни) и заведохме гостите на обяд после.
Дикс, как си, мила? Премеждие ли си преминала, гледам, за операция ставало дума, но не съм влизала в темата от 100 години.
Омръзна ми от работа, от учене (нали бъхтя да избутам още една магистратура  ooooh! ) и нямам време да си видя детето.
То пък едно опако станало... посяга да ни шамари всички, мен, татко си, жената, която го гледа, дори непознати дечица в парка, ако се заиграе. Някои от вас да са изкарвали такъв период на агресия? Нашето момче никога не е било бито и наказвано, просто да се чуди човек.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт